چاپ مقاله ISI – فوری و تضمینی در مجلات معتبر

چاپ مقاله ISI – فوری و تضمینی در مجلات معتبر

چاپ مقاله ISI یکی از مهم ترین خواسته های بسیاری از محققان محسوب می شود که می خواهند با توجه به تخصص خود یک نمونه از آن را داشته باشند. اما برای چاپ مقاله ISI باید به چه نکاتی توجه کنیم؟ مقاله ای اس ای چیست؟ این ها سوالاتی هستند که در ذهن بسیاری از محققان جاری شده است. مقاله ای اس ای یکی از مقاله های بین المللی است که اگر نمونه ای از ان را در رزومه تحصیلی خود داشته باشید می توانید یک جهش در رشته ی خود داشته باشید. در واقع لزوم چاپ مقاله ISI به شما کمک می کند تا راحت تر مسیر های موفقیت تحصیلی و کاری را طی کنید. در ابتدا باید بتوانید درباره چاپ مقاله ISI اطلاعات کسب کنید. سپس دانش خود را در آن به کار ببرید.

پایگاه علمی تامسون رویترز با نام ای اس ای و پایگاه علمی الزویر با نام اسکوپوس یکی از نهاد هایی مستقل هستند که در زمینه پژوهش های علمی مورد استفاده قرار می گیرند.

مقالات علمی الزویر تحت عنوان اسکوپوس و مقالات تامسون رویتر تحت عنوان ای اس ای نامیده می شوند و کاملا شناخته شده هستند.

روش هایی که در رابطه با نوشتن مقالات ای اس ای وجود دارد با دیگر مقالات داخلی بسیار تفاوت دارند. مقالات ای اس ای با سخت گیری بسیار بالایی همراه هستند و باید چهارچوب ها و قوانین مربوطه به خوبی در آن رعایت شود.

مشاوره رایگان چاپ مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

چاپ مقاله ISI به چه صورت انجام می گیرد؟

یکی از مهم ترین موضوعاتی که باید پژوهشگران در حوزه نوشتن مقاله ای اس ای به آن توجه کنند. داشتن دانش کافی در زمینه زبان انگلیسی است. با کمک زبان انگلیسی می توانید مقالات خارجی بیشتری بخوانید و سپس با کمک منابعی که دارید استفاده کنید. چاپ مقاله ISI به زبان انگلیسی است. باید دانش کافی در زمینه رشته خود داشته باشید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن آن را پیش ببرید.

موضوع دیگری که در زمینه نوشتن مقاله اهمیت دارد این است که باید تمرین و ممارست بالایی در جهت نوشتن آن داشته باشید. سعی داشته باشید که با نوشتن مقاله های کوچک آرام آرام روش های مربوط به نوشتن آن را یاد بگیرید.

با دانش بر نوشتن قواعد مقاله نویسی باید سعی داشته باشید ساده ترین جملات را در آن به کار ببرید. مقاله باید ساده و قابل فهم باشد. آن را با متون ادبیات فارسی اشتباه نگیرید، زبان انگلیسی بسیار ساده است بنابراین باید مقالات هم کاملا ساده و جذا نوشته شوند. ساده تر شدن مقاله بر روند اکسپت آن تاثیر می گذارد و می تواند برای شما بسیار کاربردی و مناسب باشد.

برای مشاهده لیست مجلات ISI ایرانی از این مطلب دیدن نمائید.

از اصطلاحات عامیانه در نوشتن مقاله پرهیز کنید. سعی کنید کاملا علمی به آن بپردازید. نمونه ای از نوشتن مقاله را که باید به شما اشاره کنیم این است که برخی از دوستان پژوهشگر با عجله می خواهند مقاله را در سریع ترین حالت ممکن بنویسند و تحویل بدهند. برخی پژوهشگران هنوز نمی دانند که لغات تخصصی رشته شان چیست. به عنوان مثال نمونه پژوهشگری در زمینه روانشناسی به نوشتن مقاله می پرداخت. مقاله مورد نظر درباره اعتیاد و مواد مخدر بود ایشان برای استفاده از کلمه مواد مخدر که به انگلیسی Amphetamine نامیده می شود، از glass استفاده کرده بود. مسلما داورین مقاله این مقاله را تنها با مشاهده تیتر اول رد می کنند.

انتشار مقالات ای اس ای به صورت کاملا  داوری شده ارائه می شود.

چگونه با روش های ساده به چاپ مقاله ISI بپردازیم؟

همانطور که گفته شد یکی از مهم ترین دغدغه ی پژوهشگران چاپ مقاله است. در واقع باید برای چاپ مقاله باید نسبت به روش هایی ارائه شده، کاملا واقف بود. در واقع همانطور که می دانید چاپ مقاله و یا اکسپت مقاله دارای سلسله مراتبی است. برای این سلسله مراتب باید هزینه هایی را پرداخت کنید.

البته روش های ساده و ارزانی هم وجود دارد که به شرح زیر است:

1_ چاپ در مجلات رایگان

چاپ مقالات در بسیاری از ژورنال  با توجه به ویژگی های که آن قوانین ژورنال دارد، ارائه می شود. بسیاری از محققان می تواند مقاله خود را به صورت رایگان چاپ کنند. در واقع برای آن آثار هزینه ای دریافت نکنند. به طور مثال بسیاری از کسانی که می خواهند این مقاله را دانلود کنند، هزینه ای باید پرداخت نمایند. از معتبر ترین مجلاتی که می توانیم نام ببریم؛ ISI LISTED و JCR است. 

مقالاتی که در این مجلات وجود دارند به صورت رایگان چاپ می شوند. البته چاپ این مقالات دارای دشواری هایی است. در واقع کسانی می توانند از این موقعیت استفاده کنند که دارای بار علمی بسیار بالایی هستند.

2_ درخواست تخفیف یا Waive

اگر می خواهید مقاله خود را به صورت رایگان و یا ارزان چاپ کنید، می توانید از گزینه Waive استفاده کنید. بسیاری از ژورنال ها برای پرداخت هزینه به شما تخفیف هایی را ارائه می کنند. تخفیفاتی که ارائه می شود در طی درخواست هایی باید به مجلات ارسال شود. امکان استفاده از تخفیف کامل هم برای پژوهشگران وجود دارد که می توانند از آن استفاده کنند.

نوع دیگری از تسهیلات که در این زمینه وجود دارد، کشور های جهان سوم است.

3_ استخراج مقاله از پایان نامه

یکی دیگر از راه هایی که به چاپ مقاله ارزان می انجامد، چاپ مقاله از طریق استخراج از پایان نامه است. اگر بتوانید مقاله خود را در حوزه همان پایان نامه ای که آن را چاپ کرده اید بنویسید قطعا روند رزومه شما بهتر خواهد بود. بنابراین می توانید با کمک اساتید خود از پایان نامه مورد نظر مقاله ی ای اس ای خود را استخراج کنید و سپس از آن استفاده نمایید.

4_ درج نام نویسنده در مقاله آماده چاپ

یکی از مهم ترین موضوعاتی که می تواند به شما کمک کند تا بتوانید مقالات خود را به راحتی چاپ کنید، استفاده از افراد سرشناس و مطرح است. نام آن ها در کنار نام شما می تواند به مقاله اعتبار بخشد.

5_ کمک گرفتن از افراد متخصص

اگر می خواهید مقالات خوبی را به عرصه چاپ برسانید، می توانید از افراد متخصص کمک بگیرید.

ما با کمک تیم خبره خود در زمینه ترجمه، ویرایش، پارافرایز به شما پژوهشگران کمک هایی را ارزانی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

مشاوره رایگان نگارش مقاله ISI

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

چرا باید با دپارتمان ژورنال یاب مقاله ام را چاپ کنم؟

این سوالی است که باید در ابتدا از خودمان بپرسیم. در هر کاری در ابتدا باید مزیت رقابتی موسسه مدنظر را بدانیم. در ادامه مختصری از مزیت رقابتی دپارتمان چاپ مقاله ژورنال یاب را ارائه می کنیم.

1- موسسه ژورنال یاب با بسیاری از نشریات علمی داخلی و بین المللی همکاری مستمری دارد.

2- موسسه ژورنال یاب با افتخار و به صورت تضمینی برای اولین بار در ایران مقالات را در مجلات تخصصی دارای ضریب تاثیر یا ایمپکتدار JCR) ISI) را در مدت زمان کمتر از یک ماه اکسپت می گیرد.

پشتوانه متخصصین

3- استفاده از هزاران پژوهشگر در سطح تحصیلات تکمیلی فارغ التحصیل از بهترین دانشگاه های کشور در زمینه مشاوره، آموزش، فرمت دهی و اصلاحات خدمات تحصیلات تکمیلی.

4- تعداد متخصصان ما در همه رشته ها کامل می باشد و در هر زمینه ای که مدنظر باشد متخصص متناسب با آن زمینه وجود دارد.

مجلات معتبر مورد تایید وزارت علوم

5- مجلات معرفی شده ژورنال یاب همگی مورد تایید وزارت علوم می باشند و این موسسه به کلیه پژوهشگران تاکید می نماید که در زمان معرفی و انتخاب مجله از سمت هر موسسه ای، به این نکته توجه نمایند که مجله معرفی شده علاوه بر اینکه در لیست سیاه قرار نداشته باشد در لیست مورد تایید وزارت علوم قرار داشته باشد و ایمپکت فکتور مجله از نوع JCR باشد و فریب ایمپکت فکتورهای global را نخورند.

6- مخاطبان عزیز توجه فرمایند اگر موسسه ای ادعا می کند که با هزینه بسیار پایین مثلا 300 تومان اکسپت ISI را برای شما میگیرد، آن پذیرش در مجلات بدون ایمپکت و پولی می باشد که در آینده بلک لیست خواهد شد و وجود آن در رزومه نمره منفی حساب می شود و البته اینکه دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی و سایر دانشگاه ها به هیچ وجه نمره ای به این نوع از مجلات نمی دهند.

7- تسویه با متخصصان تا 24 ساعت بعد از تایید هر بخش از کار صورت می گیرد.

8- به ازای همه رشته ها پشتیبان تخصصی مقالات مشاوره رایگان اولیه را ارائه میکند و مخاطبانی که سوال پژوهشی دارند می توانند سوالات خود را از پشتیبان های تخصصی موسسه بپرسند.

مصاحبه دکتری

9- مخاطبان می توانند از پکیج کامل مجموعه استفاده کنند و تا زمان قبولی در مصاحبه دکتری، تا سقف 50 امتیاز پژوهشی به آنها مشاوره دهیم. همچنین برای مخاطبانی که قصد دارند بعد از فارغ التحصیلی اقدام به مهاجرت تحصیلی نمایند هم در زمینه تکمیل رزومه و هم در زمینه مهاجرت تحصیلی به آنها مشاوره  می دهیم.

10- در صورت استفاده از پک کامل استخراج دو مقاله ISI ایمپکتدار + کتاب استخراجی می توانید از ده درصد تخفیف بهره مند شوید.

11- پرداخت هزینه به صورت اقساط

داوری سریع مقالات isi

اکسپت مقالات isi

اکسپت مقالات isi و چاپ مقاله، نتیجه ی کار و تلاش جدی دانشجویان و پژوهشگران در تحصیل و علم است. مقالات isi از ازرش بالای علمی برخوردارند و داشتن این گونه مقالات در زندگی تحصیلی و شغلی دانشجویان تاثیر مستقیم خواهد داشت. در بسیاری از دانشگاه ها داشتن مقاله، خصوصا مقالات isi بخشی از نمره ی پایان نامه ی دانشجو را تشکیل می دهد. در برخی مواقع، برای ادامه ی تحصیل در مقاطع بالاتر، چه در داخل کشور و چه در خارج، داشتن مقاله ی علمی ارزشمند، یکی از الزامات است و امتیاز مهمی برای دانشجویان تلقی می گردد. بنابراین می توان گفت داشتن مقالات علمی یکی از مهم ترین دغدغه های دانشجویان است و از این رو بیشتر دانشجویان و پژوهشگران درصدد نگارش و گرفتن اکسپ مقالات خود در مجلات و ژورنال های مختلف داخلی و خارج از کشور می باشند. برای نوشتن مقاله و چاپ و پذیرفته شدن آن توسط مجلات معتبر، باید به نکات و موارد مهمی توجه کرد و دقت داشت برای اکسپت مقالات خود در مجلات و ژورنال های مهم دنیا، دانشجویان نیازمند کار و تلاش جدی در این امر هستند. فرآیند نوشتن و اکسپت مقالات isi فرآیندی مشخص، اما حساس و زمان بر است. بنابراین برای شروع نگارش مقاله، در ابتدا به یک برنامه ریزی دقیق و جمع آوری تمام اطلاعاتِ ممکن در مورد مقاله نویسی، مجلات و ژورنال های مهم دنیا می باشند. هر چقدر اطلاعات نویسنده و یا نویسندگان مقاله در این باره بیشتر باشد، احتمال اکسپت مقالات بالاتر رفته و چاپ و پذیرفته شدن مقاله، در زمان کمتری به وقوع می پیوندد. کما اینکه کوچکترین بی دقتی می تواند موجب به هدر رفتن زمان و هزینه های دیگر گردد.

برای آشنایی با تفاوت مجلات scopus و ISI از این مطلب دیدن نمائید.

چگونگی اکسپت مقالات isi

اولین قدم برای اکسپت مقالات isi، آشنایی با انواع مقالات علمی می باشد. به طور کلی مقالات علمی به دو گروه تقسیم بندی می شوند. گروه اول مقالات علمی پژوهشی نام دارند. در این نوع از مقالات دانشجویان و پژوهشگران در مورد ایده ی نوین خود، مقاله می نویسند. مقالات علمی پژوهشی نتیجه ی تحقیقات، آزمایش ها و پژوهش های نو و جدید دانشجویان و پژوهشگران است به طوری که قبلا شخصی، در مورد آن موضوع خاص، آزمایش و تحقیق نکرده باشد و به نتیجه ای مشابه نرسیده باشد.گروه دوم از مقالات، مقالات علمی ترویجی نامیده می شوند. در این دسته از مقالات، دانشجویان و پژوهشگران در مورد موضوعی که در گذشته مطرح شده، دوباره مقاله می نویسند. پیداست که مقالات علمی پژوهشی از ارزش بالاتری نسبت به مقالات علمی ترویجی برخوردارند. قدم بعدی آشنایی با انواع مجلات و ژورنال های علمی در ایران و جهان می باشد. در کشور ما و در سراسر دنیا مجلات علمی بسیار معتبری وجود دارند که مقالات علمی با ارزشی را به چاپ می رسانند. مجلات و ژورنال های مهم و معتبر برای هر شاخه از علم، جدا و متفاوت هستند. برای چاپ مقاله ی خود در ابتدا باید نسبت به مجله ی مربوط به شاخه ی علمی خود، اطلاعات لازم را به دست آورد. سپس با توجه به نوع مقاله و ارزشمندی آن، مقاله را به مجله ی مورد نظر فرستاد. پس از بررسی داورها، مقاله ی دانشجویان پذیرفته و چاپ می شود. اکسپت مقالات isi به موارد بسیار مهمی بستگی دارد. علمی بودن مقاله و ارزش علمی بالای مقاله، نحوه ی نگارش مقاله، روزمه و پیشینه ی علمی نویسنده و یا نویسندگان مقالات در اکسپت مقالات isi مهم ترین نقش را بازی می کنند. به عنوان مثال عدم توجه به صحیح بودن املای کلمات و درست بودن دستور زبان، موجب برگشت و پدیرفته نشدن مقالات isi می گردد و موجب اتلاف زمان و هزینه ی نویسنده می گردد.

برای آشنایی با اکسپت مقاله ISI از این مطلب دیدن نمائید.

هزینه ویرایش مقاله isi

ویرایش مقاله یکی از مهمترین مراحل پس از نگارش مقاله است. به طور کلی هر آنچه که نوشته می‌شود -خواه محتوایی برای یک وب‌سایت باشد، خواه یک‌فصل از یک کتاب و یا یک مقاله که قرار است در یک ژورنال معتبر چاپ شود- قبل از انتشار نیاز به چندین مرحله ویرایش دارد.

بدیهی است ویرایش هم باید ازلحاظ محتوا صورت بگیرد و هم ازلحاظ رعایت مسائل نگارشی مانند نیم‌فاصله و … .

برای ویرایش ازلحاظ محتوا تنها راه‌کار، خواندن و دوباره خواندن نوشته است. این خواندن باید با تمرکز بالا و در سکوت انجام شود. درجایی که دیگران صحبت می‌کنند وقتی جمله‌ای را می‌خوانید نمی‌توانید ارزیابی دقیقی در خصوص صحت جمله داشته باشید. از سوی دیگر، سعی کنید جملات خود را متناسب با نوع متن، بنویسید. مثلاً اگر متن شما یک محتوای معمولی برای یک سایت است واضح بودن و ساده نوشتن ازنظر خوانندگان بسیار جذاب خواهد بود. در این حالت از بکار بردن جملات بسیار تخصصی یا ادبی به‌شدت بپرهیزید. حتی در نوشته‌های تخصصی نیز می‌توان با رعایت اصولی، از بکار بردن الفاظ نامأنوس اجتناب کرد. البته باید حواسمان باشد که با زبان محاوره‌ای ننویسیم. اساساً در نگارش جملات باید تا حد امکان تعادل حفظ شود.

ازلحاظ رعایت مسائلی مانند نیم‌فاصله، غلط املائی و… نیز می‌توانیم از افزونه‌هایی مانند ویراستیار استفاده کنیم. این افزونه را می‌توانید دانلود و نصب کنید. پس از نصب، این افزونه به‌صورت یک سربرگ در محیط وورد ظاهر خواهد شد. از طریق آن قادر خواهید بود بسیاری از اصلاحات را بر روی نوشته خود اعمال کنید. در آخر دوباره باید متن را خوانده و ایرادات احتمالی را تصحیح نمایید.

ترجمه مقاله به انگلیسی

البته نکات ذکرشده در بالا، در خصوص مطالب و مقالاتی است که به فارسی نگارش می‌شوند. درصورتی‌که مقاله‌ای قرار است در یک ژورنال معتبر چاپ شود می‌بایست ابتدا به انگلیسی ترجمه شود. این مرحله جزء یکی از مهمترین مراحل مربوط به اقدام به سابمیت مقاله است.

در ترجمه مقاله به انگلیسی نکاتی وجود دارد که باید به آن توجه شود:

    •  جملات باید ازلحاظ گرامری درست ترجمه شوند. اگر خودتان توانایی ترجمه را ندارید می‌توانید از مؤسساتی که این خدمات را ارائه می‌دهند کمک بگیرید.
    •  تمام لغات ازنظر معنایی و معادل‌سازی باید به‌درستی ترجمه شوند به‌ویژه لغات کلیدی. اگر از یک معادلی در معنای یکی از لغات کلیدی خود استفاده کرده‌اید سعی کنید تا پایان کار از همان لغت استفاده کنید و حتی‌الامکان از لغات مترادف آن استفاده نکنید. اگر کار ترجمه مقاله را برون‌سپاری می‌کنید حتماً پس از تحویل کار لغات کلیدی آن را چک کنید.
    •  حتما در چندین مرحله عنوان و چکیده را بررسی و ویرایش کنید. عنوان و چکیده مقاله از مهمترین بخش‌های هر مقاله‌ای هستند. این بخش‌ها اولین قسمت و مهم‌ترین قسمتی هستند که ادیتور در ابتدا آن‌ها را بررسی می‌کند و اگر به‌درستی نوشته و ترجمه نشده باشد ممکن است در همان ابتدا مقاله رد شود و به مرحله پییر ریویو و داوری نرسد.

بهتر است در بخش چکیده از پرحرفی پرهیز شود. از طرف دیگر تاکید می‌شود که بخش‌های مهم مقاله به‌صورت بسیار کوتاه در چکیده آورده شود مانند:

  • اهداف
  • روش تحقیق
  • جامعه آماری و نمونه
  • یافته‌ها و نتیجه‌گیری

نوشتن مقاله ISI از رساله دکتری، نکاتی ریز و مهم

همانطور که می‌دانید پرچم پایان راه تحصیل را دفاع از رساله و گرفتن نمره پایان نامه می زند. در کل دوی مارتون تحصیلی با فراز و نشیب های بسیار در دور آخر خود به پایان نامه و رساله می رسد. از این رو می‌توان رساله و پایان نامه را به نوعی چکیده دانش و تحصیل فرد دانست و به نوعی آینه نمایانگر تمام تحصیلاتی است که از ابتدا تا آخر دیده است. اما خود این چکیده بسیار قطور است و نمی تواند در فرصت کم اطلاعات کامل را در اختیار دیگران قرار دهد.

برای آشنایی کامل با استخراج مقاله ISI از رساله دکتری از این مطلب دیدن نمائید.

از طرف دیگر از آن جایی که رساله و پایان نامه از فیلترهای علمی بسیاری می گذرند بنابراین از نظر بار علمی بسیار قوی هستند. بنابراین نوشتن مقاله از پایان نامه دکتری ارزش صرف وقت و هزینه را دارد. رساله‌های دفاع شده از جمله منابع معتبر هم برای کسانی است که می خواهند مقاله ای قوی بنویسند و هم به دنبال اطلاعات جدید و نو هستند. اما برای نوشتن آن به یکی دو نکته ریز باید توجه کنیم تا بتوانیم به درستی از پایان نامه دکتری مقاله استخراج کنیم.

برای آموزش نوشتن مقاله انگلیسی از این مطلب دیدن نمائید.

ارجاع درست از جمله نکات مهم در نوشتن مقاله از رساله است.

یکی از مهم ترین نکاتی که باید در نوشتن مقاله از پایان نامه به آن دقت کرد این است که چون منبع پایان نامه است و این منبع یک منبع دانشگاهی محسوب  می شود باید بتوانیم به درستی ارجاع به منبع داشته باشیم. این ارجاع درست یعنی این که نام نویسنده، استاد راهنما، دانشگاه به درستی و کامل ذکر شود. حتی سال نشر پایان نامه نیز مهم است که ذکر شود تا دانسته شود اعتبار علمی آن چقدر است. زیرا همانطور که میدانید مقالات علمی و رساله های علمی با گذشت زمان، هر چه بگذرد اعتبار علمی خود را تا حدودی از دست می دهند و نوشتن مقاله از پایان نامه دکتری نیز به همان میزان اعتبار علمی کمتری را خواهد داشت.

نحوه چاپ سریع مقاله isi

این روزها بسیاری از مردم در آرزوی مهاجرت به کشورهای اروپایی و آمریکا می باشند. و برای این کار انواع راه ها را می روند. متقاضیان مهاجرت اکثرا قشر جوان و تحصیلکرده جامعه هستند. یکی از راه های راحت برای این قشر استفاده از امکان ادامه تحصیل و گرفتن بورس تحصیلی از کشور مورد علاقه شان می باشد. یکی از راه‌ها برای افزایش شانس شما برای گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه‌های معتبر در سراسر جهان، چاپ مقاله isi می باشد. از این رو چاپ سریع مقاله isi یک امکان عالی برای این گروه از مردم است تا بتوانند راحت تر و سریع تر به هدف خود برسند.

چاپ سریع مقاله isi چه ویژگی دارد؟

مهم ترین اتفاق در چاپ فوری مقاله isi این است که پروسه خود ثبت مقاله isi بسیار طولانی است و پیچ و خم بسیاری دارد. مخصوصا اگر کسی نداند و این راه را برای بار اول است که می رود. در واقع مقالات isi در مجلات معتبر علمی جهانی چاپ می شود بنابراین لازم است از بار علمی بالا و جدیدی برخوردار باشد. از طرفی به خاطر تحریم های علمی که بر کشور ما حاکم است برخی از راه های ارتباطی و البته پذیرش مقاله از سوی این مجلات بسته شده است.

چاپ فوری مقاله isi

بنابراین عملا چاپ مقاله isi یک کار سخت است حال چه برسد به چاپ سریع مقاله isi که به نظر غیر ممکن می آید. درواقع برای رسیدن به این هدف باید یک نفر کار چند نفر انجام دهد. نوشتن خود مقاله، با بار علمی قوی خود کاری است که بسیار انرژی و زمان می برد اما این زمان باید چندبرابر در موقع اکسپت و چاپ مقاله صرف شود. از این رو برای چاپ فوری مقاله قبل از شروع به نوشتن مقاله باید اطلاعاتی از آن داشت و دانست چگونه و چطو میتوان این راه پر پیچ و خم را گذراند.

هزینه استخراج مقاله isi از پایان نامه

امروزه بر هر دانشجویی اهمیت داشتنِ مقاله روشن است. در این میان، شاید بیشترِ دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به دلایلی مانند شاغل بودن و حجم بالای واحد ها و مطالب درسی، با کمبود زمان مواجه باشند. از این رو یک موسسه استخراج مقاله می تواند بسیار کمک کننده باشد. اما بهترین موسسه استخراج مقاله کجاست؟ چگونه بهترین موسسه را تشخیص دهیم؟

برای استخراج مقاله از پایان نامه ارشد از این مطلب دیدن نمائید.

برای دانشجویانی که قصد مقاله نویسی دارند شاید علاوه بر کمبود زمان، بزرگترین دغدغه، عدم داشتنِ دانش کافی از نحوه ی نگارش مقاله و مقاله نویسی باشد. از سوی دیگر بسیاری از دانشجویان به دنبال راهی برای پذیرش و چاپ مقالاتشان در مجلاتِ علمی معتبر داخل و خارج از کشور هستند.

برای استخراج مقاله از پایان نامه دکتری از این مطلب دیدن نمائید.

از این رو به دنبال بهترین موسسه هستند تا بتوانند در کوتاه ترین زمان، مناسب ترین مقاله را داشته باشند. در ادامه به مشخصاتِ بهترین موسسه می پردازیم.

ویژگی های بهترین موسسه

بهترین موسسه که با همکاری و گردآوریِ کارشناسان و متخصصانِ با تجربه در رشته های مختلف دانشگاهی شکل گرفته باشد. داشتنِ مهارت در نگارش مقاله، رعایتِ اصول مقاله نویسی و تجربه در مقاله نویسی، از مهم ترین ویژگی های متخصصانِ این حرفه است.

بهترین موسسه با آموزش و مشاوره دقیق و مناسب به شما در نگارش و داشتن مقاله ای معتبر و ارزشمند یاری می رساند. توسط بهترین موسسه استخراج مقاله می توانید در کوتاه ترین زمان، مقاله ای مناسب و ارزشمند را داشته باشید.

این موسسه می تواند شما را در استخراج مقاله از پایان نامه تحصیلی، مقاله نویسی، آموزش نگارش مقاله، ترجمه ی مقاله، پذیرش و چاپ مقاله در مجلاتِ علمی معتبر داخل و خارج از کشور یاری دهد. تعهد و اطمینان از دست یابی به نتیجه ی مورد نظر دانشجو، از دیگر ویژگی های بهترین موسسه است.

برای آشنایی با موسسات چاپ مقاله ISI از این مطلب دیدن نمائید.

مشاوره رایگان استخراج مقاله ISI

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

چگونه از پایان نامه مقاله ISI استخراج کنیم

استخراج مقاله ISI از پایان نامه ی تحصیلی، از مهمترین دغدغه های دانشجویانِ مقاطع مختلف تحصیلی می باشد. زیرا استخراج مقاله ISI از پایان‌نامه و داشتن مقالاتِ با ارزش، ملاکِ پذیرش در بسیاری از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی چه در داخل کشور و چه در خارج می باشد.

بسیاری از دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری طی دوران تحصیلِ خود از وقت کافی برای یادگیری نحوه ی استخراج مقاله ISI از پایان نامه و نگارش آن را ندارند. در این متن به چگونگی نگارش واستخراج مقاله ISI از پایان‌نامه می پردازیم.

مقاله ISI چیست و نحوه ی استخراج مقاله ISI از پایان‌نامه چگونه است؟

ISI مخفف عبارت Institute for Scientific Information موسسه ای برای تعیینِ میزان ارزشمندی مجلات یا ژورنال هایی می باشد که مقاله ی شما در آن پذیرفته و چاپ می شود. از این رو هر چه امتیازی که مجله ی مورد نظرکسب کرده بیشتر باشد، ارزشمندی مقاله شما را مشخص می کند. بنابراین،استخراج مقاله ISI از پایان‌نامه نیازمند توجه ویژه به نحوه ی پژوهش و روشِ نگارشِ مقاله و رعایت کردن اصولِ مقاله نویسی است.

نگارشِ مقاله مستلزم داشتنِ دانش کلی از نحوه ی نگارش مقاله و تسلطِ کافی به موضوع پایان نامه می باشد. باید دقت کرد استخراج مقاله ISI به معنای کپی کردن محتوای پایان نامه نیست.

به طور کلی یک مقاله شامل بخش های اصلی زیر می باشد:

عنوان مقاله: برای استخراج مقاله ISI از پایان‌نامه توجه کنید که عنوان مقاله باید با عنوان پایان نامه متفاوت باشد.

اطلاعات بیشتر  هزینه چاپ مقاله در مجلات خارجی

مشخصات نویسنده و یا نویسندگان مقاله: مشخصات شامل نام و نام خانوادگی و موسسه یا دانشگاهی که در آن جا مشغول به تحصیل بوده اید.

چکیده: شامل خلاصه ای از کار و اهداف شما در مقاله تان.

کلمات کلیدی: شامل کلماتی که موضوع محتوای مقاله ی شما را مشخص تر می کند.

مقدمه: شامل معرفی و توضیحی کلی و مختصر از مواردی که در محتوای مقاله ی خود به کار برده اید.

روش و متن اصلی مقاله: شامل توضیح دقیق پژوهش و کارِ نوینی که انجام داده اید. باید توجه داشت برای استخراج مقاله ISI از پایان نامه باید مقاله به بخش خاصی از پایان نامه مربوط باشد و نه شامل تمام پایان نامه.

نتایج و بحث: نتایج و بحث های مربوط به موضوع مقاله تان.

نتیجه گیری: نتیجه و یا نتایج به دست آمده از پژوهش خود در مقاله تان، در این قسمت نوشته می شود.

سپاسگزاری: قسمتی از مقاله به تشکر و سپاسگزاری از اشخاص و یا سازمان مورد نظر می باشد.

منابع: در نگارش و استخراج مقاله ISI از پایان نامه باید توجه داشت هنگام ذکر هر تعریف و یا معرفی هر موضوعی، باید منبع آن اطلاعات مشخص شود. نحوه ی نوشتنِ منابع، چینش خاص و تعیین شده ای دارد.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

نحوه نگارش مقالات ISI مدیریت مالی

در شروع نگارش مقاله، ممکن است این سوال پیش بیاید که از کجا باید نوشتن مقاله ISI مدیریت مالی را شروع کرد. در پاسخ باید گفت که در ابتدای نگارش هر مقاله‌ای، چه مقالات ISI و چه مقالات علمی پژوهشی، نخست باید موضوع خود را مشخص کنید. در پست‌های “انتخاب موضوع برای نگارش مقالات مدیریت مالی” و “موضوعات پیشنهادی برای نگارش مقالات مدیریت مالی” در مورد نحوه انتخاب موضوع توضیح داده شده و جدیدترین موضوعات برای نگارش مقاله ارائه شده است.

بعد از انتخاب موضوع، منابع اطلاعاتی معتبر را آنالیز کرده و کتاب‌ها، مقالات، مجلات و وب‌سایت‌های معتبر (وب‌سایت‌هایی که پسوند .gov ، .eduو  .org دارند، پسوندهای معتبر هستند) در رشته مدیریت مالی را مطالعه کنید. در این مرحله شما باید توانایی درک مطلب بالایی داشته باشید تا بتوانید مطالب را به‌طور سطحی خوانده و مطالب مهم را سریع‌تر پیدا کرده و یادداشت کنید.

ساختار مقالات ISI مدیریت مالی

ساختار مقالات رشته مدیریت مالی مشابه مقالات ISI دیگر است و از بخش‌های زیر تشکیل شده است:

  • عنوان
  • افیلیشن نویسنده / نویسندگان
  • چکیده
  • مقدمه
  • روش (روش تحقیق)
  • بحث و نتیجه گیری
  • نتایج
  • منابع

اگر روی عنوان تک‌تک بخش‌ها کلیک کنید، توضیحات مربوط به نحوه نگارش آن بخش را مشاهده خواهید کرد. در ادامه تمرکز ما بیشتر روی روش تحقیق مقالات ISI مدیریت مالی خواهد بود.

روش تحقیق مقالات ISI در رشته مدیریت مالی

در مقالات مدیریت مالی، بسته به موضوع، شما می‌توانید از رویکرد کمی و کیفی استفاده کنید. مثلاً اگر موضوع تحقیق شما بررسی “جزء ریسک اوراق بهادار سهامداران عادی در یک کسب‌وکار” است، رویکرد کمی روش مناسبی برای بررسی چنین موضوعی است. تحقیقات کمی معمولاً براساس تحلیل‌های آماری هستند. درصورتی‌که می‌خواهید بررسی کنید که چگونه سرمایه‌گذاران و سهامداران عادی در معرض ریسک بازار قرار می‌گیرند، شما می‌توانید از رویکرد کیفی استفاده کنید.

نکات مهم در نگارش روش تحقیق مقالات ISI

در بخش روش تحقیق مقالات ISI رشته مدیریت مالی، حتماً باید موارد زیر بیان شود:

  1. روش نمونه‌گیری باید توضیح داده شود. توجه کنید که در تحقیقات انجام شده در رشته مدیریت مالی، پژوهشگر تنها با سرمایه‌گذاران و سهامداران سروکار ندارد. در برخی تحقیقات مالی، باید از اسناد بانکی و اطلاعات ثبت شده در موسسات مالی استفاده کرد.
  2. شناسایی متغیرها، به‌ویژه در مطالعات انجام شده با رویکرد کمی. اگر شما از رویکرد کیفی برای جمع‌آوری اطلاعات استفاده کردید، لازم نیست متغیر وابسته و مستقل داشته باشید.
  3. ابزار جمع‌آوری داده‌ها را توصیف کنید. اگر طرح تحقیقاتی شما کمی باشد، می‌توانید از پرسشنامه استفاده کنید.
  4. روش‌های خود را برای انجام تحقیق توضیح دهید.
  5. اطلاعات مربوط به روش‌های تحلیل خود را ارائه دهید.

چگونه مقاله isi بنویسیم؟

یکی از دغدغه‌های اصلی بسیاری از دانشجویان دکترا نوشتن مقاله isi است و سوالی که در سال‌های اول مقطع دکترا برای دانشجویان مطرح می‌شود این است که چگونه مقاله isi بنویسیم؟ در این پست از موسسه ژورنال یاب تمرکز ما روی نحوه نوشتن مقاله isi است.

اهمیت نوشتن مقاله isi در مقطع دکترا

دانشجویان دکترا برای این که بتوانند از پایان نامه خود دفاع کنند، باید گواهی پذیرش (اکسپت) و یا گواهی چاپ دو مقاله برگرفته از رساله دکتری در مجلات isi و ژورنال‌های علمی پژوهشی را داشته باشند.

دانشجویان دکترا رشته‌های فنی و مهندسی باید حداقل یک مقاله isi منتشر کنند ولی چاپ مقاله isi برای دانشجویان رشته علوم انسانی اجباری نیست و کافیست دو مقاله در مجلات علمی پژوهشی منتشر شود.

فرآیند نوشتن مقاله isi به نظر دلهره‌آور می‌رسد، اما درنهایت با دیدن نام خودتان روی یک مقاله منتشر شده، تجربه‌ای لذت‌بخش خواهد بود.

اگر نمی‌دانید که چگونه مقاله isi بنویسید، این مطلب را بخوانید. در این مطلب، نکات مربوط به نوشتن مقاله isi  برای افرادی که می‌خواهند برای اولین بار مقاله علمی بنویسند، توضیح داده شده است.

توجه داشته باشید که از جمله افراد کمک‌کننده در نوشتن مقاله، استاد راهنما است که معمولاً نام او هم به عنوان یکی از نویسندگان مقاله مطرح می‌شود. پس از سوال پرسیدن از استاد راهنمای خود هیچ ابایی نداشته باشید و کمک کردن دانشجو یکی از وظایف استاد راهنما است.

نکات مربوط به نوشتن مقاله isi

هنگام نوشتن مقاله، موارد زیر را به خاطر داشته باشید:

1. نوشتن مقاله isi فرآیندی زمان‌بر است.

با توجه به این که نوشتن و چاپ مقاله، فرآیندی زمان‌بر است، دانشجویان دکترا برای این که بتوانند به موقع از پایان نامه خود دفاع کنند، بهتر است در سال دوم و سوم نوشتن مقاله را شروع کنند. چراکه در برخی از موارد روند داوری و چاپ مقاله یک سال طول می‌کشد.

همچنین نوشتن مقاله ‌isi برای اولین بار، به احتمال زیاد یک فرآیند یادگیری است و شما برای آشنایی با بخش‌های گوناگون مقاله باید مطالب زیادی را مطالعه کنید. پس اگر نگارش مقاله‌تان طولانی شد، نباید دلسرد شوید!

2. ساختار مقاله isi

اکثر مقالات علمی، دارای یک فرمت و ساختار هستند.

در صفحه «ساختار مقاله نویسی» عنوان بخش‌های مختلف مقاله isi بیان شده و به طور مفصل در مورد نحوه نوشتن هر کدام از بخش‌های مقاله توضیح داده شده است.

3. ویرایش مقاله

مقاله خود را بعد از نگارش، ویرایش و تصحیح کنید.

در صفحه «ویرایش مقاله» در مورد نحوه ویرایش مقالات فارسی و در صفحه «ویرایش مقاله انگلیسی» نحوه ویرایش مقالات انگلیسی توضیح داده شده است.

همچنین برای آشنایی با نحوه تصحیح مقالات، مطالب مندرج در صفحه “تصحیح مقالات” را به دقت مطالعه کنید.

4. سابمیت مقاله

بعد از نگارش و ویرایش، نوبت به ارسال مقاله به مجله می‌رسد. سردبیر مجله، مقاله سابمیت شده را مورد بررسی قرار داده و مشخص می‌کند که آیا مقاله مربوط به زمینه کاری مجله است یا نه. اگر مقاله در حوزه کاری مجله بود، او مقاله را به دو کارشناس متخصص در موضوع  مقاله ارسال کرده تا محتوای اصلی مقاله را بررسی کنند.

5. مکاتبه با مجله

داوران مقاله را مطالعه خواهند کرد و تصمیم به اکسپت، ریحکت و یا ریوایز مقاله می‌گیرند. اگر مقاله ریوایز خورد باید به پیشنهادات و نظرات داوران پاسخ داده شود. برای مطالعه اطلاعات بیشتر در این زمینه مطالب صفحه « نحوه پاسخ به داوران مقاله » را مطالعه کنید.

6. پذیرش و تایید مقاله

بعد از پاسخ‌گویی به نظرات داوران و اعمال تغییرات خواسته شده روی مقاله، خوشبختانه بیشتر مقالات برای چاپ پذیرفته می‌شوند. هنگامی که مقاله شما اکسپت شد، نام نویسندگان مقاله، افیلیشن نویسندگان و سایر بخش‌های مقاله را دوباره چک کنید و اگر فکر می‌کنید که در جایی از مقاله اشتباهی رخ داده و باید اصلاح شود، در ایمیلی از سردبیر مجله بخواهید تا آن تغییرات را روی مقاله اعمال کند. بعد از چاپ مقاله احتمال ایجاد تغییرات، حتی تغییرات جزیی هم، بسیار کم است.

برای آشنایی بیشتر با نحوه دریافت پذیرش مقاله مقاله ISI از این مطلب دیدن نمائید.

ویرایش مقاله فارسی ISI

تصحیح مقاله پیش از ارسال به ژورنال، شانس شما را برای گرفتن اکسپت از مجلات علمی داخلی و خارجی افزایش می‌دهد.

قبل از هر چیزی توجه  کنید که تفاوت‌هایی بین تصحیح مقاله و ویرایش مقاله وجود دارد.

برای نگارش مقاله کلاسی از این مطلب دیدن نمائید.

افراد و موسساتی که خدمات تصحیح مقاله ارائه می‌دهند، متن مقاله را به دقت بررسی کرده و مشکلات گرامری در متون انگلیسی و خطاهای دستور زبانی در مقالات فارسی، غلط‌های املایی و خطاهای نقطه‌گذاری و غیره را تشخیص داده و تصحیح می‌کنند. همچنین بررسی فرمت مقاله و تطابق آن با فرمت مجله موردنظر از جمله خدمات تصحیح مقاله است.

درحالی‌که ویرایش مقاله شامل بررسی محتوای کامل متن است تا برای خوانندگان با سطوح و درجات علمی مختلف، خوانا و قابل‌درک باشد.

بنابراین ویرایش و تصحیح مقاله، هر دو به بهبود کیفیت مقاله کمک می‌کنند.

اهمیت تصحیح مقاله

خطاهای گرامری و غلط‌های املایی ممکن است مشکلاتی را در درک متن و محتوای اصلی مقاله ایجاد کند و یکی از دلایل اصلی ریجکت مقاله، وجود اشتباهات گرامری و املایی است.

بنابراین تصحیح مقاله احتمال ریجکت مقاله را کمتر کرده و احتمال گرفتن اکسپت از ژورنال‌هایی با ضریب تاثیر بالا را افزایش می‌دهد.

مراحل تصحیح مقاله

برای تصحیح مقالات، مراحل زیر را انجام دهید:

  • مشکلات شناسایی شده در مرحله ویرایش را تصحیح کنید.
  • شماره صفحات، بخش‌ها و پاورقی‌ها و همچنین فونت، سایز فونت، فاصله خطوط و غیره را بررسی کنید. آن‌ها باید مطابق با قوانین مجله باشند.
  • انسجام و پیوستگی مقاله را بررسی کنید.
  • بخش مراجع انتهای مقاله و منابع اطلاعاتی بیان شده داخل متن را بررسی کنید تا با هم مطابقت داشته باشند.
  • شماره و عنوان جداول، نمودارها و تصاویر استفاده شده در مقاله را بررسی کنید.
  • افیلیشن مقاله و کل محتوا آن را طبق قوانین مجله آماده کنید.
  • همچنین شما می‌توانید برای تصحیح مقالات فارسی و انگلیسی، با یک فرد انگلیسی‌زبان و یا ویراستاران موسسات معتبر مشورت کنید و یا از فرهنگ لغت و نرم‌افزارهای ویرایش متون فارسی و انگلیسی استفاده کنید.

روش تهیه مقاله isi

در تهیه مقاله علمی، باید ساختار مقاله نویسی رعایت شود. هر مقاله علمی شامل بخش‌های عنوان، چکیده، مقدمه، روش تحقیق (مواد و روش‌ها)، بحث و نتیجه گیری، نتایج و مراجع است. نکته بسیار مهم در نوشتن مقالات علمی این است که شما نباید هرگز از نظرات و یا استدلال‌های شخصی استفاده کنید. ارزش تحقیقات و مقالات علمی به این است که چقدر شما از اصول و روش‌های علمی استفاده کرده‌اید. با توجه به اهمیت بخش روش تحقیق در مقاله، در این مطلب نحوه‌ی نوشتن بخش مواد و روش‌ها در مقالات علمی و پژوهشی توضیح داده شده است.

نحوه ی نوشتن بخش مواد و روش‌ها (Methodology) در مقالات علمی

در مقاله نویسی انگلیسی بخش روش تحقیق را تحت عنوان (Methodology (materials and methods و در برخی مقالات فارسی مواد و روش‌ها نامگذاری می‌کنند. اطلاعات ارائه شده در بخش روش تحقیق مقاله، نشان‌دهنده اعتبار مطالعه شما است. بنابراین بهتر است تا جایی که می‌توانید آزمایش‌ها و تحقیقات صورت گرفته را به طور دقیق و واضح در این بخش توصیف کنید.

روش تحقیق در مقالات رشته‌های فنی و مهندسی

در مقالات مربوط به رشته مهندسی، فیزیک، شیمی و رشته های مشابه باید آزمایشات انجام شده، با جزئیات توضیح داده شود. به طوری که هر فردی با خواندن مقاله، بتواند آزمایش‌های شما را در آزمایشگاه تکرار کند. در چنین تحقیقاتی شما باید در مورد روش آزمایش و دلیل انتخاب این روش توضیح دهید. سپس در این بخش همه کارهای انجام شده برای انجام آزمایش و یافتن پاسخ سوال تحقیق را توصیف کنید. به طور کلی هنگامی که این بخش از مقاله را می‌نویسید، باید مواد مورد استفاده در مطالعه، نحوه آماده سازی مواد، روش نمونه‌گیری و پروتکل تحقیق را توضیح دهید. همچنین باید اندازه‌گیری‌ها، نحوه انجام محاسبات و این که چه نرم‌افزارهایی استفاده شده و تجزیه و تحلیل داده‌ها باید به دقت در این بخش تفسیر شود.

روش تحقیق در مقالات رشته‌های پزشکی، علوم اجتماعی، روانشناسی

در تحقیقات مربوط به رشته‌های پزشکی، علوم اجتماعی، روانشناسی، زبان و رشته‌هایی که در آن فرضیه‌های تحقیق با توزیع پرسشنامه بین افراد بررسی می‌گردد، باید در مورد اعتبار پرسشنامه، افرادی که در آزمایش شرکت کرده‌اند (سن، جنسیت و تحصیلات)، مکان توزیع پرسشنامه، نحوه تجزیه و تحلیل داده‌ها، آزمون‌های آماری به کار گرفته شده و دقت نتایج به دست آمده توضیحاتی داده شود.

برای آشنایی با روش تحقیق مقاله از این مطلب دیدن نمائید.

تشخیص ISI بودن مجلات

انتخاب ژورنال مناسب و چاپ مقاله مهم‌ترین مرحله بعد از انتخاب موضوع، انجام تحقیق و نگارش مقاله است. اما دقت کنید که در هر رشته و گرایشی، تعداد مجلات زیادی وجود دارد. اگر می‌خواهید به عنوان دانشجوی ارشد از امتیاز چاپ مقاله در نمره پایان نامه خود استفاده کنید و یا به عنوان دانشجوی دکترا مجوز دفاع از پایان نامه از دانشگاه بگیرید، باید مقاله خود را در مجلات علمی پژوهشی داخلی و خارجی (مجلات ISI ، مجلات اسکوپوس) مورد تایید وزارت علوم چاپ کنید.

برای مشاهده مجلات معتبر علمی پژوهشی در رشته‌های مختلف، به صفحه لیست مجلات داخلی برای چاپ مقاله مراجعه کنید.

در انتخاب مجلات خارجی به کیفیت ژورنال توجه کنید. یکی از راه‌ها برای مقایسه و بررسی کیفیت مجلات توجه به ضریب تاثیر مجله و نمایه ژورنال است. نمایه ISI یکی از مهم‌ترین و با ارزشترین نمایه‌های معتبر است و مجلات نمایه شده در این پایگاه، مجلات ISI و مقالات چاپ شده در چنین مجلاتی، مقالات isi نامیده می‌شود. بنابراین پیش از سابمیت مقاله، نمایه مجله را چک کنید.

بررسی ISI بودن مجلات

برای این که چک کنید که آیا مجله انتخابی شما در پایگاه داده ISI نمایه شده است یا نه، به سایت Clarivate Analytics مراجعه کنید. پس از ورود به سیستم، شما می توانید با نام کامل ژورنال و یا ISSN مجله بررسی کنید که آیا  آن مجله دارای نمایه ISI است. نخست با توجه به شکل زیر در سمت راست در قسمت Search Type  نوع سرچ خود را (ISSN و یا Full Journal Title ) مشخص کنید.

سپس اطلاعاتی را که در مورد مجله دارید در قسمت  Search our Master Journal List وارد کنید.

اگر مجله ISI باشد، در قسمت پایین صفحه اطلاعات کامل مجله نمایش داده می‌شود و مقالات چاپ شده در چنین مجله‌ای، مقالات isi هستند. ولی اگر شما با پیغام No matches found for the query روبرو شدید، بدانید که مجله بررسی شده، ISI نیست. و اگر شما مقاله در چنین مجله‌ای چاپ کنید، مقاله ISI نخواهد بود.

ثبت مقاله در سایت isi

بعد از این که مقاله خود را نوشتید، آن را در سایت‌ها و مجلات معتبر ثبت کنید. منظور از ثبت مقاله در سایت مجلات و ژورنال‌ها، ارسال مقاله به ادیتور مجله برای چاپ است. برای ثبت مقاله در مجلات معتبر داخلی و خارجی مراحل زیر را طی کنید و به تعداد دفعاتی که مقاله شما ریجکت می‌شود اصلاً توجه نکنید.

1. انتخاب مجله

مجله مناسب را انتخاب کنید. برای اطلاع بیشتر در مورد نحوه انتخاب مجله، به لینک معیارهای انتخاب مجله مراجعه کنید.

2. حوزه کاری مجله (scope)

حوزه کاری مجله (scope) را حتماً مطالعه کنید. اگر بدون هیچ تحقیقی در مورد مجله و کورکورانه مقاله خود را به مجله‌ای بفرستید، در واقع شما وقت خود را تلف می‌کنید. چراکه همه مجلات، مقالاتی که در حوزه کاریشان نیست، ریجکت می‌کنند.

3. دستورالعمل‌ مجله (guideline)

دستورالعمل‌های نویسنده (guideline) را به دقت بخوانید. هر مجله دارای دستورالعمل‌های خاص خود است و آن‌ها معمولاً در سایت مجله ذکر شده است. آن‌ها را با دقت بخوانید. هنگام ثبت مقاله و سابمیت آن به ژورنال به هزینه چاپ مقاله هم توجه کنید. که معمولاً در مجلات خارجی با عنوان publication fee بیان می‌شود.

4. سابمیت مقاله

بعد از این که مقاله خود را به فرمت ژورنال درآوردید، مقاله خود را سابمیت کنید. در هنگام سابمیت مقاله خود توجه کنید که ارسال مقاله به برخی مجلات از طریق ایمیل امکان‌پذیر است و در برخی مجلات سابمیت به صورت آنلاین است. در صورتی که سابمیت ایمیلی باشد، در خود سایت مجله آدرس ایمیلی برای ارسال مقاله بیان شده است. به آدرسی که بیان شده ایمیل بزنید. این ایمیل شبیه، نامه است که باید کوتاه نوشته شود. در ایمیلی که می‌فرستید عنوان ایمیل را “Manuscript submission” بنویسید. در زیر نمونه ای از ایمیل ارسال شده به ادیتور مقاله بیان شده است.

Dear Editor

I would like to submit my manuscript entitled “—-” to your journal “– –“.

Kindly inform me about your article review results as soon as you can. I’m looking forward to hearing from you soon.

Yours sincerely

بعد از سابمیت مقاله، منتظر ایمیل ادیتور باشید.

فروش مقاله آماده ISI

فروش مقاله یک کار کاملاً غیرقانونی است. در همه جای دنیا افرادی وجود دارند که برای رزومه خود نیاز به چاپ مقاله در ژورنال‌های معتبر دارند. درحالی‌که وقت و دانش کافی برای این کار را ندارند. از سوی دیگر افرادی نیز وجود دارند که وقت و دانش این کار را دارند و با فروش مقالات خود کسب درآمد می‌کنند. البته این کار همواره نکوهیده بوده و از طرف مجامع علمی با انتقادات شدیدی مواجه می‌شود. زیرا منطق کار این است که یک پژوهشگر، خود دست به تحقیق زده و حاصل یافته‌های خود را عرضه نماید.

در ایران نیز مؤسساتی وجود دارند که خدمات مربوط به نگارش، چاپ و فروش مقاله را انجام می‌دهند. فارغ از انتقادها و مخالفت‌های موجود، این کار به چند روش انجام می‌شود:

نگارش مقاله:

برخی از مؤسسات با اخذ مبالغی اقدام به نگارش مقاله می‌نمایند. در این حالت شما می‌توانید عنوان مقاله را تعیین کنید. پس از آن تمام کارها به عهده موسسه می‌باشد. اگر تمایل به چاپ مقاله نیز داشته باشید. موسسه مراحل بعدی یعنی ترجمه و سابمیت مقاله را نیز انجام می‌دهد.

استخراج مقاله از پایان‌نامه:

این کار ساده‌ترین کار در نگارش یک مقاله است. زیرا شما قرار است مطالب موجود در یک پایان‌نامه را به‌صورت اختصار در یک مقاله بگنجانید. البته برای انجام این کار باید با چارچوب مقاله آشنا باشید. برخی از افراد این کار را به مؤسسات واگذار می‌کنند. از یک پایان‌نامه دو مقاله می‌توانید استخراج کنید. معمولاً یک مقاله مروری و یک مقاله علمی پژوهشی با عناوین متفاوت.

برای استخراج مقاله ISI از پایان نامه ارشد از این مطلب دیدن نمائید.

چاپ مقاله:

گاهی اوقات ممکن است شما مقاله‌ای را نگارش کرده باشید اما توانایی چاپ آن‌را نداشته باشید. البته هر شخصی می‌تواند مقاله خود را به ژورنال مورد نظر ارسال نماید. اما ترجمه صحیح مقاله، پیدا کردن ژورنال معتبر و مرتبط و توانایی مکاتبه به زبان انگلیسی و مراحل دیگر مربوط به چاپ مقاله، پروسه‌ای است که شاید هر شخصی از عهده آن برنیاید. برخی از مؤسسات در قبال وجهی که دریافت می‌کنند اقدام به چاپ مقاله شما می‌نمایند. این کار غیرقانونی نیست. به شرطی که مراحل عادلانه داوری طی شود و مقاله در یک ژورنال معتبر چاپ شود. گاهی اوقات نیز هزینه‌ای که شما پرداخت می‌کنید صرفاً به دلیل تسریع فرآیند داوری است.

فروش مقاله:

افرادی وجود دارند که دانش و توانایی نگارش مقالات را دارند و مقالاتی را نگارش می‌کنند و به ژورنال‌ها ارسال می‌نمایند. مثلاً فرض کنید رشته شما بازاریابی است و مقالاتی را با عنوان‌های مرتبط با بازاریابی نوشته‌اید. و می‌خواهید آن‌ها را در ژورنال‌هایی به چاپ برسانید. می‌توانید قبل از سابمیت، اقدام به فروش مقاله خود نمایید و نام افرادی را حتی بعد از نام خود در مقاله بیاورید که ابداً دخالتی در نگارش مقاله نداشته‌اند. این کار کاملاً غیرقانونی است. معمولاً این کار را افراد و نه مؤسسات انجام می‌دهند.

برای آشنایی با دلایل فروش مقاله آماده چاپ از این مطلب دیدن نمائید.

سفارش چاپ مقاله isi تضمینی

چاپ مقاله ISI تقریباً یکی از خواسته‌های هر دانشجو یا فارغ‌التحصیل ارشد یا دکتری است. زیرا همان‌طور که می‌دانیم مقالات ISI، جزء معتبرترین مقالات هستند. اما باید در نظر داشت که ژورنال‌های ISI به‌راحتی هر مقاله‌ایی را اکسپت نمی‌کنند و مقاله شما حتماً باید از استانداردهای بالایی برخوردار باشد. علاوه بر این، پروسه چاپ مقاله به دلیل تقاضای بالا و داوری سخت‌گیرانه یک پروسه طولانی و وقت‌گیری است. مؤسساتی وجود دارند که با هزینه‌های بالایی این کار را برای دانشجویان انجام می‌دهند. اما بدون در نظر گرفتن این هزینه‌ها، آیا واقعاً می‌توان به این مؤسسات اعتماد کرد؟ چگونه می‌توانیم از صحت ادعاهای این مؤسسات در خصوص معتبر بودن ژورنال‌ها مطمئن شویم؟

برخی از این مؤسسات با تعداد محدودی از ژورنال‌ها کار می‌کنند که چندان هم معتبر نیستند. اما موسساتی نیز وجود دارند که لیستی از انواع ژورنال‌ها با اعتبارهای علمی مختلف را به شما معرفی می‌کنند. شما ابتدا باید اعتبار این  ژورنال‌ها را بسنجید. در همکاری با ژورنال یاب از کیفیت نشریات معرفی شده اطمینان خاطر داشته باشید.

چرا اغلب دانشجویان برای چاپ مقاله ISI به موسسات مراجعه می کنند؟

همه‌ی افراد می‌توانند مقاله خود را به یک ژورنال ارسال نمایند. اما باید نکاتی را درنظر داشته باشند. اول اینکه ژورنال انتخاب شده باید معتبر و مرتبط با عنوان مقاله باشد. پیدا کردن ژورنال معتبر و مرتبط کار چندان سختی نیست. سایت‌هایی مانند sciencedirect.com که مربوط به موسسه الزویر است قسمتی به نام  Journal Finder دارند که با وارد کردن عنوان مقاله، ژورنال‌های متناسب را معرفی می‌کند.

اما این اول ماجرا است. بعد از یافتن ژورنال مرتبط باید ابتدا به سایت ژورنال بروید و قسمت مربوط به دستورالعمل‌هایی برای نویسندگان (Instructions for authors) را مطالعه نمایید. توجه داشته باشید که زبان سایت انگلیسی است. سپس از قسمت Submit می‌توانید ایمیل مربوط به ارسال مقاله را پیدا کرده و مقاله را همراه با نامه به سردبیر (cover letter)، ارسال نمایید. این نامه بسیارحائز اهمیت است. محتویات نامه به سردبیر به زبان انگلیسی بوده و باید به گونه‌ای باشد که سردبیر را قانع کند که مقاله ارزش بررسی کردن را دارد. درصورتی که مقاله برای بررسی اولیه پذیرفته شود توسط برخی از داوران بررسی می‌شود. به این عمل پییرریویو یا بررسی همکار می‌گویند. این افراد نظرات خود را درخصوص مقاله ارائه می‌دهند. نهایتاً این نظرات جمع‌بندی شده و تحت عنوان اصلاحیات برای شما ارسال می‌گردد. شما باید این اصلاحیات را با دقت مطالعه کرده و تصحیح نمایید. این پروسه ممکن است بسیار طولانی و وقت‌گیر باشد. یکی از مزایای برون‌سپاری چاپ مقاله، کوتاه کردن پروسه داوری و اکسپت است. البته به شرطی که در ابتدای کار اعتبار ژورنال‌ها توسط دانشجو سنجیده و تائید شود.

سایت جستجوی مقاله ISI از سایت‌های معتبر

روش‌های مختلفی برای یافتن مقالات مرتبط با عنوان موردنظر شما وجود دارد. یکی از این روش‌ها رجوع به پایگاه داده‌ها یا همان سایت‌های معتبر است. مانند:

Sciencedirect.com

emeraldinsight.com

link.springer.com

taylorandfrancis.com

هرکدام از این پایگاه داده‌ها لیستی از ژورنال‌های مختلف در رشته‌های متفاوت و با اعتبارهای علمی مختلف را در اختیار محققان قرار می‌دهند. ژورنال‌های موجود در این پایگاه‌داده‌ها اعتبار لازم را دارند. معمولاً یکی از معیارهای سنجش آن‌ها ایمپکت فاکتور یا ضریب تاثیر است که از محاسبه میزان ارجاعات داده‌شده به مقالات موجود در یک ژورنال به‌دست می‌آید. همچنین برخی از این ژورنال‌ها به‌صورت دسترسی آزاد هستند و شما می‌توانید به‌راحتی مقاله موردنظر خود را دانلود نمایید. اما بیشتر آن‌ها فقط چکیده مقاله را به‌صورت رایگان در اختیار خوانندگان قرار می‌دهند و برای دانلود کامل مقاله باید هزینه پرداخت نمایید و یا از طریق دانشگاه‌ها یا مؤسساتی که اشتراک آن ژورنال‌ها را خریداری کرده‌اند اقدام نمایید. هرچند سایت‌هایی وجود دارند که از طریق آن‌ها می‌توانید برخی مقالات را به‌صورت رایگان دانلود نمایید. برخی از این سایت‌ها به رابین‌هود دنیای علم معروف شده‌اند.

روش‌های جستجوی مقاله

وقتی شما وارد یک سایتی مانند sciencedirect.com می‌شوید. عنوان یا بخشی از کلیدواژه خود را (به انگلیسی) در قسمت Keywords وارد نمایید و گزینه جستجو را بزنید. لیستی از مقالات مشابه با کلیدواژه شما ظاهر می‌شود

در کنار نام هرکدام از مقالات اطلاعاتی به شرح زیر وجود دارد:

عنوان مقاله اول Marketing impact on diffusion in social networks است. در بالای آن، نوع مقاله آمده است. مقالات انواع مختلفی دارند: مقالات پژوهشی (Research article) و مقالات مروری (Review article). که این مقاله از نوع پژوهشی است. درکنار آن نوع دسترسی به مقاله آمده است: Abstract only یعنی این مقاله پولی است و فقط چکیده مقاله در اختیار خوانندگان قرار می گیرد. به همین دلیل در پایین، گزینه Purchase PDF یعنی خرید پی دی اف مقاله آمده است. در پایین عنوان مقاله، نام ژورنالی که مقاله در آن به چاپ رسیده است قرار دارد. (در اینجا با رنگ طوسی هایلایت شده است).

اطلاعات بیشتر  پایگاه علمی Web of science | چاپ مقاله در WoS

مقاله دوم برخلاف مقاله اول رایگان است به همین دلیل گزینه Open access یا همان دسترسی آزاد (هایلایت آبی) آمده است. و دایره کناری آن به رنگ سبز است. و در پایین نیز به جای گزینه خرید، گزینه دانلود قرار دارد.

تفاوت مجلات آزاد (free journals)  با دسترسی آزاد (open access)

اصطلاح “مجلات آزاد” (free journals) و “دسترسی آزاد” (open access) که اغلب توسط ناشران استفاده می‌شود، در برخی موارد، برای نویسندگان بسیار گیج‌کننده است. اصطلاح مجلات آزاد تنها باید برای آن دسته از مجلاتی استفاده شود که مقاله را به‌صورت رایگان انتشار می‌دهند و هیچ نوع هزینه‌ای از نویسنده برای انتشار کار تحقیقاتی خود مطالبه نمی‌کنند. از سوی دیگر، مجله دسترسی آزاد فقط باید برای مجلاتی استفاده شود که خواندن و دانلود مقالات آن برای همه آزاد و بدون پرداخت هرگونه هزینه‌ای باشد (اعم از هزینه دسترسی یا هزینه اشتراک).

هنگامی‌که ما هر دو اصطلاح را ترکیب می‌کنیم و با عنوان ژورنال دسترسی آزاد رایگان یا  “Free Open Access Journal” آن‌را می‌نامیم، این باید به این معنی باشد که این ژورنال مقالات محققان را بدون دریافت هزینه‌ای از نویسنده منتشر می‌کند و مقالات منتشرشده را بدون دریافت هیچ‌گونه هزینه‌ای در اختیار خوانندگان قرار می‌دهد.

برای آشنایی با نحوه ویراستاری مقاله انگلیسی از این مطلب دیدن نمائید.

شیوه تشخیص isi بودن مقاله

محققان کارهای علمی-پژوهشی خود را می‌توانند در قالب یک مقاله بنویسند و آن را برای دسترسی همگان و همچنین برای استفاده از امتیازات خاص آن در ژورنال‌های معتبر به چاپ برسانند. ژورنال‌های علمی از نظر اعتبار متفاوتند. فلسفه وجودی ژورنال‌ها، حفظ و نگهداری مطالب علمی و نیز ثبت اثر به نام صاحب اثر و جلوگیری از سرقت ادبی است. اگر محققان دیگر بخواهند از مطالب موجود در یک مقاله چاپ شده استفاده نمایند حتما باید به آن مقاله رفرنس دهند. علاوه بر این هیچ محققی اجازه ندارد عین مطالب یک مقاله را در کار تحقیقی خود کپی کند حتی اگر به آن مقاله رفرنس داده باشد. درحقیقت درصورتی مجاز به استفاده از مطالب یک مقاله هستید که برداشت شخصی خودتان را از مطالعه متن مقاله بنویسید نه عیناً عبارات داخل متن را.

برای رعایت حق کپی یا همان قانون کپی رایت، ژورنال‌های معتبر از نرم افزارهای مشابه‌یاب استفاده می‌کنند و اگر در یک مقاله تعداد جملات مشابه از یک حد تعیین‌شده بالاتر باشد آن مقاله در حکم سرقت ادبی بوده و از چاپ آن جلوگیری به عمل می‌آید حتی ممکن است نویسنده، متهم به سرقت ادبی نیز بشود.

امروزه ژورنالهای زیادی درخصوص انتشار مقالات علمی در ایران و سایر نقاط دنیا فعالیت می‌کنند. اما همه‌ی این ژورنال‌ها اعتبار لازم را ندارند. بسیاری از دانشجویان برای چاپِ مقاله خود به دنبال یک ژورنال معتبر هستند. برای دانستن اعتبار ژورنال‌های علمی ابتدا باید با مفهوم نمایه‌سازی و انواع پایگاه‌داده‌ها آشنا شویم.

نمایه کردن به زبان ساده یعنی قراردادن یک مجله در یک لیست. مثلا وقتی می‌گوییم ژورنال Nature در ISI نمایه شده است یعنی این ژورنال در لیست پایگاه‌داده ISI قرار دارد و ژورنال معتبری است.

پایگاه‌داده‌های معتبر دنیا

دو پایگاه‌داده بسیار معتبر در دنیا وجود دارد که تنها مجلات معتبر را در لیست خود نمایه یا فهرست می‌کنند. هرزمان که به هر دلیلی مجله‌ای اعتبار و شرایط لازم برای بودن در این لیست‌ها را از دست بدهد از لیست این پایگاه‌داده‌ها خارج می‌شود درصورتی که دوباره اعتبار لازم را کسب کند می‌تواند دوباره در این پایگاه‌داده‌ها نمایه شود.

  • پایگاه‌داده آی اس آی (ISI)

این پایگاه‌داده بخشی از موسسه تامسون رویترز (Thomson Reuters) است. 

  • پایگاه‌داده اسکوپوس (Scopus)

این پایگاه‌داده از زیرمجموعه‌های موسسه الزویر (Elsevier) است. برای دانلود مقالات الزویر می‌توانید از سایت  Sciencedirect.com اقدام کنید. البته بجز تعداد بسیار محدودی از مقاله‌های این سایت که دانلود رایگان دارند مابقی مقاله‌ها پولی هستند و حتما باید اشتراک داشته باشید. برخی از دانشگاه‌ها این اشتراک را خریداری می‌کنند. البته روش‌هایی وجود دارد که می‌توانید از این سایت‌ها مقاله را به صورت رایگان دانلود کنید.

برای آشنایی با پایگاه مقالات علوم انسانی از این مطلب دیدن نمائید.

چگونه متوجه شویم که یک ژورنال ISI است؟

ابتدا به سایت زیر بروید:

http://mjl.clarivate.com

از قسمت Search Type یکی از گزینه ها را انتخاب کنید.

  • Title Word: بخشی از نام ژورنال
  • Full Journal Title: نام کامل ژورنال
  • ISSN: یک کد چهاررقمی که معمولا در انتهای صفحه اول مقاله وجود دارد. این کد مربوط به ژورنال است.                               

در کادر Search our Master Journal List  نام یا ISSN ژورنال را وارد کرده و گزینه search  را بزنید.

درصورتی که این ژورنال در لیست ISI قرار داشته باشد در نتایج جستجو در پایین این کادر دیده می‌شود در غیراین‌صورت No Result ظاهر می‌شود.

ISSN یک کد 8 رقمی است که برای شناسایی روزنامه‌ها، ژورنال‌ها، مجلات و سایر رسانه‌هایی که به صورت دوره‌ای مطلب انتشار می‌دهند استفاده می‌شود.

چگونه متوجه شیم که یک ژورنال Scopus  است؟

ابتدا وارد سایت زیر شوید:

https://www.scopus.com/sources

در قسمت ISSN می‌توانید یکی از موارد عنوان یا ISSN را انتخاب کرده و در کادر بعدی عنوان مجله یا کد 8 رقمی آن را وارد کنید.

درصورتی‌که این ژورنال در لیست اسکوپوس قرارداشته باشد در نتیجه جستجو به صورت زیر و با اطلاعاتی ظاهر می‌شود.

مقاله در مجله ISI چیست؟

به‌طورکلی پایگاهِ داده‌ای به نام ISI وجود دارد که مجلات معتبر علمی با نام‌های مختلف را به‌صورت فهرست‌وار در خود جای می‌دهد.
پایگاه داده به زبان بسیار ساده مجموعه‌ای از اطلاعات را شامل می‌شود.

مثلاً وقتی می‌گوییم ISI یک پایگاه داده است یعنی لیستی از ژورنال‌ها و مجلات علمی دنیا در ISI قرار دارد یا فهرست شده است یا نمایه شده است. در حقیقت ما ژورنالی به نام ISI نداریم بلکه مجموعه‌ای از ژورنال‌ها را داریم که پایگاه داده‌ای به نام ISI را تشکیل داده‌اند. این پایگاه داده دائماً ژورنال‌ها را اعتبار سنجی می‌کند (مهمترین روش اعتبار سنجی آن ایمپکت فاکتور می‌باشد). و اگر ژورنالی ازنظر عملکرد علمی ضعیف باشد یعنی مقالات درون آن اعتبار علمی لازم را نداشته باشند از لیست پایگاه داده ISI  حذف می‌شود.

هر زمان که یک ژورنال شاخص‌های اعتباری لازم را کسب کند می‌تواند دوباره به این لیست بازگردد. به همین دلیل اگر مقاله‌ای در ژورنالی چاپ شود که در لیست پایگاه داده ISI وجود داشته باشد این مقاله در دنیای علم اعتبار علمی بالایی خواهد داشت و اصطلاحاً گفته می‌شود این مقاله یک مقاله ISI است.

اکنون که با مفهوم  مقالات آی اس آی به طور کامل آشنا شدیم مختصری از تاریخچه ایجاد این پایگاه داده را ارائه می‌کنیم:

ISI (موسسه اطلاعات علمی-Institute for Scientific Information)

ISI که مخفف موسسه اطلاعات علمی است، توسط یوجین گارفیلد در سال 1960 تأسیس شد.

این موسسه در سال 1992 توسط موسسه Thomson Scientific & Healthcare خریداری شد. و پس‌ازآن با عنوان تامسون آی اس آی (Thomson ISI ) شناخته شد. و تا سال 2016، بخشی از موسسه Intellectual Property & Science business از زیرمجموعه‌های تامسون رویترز (Thomson Reuters) بود.

زمانی که موسسه Intellectual Property & Science business فروخته شد، نامش به Clarivate Analytics تغییر یافت. در فوریه 2018،  Clarivate اعلام کرد که قصد دارد آی اس آی را دوباره به‌عنوان بخشی از گروه تحقیقات علمی و دانشگاهی خود راه‌اندازی نماید.

یکی دیگر از خدمات موسسه ISI، ارائه پایگاه داده کتابشناسی است. تخصص این پایگاه داده تحلیل و نمایه‌سازی بازدیدها می‌باشد زمینه‌ایی که پیشگام آن گارفیلد بود.

این پایگاه، داده‌های استنادی را که شامل هزاران مجله دانشگاهی، ادامه‌ خدمات نمایه‌سازی مبتنی بر چاپ (که از دیرباز صورت می‌گرفته است) نشریه استنادی علوم(SCI)، همچنین فهرست شاخص استنادی علوم اجتماعی (SSCI) و فهرست استناد هنر و علوم انسانی (AHCI) می شود را ارائه می‌دهد.

پایگاه داده ISI

همه موارد ذکر شده در بالا، از طریق سرویس پایگاه داده ISI در دسترس هستند. پایگاه داده آی اس آی به پژوهشگر این امکان را می‌دهد تا متوجه شود که به چه مقالاتی به‌طور مکرر رفرنس دهی شده است و چه پژوهشگرانی به این مقالات رفرنس داده‌اند.
این پایگاه داده، برخی از عوامل تاثرگذاری (Impact Factor) آکادمیک مقالاتی را که در آن نمایه شده‌اند ارائه می‌دهد و ممکن است با در معرض قرار دادن آن‌ها و ایجاد یک برچسب کیفیت، ایمپکت (تأثیر) آن‌ها را افزایش دهد. برخی شواهد نشان می‌دهد که وجود مقالات در این پایگاه داده، می‌تواند تعداد استنادهای دریافت شده توسط یک مقاله را دو برابر کند.
پایگاه داده ISI همچنین گزارشات استنادی ژورنال را به‌طور سالانه منتشر می‌کند که فاکتور تأثیرگذاری (impact factor) را برای هر مجله‌ای که آن را دنبال می‌کند فهرست می‌نماید.

گزارشات استنادی ژورنال یعنی گزارش‌های مربوط به تعداد رفرنس دهی به مقالات موجود در یک ژورنال در یک بازه زمانی مشخص.

در میان جوامع علمی، عوامل تأثیرگذاری (ایمپکت فاکتور) نقش بزرگ و درعین‌حال بحث‌برانگیزی را در تعیین میزان برجسته بودن نقش علمی یک مجله دارد.

به طور کلی لیستی بالغ‌بر 14000 ژورنال توسط موسسه آی اس آی نمایه می‌شود. این لیست علاوه بر ژورنال‌های علمی، حدود 1100 ژورنال مربوط به رشته‌های انسانی و هنر را شامل می‌شود. فهرست‌بندی براساس شاخص انتخاب انتشار بوده که شاخص کیفیت و تأثیرگذاری ژورنال است.

تبدیل مقاله فارسی به isi

انواع مقاله فارسی

مقاله فارسی انواع مختلفی دارد. یک مقاله فارسی از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است که در مجموع باید مطابق استانداردهای نوشتن مقالات ISI باشد.

انواع مقاله فارسی شامل مقاله کنفرانسی، مقاله علمی-پژوهشی، مقاله علمی-ترویجی، مقاله علمی-تخصصی و مقالات ارائه شده در همایش‌ها و گرد‌همایی‌ها می باشد.

برای یادرگیری نمونه فرمت مقاله فارسی از این مطلب دیدن نمائید.

یک مقاله فارسی شامل چه بخش‌هایی می‌باشد؟

همانطور که در بخش قبل گفته شد یک مقاله فارسی باید مطابق استانداردهای مقاله ISI نوشته شود.

بخش‌های اصلی تشکیل‌دهنده یک مقاله فارسی شامل موارد زیر می‌باشد.

عنوان مقاله

عنوان مقاله باید مختصر باشد و به صورت دقیق، کار انجام شده در مقاله را بیان کند.

به عنوان مثال در یک مقاله در زمینه پردازش تصویر با استفاده از الگوریتم کلونی مورچگان بهبودی در زمینه تشخیص سرطان انجام شده است، باید عنوان به صورت زیر تعریف شود:

“شبیه‌سازی و بهبود تشخیص تومورهای سرطانی با استفاده از الگوریتم کلونی مورچگان”

برای انتخاب بهترین عنوان برای مقاله از این مطلب دیدن نمائید.

چکیده مقاله

چکیده مقاله باید حداکثر 270 کلمه باشد و هیچ‌گونه توضیحات و تعاریف بیان نشود. تنها باید کاری که در مقاله انجام شده است را به همراه بهبود حاصل را بیان نمود.

مقدمه مقاله

در مقدمه مقاله باید یک توضیح کلی در رابطه با کار انجام شده ارائه داد. در این بخش به هیچ عنوان تعاریف پایه را بیان نکنید، زیرا شخصی که مقاله شما را مطالعه می‌کند به طور حتم در این زمینه فعالیت داشته است و تعاریف پایه را می‌داند. مقدمه حداکثر باید 2 صفحه باشد و از مراجع به روز در آن استفاده شده باشد.

برای آشنایی با مقدمه مقاله از این مطلب دیدن نمائید.

تئوری مسئله مقاله فارسی

دراین بخش شما باید کار انجام شده را به صورت تئوری بیان و اثبات دارید.

نیازی به ارائه توضیحات پایه در این بخش نیست و  تنها تئوری بیان می‌شود.

کار انجام شده در مقالات فارسی

در این بخش کاری که در مقاله انجام شده است را بیان می‌کنید. به عنوان مثال اگر کار انجام شده شامل شبیه‌سازی باشد، در این بخش کلیه خروجی‌های نرم‌افزاری آورده می‌شود.

نتیجه‌گیری مقالات فارسی

این بخش از مقاله بسیار شبیه چکیده مقاله می‌باشد با این تفاوت که می‌تواند تعداد کلمه بیش‌تری داشته باشد.

برای آشنایی با نحوه نگارش نتیجه گیری مقاله از این مطلب دیدن نمائید.

مراجع مقالات فارسی

در این بخش شما منابع و مراجعی را که در نوشتن مقاله استفاده نمودید را بیان خواهید نمود. توجه نمائید که هر چه منابع شما به روزتر باشد نشان‌دهنده این موضوع است که مکالمه شما به روزتر می‌باشد.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

طریقه نوشتن مقاله isi

مقاله ISI به مقاله ای گفته می شود که در ژورنال های ISI چاپ شود. برای نگارش مقاله ISI باید کیفیت مقاله نوشته شده در حدی باشد که بتواند نتایج جدید را مطرح کند. همچنین اصول مقاله نویسی رعایت شده باشد و از نظر انگلیسی بدون اشکال باشد.

ایده مقاله نویسی ISI

برای نوشتن مقاله ISI می توان با طرح یک ایده و موضوع مناسب بر اساس مقالات چاپ شده شروع به نوشتن آن کرد. اساسا یک ایده و نوآوری خوب به ایده ای گفته می شود که بتواند نیاز جدیدی از نیازهای موجود در زندگی انسان را برطرف کند.

عنوان مقاله ISI

عنوان مقاله شامل یک جمله که طی آن نوآوری مقاله مطرح شده است و دربرگیرنده کلمات کلیدی مقاله می باشد.

در صفحه “نحوه انتخاب عنوان مقاله” به طور مفصل در مورد چگونگی انتخاب یک عنوان برای مقاله‌های علمی توضیح داده شده است.

چکیده مقاله ISI

چکیده مقاله شامل سه قسمت اصلی می باشد. قسمت اول مربوط به طرح عنوان و مسئله می باشد. در قسمت میانی کلیاتی از روش تحقیق مطرح میشود و در نهایت نتایج مهم موجود در مقاله را کلی و کیفی مطرح می کند.

برای مطالعه توضیحات بیشتر در مورد نوشتن چکیده مقالات علمی به صفحه “چکیده مقاله” مراجعه کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و نحوه نوشتن چکیده مقاله این مطلب را مطالعه کنید.

کلمات کلیدی مقاله ISI

کلمات کلیدی شامل 4 الی 6 کلمه مهم از مقاله می باشد که نمایانگر موضوع بررسی شده می باشد.

برای آشنایی با نحوه نوشتن کلمات کلیدی مقاله از این مطلب دیدن نمائید.

منابع مقاله ISI

منابع مقاله از مجلات معتبر ایمپکتدار ISI می باشد و از کنفرانس ها، پایان نامه ها و مقالات داخلی (فارسی) رفرنس داده نمی شود. بعد از اتمام نگارش مقاله از نرم افزار ویرایش مقالات انگلیسی و فارسی برای ادیت و ویرایش مقالات استفاده کنید.

برای آشنایی با منابع مقاله از این مطلب دیدن نمائید.

سابمیت مقاله ISI

برای ارسال مقاله به مجلات ISI در ابتدا باید ژورنال متناسب با موضوع مقاله را انتخاب کرد. انتخاب ژورنال امری تخصصی و با اهمیت است. برای انتخاب مجله می توان از روش های مختلفی استفاده کرد. راحت‌ترین راه این است که از لیست مجلات مورد تایید وزارت علوم یک مجله مناسب عنوان مقاله انتخاب کرد. دومین راه این است که از مجلات رفرنس های موجود در مقاله یکی را انتخاب کنیم. در غیر این صورت می توان از تیم تخصصی مقالات ژورنال یاب مشاوره گرفت.

برای آشنایی با سابمیت مقاله ISI از این مطلب دیدن نمائید.

برای دیدن دسته بندی انواع مقالات تحقیقی به این صفحه مراجعه کنید.

مقایسه ژورنال های ISI با مجلات علمی پژوهشی

  • در راستای حمایت از مجلات داخلی، سعی شده است در مصاحبه دکتری بیشتر به مجلات داخلی توجه شده و امتیازات قابل قبولی برای آنها لحاظ گردد.

  • مجلات علمی پژوهشی اعتبار بین المللی کمی دارند و خیلی نمیتوان برای اپلای (مهاجرت تحصیلی) استفاده کرد.
  • اغلب تیم های ادیتوری مجلات علمی پژوهشی و پیگیری اداری آنها نسبت به مجلات ISI ضعیف تر و کندتر هستند. درنتیجه روند دریافت پذیرش مقاله طولانی می شود. مواردی مشاهده شده است که تا 2 سال داوری یک مقاله طول کشیده شده است. این درحالی است که مجلات ISI حداکثر طی 4 الی 6 ماه داوری شده و نظرات داوران اعلام می شود.
  • متاسفانه در برخی از مجلات علمی پژوهشی مشاهده می شود که تیم ادیتوری مربوطه با سفارش کردن مقالات دانشجویان یا همکارانشان پذیرش مقالات را طی مدت زمان خیلی کوتاه دریافت میکنند. این درحالی است که این موارد در مجلات ISI معتبر کمتر مشاهده می شود.
  • مجلات ISI ایمپکت دار معمولا ویراستاری مقاله پذیرش شده را به عهده می گیرند و با کیفیت خوب مقاله را به چاپ می رسانند. درحالیکه اغلب مجلات علمی پژوهشی به دلیل کاهش هزینه ها، ویراستاری مقالات را به نویسندگان واگذار می کنند.

برای آشنایی با نحوه چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی از این مطلب دیدن نمایید.

مشاوره پذیرش و چاپ مقاله ISI

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

روند عادی مقاله در فرآیند مجلات ISI

روند معمولی یک مقاله در فرآیند بررسی مجلات ISI به شرح زیر است:

این روند به زمان بررسی مقاله توسط داوران بستگی دارد و در مجلات منظم به طور معمول بین 4 تا 6 ماه طول می کشد.

موسسه ژورنال یاب به واسطه داشتن تیم منظم و پیگیری مجدانه و ارتباط های با مجلات می تواند این زمان را به دو هفته تا دو ماه کاهش دهد و ضمن حمایت علمی از مقالات دریافت اکسپت را به صورت تضمینی انجام دهد. در ابتدای کار مشاوران تخصصی به صورت رایگان مقاله را بررسی می کنند و در صورت دارا بودن پتانسیل مقاله برای پذیرش در لیست مجلات ISI مورد تایید وزارت علوم اقدام به شروع فرآیند می کند. متقاضیان مصاحبه دکتری و افرادی که قصد دریافت نمره کامل مقاله مستخرج از پایان نامه خود، می توانند فرم انتهای صفحه را پر کنند تا پشتیبان تخصصی ضمن تماس با آنها روند پیگیری را توضیح دهند.

چگونگی چاپ مقاله ای اس ای

برای چاپ مقاله آی اس آی پس از آماده‌سازی  و نوشتن بخش‌های مختلف مقاله، ژورنال ISI مورد نظر خود را انتخاب کنید. در ابتدا حتماً ژورنال موردنظر را در پایگاه‌های علمی معتبر و همچنین لیست وزارت علوم چک نمایید که درجه اعتباری آن مناسب با چیزی باشد که شما انتظار دارید.

برای این که متوجه شوید که مجله انتخابی شما ISI است یا نه، حتما صفحه “تشخیص ISI بودن مجله” را با دقت مطالعه کنید.

پس از انتخاب ژورنال، شما باید مقاله خود را به فرمت ژورنال دربیاورید که می‌توانید فرمت مجله را از سایت ژورنال دانلود نمایید. توجه نمایید این کار از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای چاپ مقاله در مجلات با داوری آسان با ما تماس بگیرید.

سابمیت مقاله ISI

نحوه ارسال و سابمیت مقاله، در خود سایت مجله توضیح داده شده است. سابمیت مقاله با دو روش یا از طریق ایمیل یا به صورت آنلاین ممکن است صورت بگیرد.  در ارسال مقاله از طریق ایمیل، نویسنده مسئول به ادیتور ژورنال ایمیل می‌زند و مقاله خود را پیوست می‌کند.  در سابمیت آنلاین، شما باید در سایت ژورنال ثبت نام کنید. بعد از این کار از بخش Submission، ارسال مقاله شروع می‌شود. در مراحل سابمیت مقاله، موارد زیر خواسته می‌شود:

  • عنوان مقاله
  • چکیده مقاله
  • مشخصات کامل نویسندگان مقاله
  • دو الی سه نفر به عنوان داور معرفی می‌شوند
  • ارسال کامل مقاله

    برای آگاهی بیشتر در مورد هزینه چاپ مقاله در Elsevier با ما تماس بگیرید.

مراحل پذیرش مقاله ISI

پس از ارسال و سابمیت مقاله یک ایمیل تأیید برای فردی که به عنوان نویسنده مسئول مقاله، به منزله تکمیل مراحل ارسال مقاله، ارسال می‌شود. پس از ارسال مقاله حالات زیر ممکن است اتفاق بیفتد:

  1. مقاله پذیرش شده و ایمیلی مبنی بر پذیرش مقاله و مشخص شدن زمان چاپ مقاله برای نویسنده مسئول ارسال می‌شود.
  2. مقاله نیاز به اصلاحات دارد و اصطلاحاً ریوایز می‌خورد. در این حالت دو نمونه اصلاحات می‌دهند: Minor Revise ؛ در این حالت اصلاحات جزئی ارسال شده که با اصلاح آن‌ها مقاله پذیرش می‌شود. Major Revise ؛ در این حالت اصلاحات زیادی لازم است و تقریباً می‌توان گفت در این حالت مقاله رد شده است.
  3. مقاله رد (Reject) می‌شود:در این حالت همان‌طور که از اسمش پیداست مقاله ریجکت شده است.

    لیست مجلات بین المللی isi در رشته اقتصاد در این مقاله ذکر شده است.

هزینه چاپ مقاله ISI

هزینه چاپ مقاله ISI برای ژورنال‌های مختلف متفاوت است. برای این که بدانید هزینه چاپ در ژورنال مدنظرتان چقدر است، حتماً به سایت ژورنال مراجعه کنید و با دقت قسمت publication fee را مطالعه کنید، ممکن است این بخش با عناوینی همچون Author fee، charge نیز بیان شود. ممکن است مقاله اوپن اکسس باشد که در این صورت شما باید به عنوان نویسنده هزینه چاپ مقاله را بپردازید؛ در غیر این صورت، چاپ مقاله به صورت رایگان است. در نشریات ISI که DOAJ و یا اصطلاحا مجلات با دسترسی باز هستند نیز هزینه ای برای چاپ و یا پردازش مقاله پرداخت نمی کنید.

برای پرداخت هزینه چاپ مقاله ISI به نشریات معمولا راه های مختلفی وجود دارد که معروف ترین آن و پرکاربردترین آن برای نویسندگان ایرانی PayPal می باشد.

هزینه چاپ مقاله ISI در نشریات OA (Open Access) معمولا بالا می باشد. فرآیند انتخاب نشریه مناس که از سمت ژورنال یاب ارائه می گردد می تواند هزینه های شما را به طور چشمگیری کاهش دهد.

در بعضی از ناشران مقالات ISI بخشی تحت عنوان کمک هزینه های چاپ وجود دارد که برای کشورهای کمتر توسعه یافته تخفیف هایی برای چاپ مقاله ارائه می دهند. البته با توجه به عدم ارائه نرخ ارز واقعی از سمت ایران به سازمان های جهانی و چند نرخی بودن دلار در ایران، مردم کشور ایران در دسته بندی کشورهای کاملا توسعه یافته و مردمی با درآمد دلاری بالای 2000 دلار در ماه قرار گرفته اند که این تخفیف ها شامل ایرانیان نخواهد شد.

جهت هماهنگی های لازم در خصوص مقاله قابل چاپ در مجلات  isi به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

چاپ فوری مقاله ISI

برای چاپ فوری مقاله آی اس آی، حتماً قواعد مقاله نویسی را رعایت کنید. اگر می‌خواهید در مورد مقاله نویسی و نحوه انتخاب ژورنال معتبر و چاپ مقاله اطلاعات بیشتری کسب کنید حتماً در کارگاه‌های مقاله نویسی که در موسسات پژوهشی معتبر برگزار می شود، شرکت کنید. اگر زمان محدودی برای دریافت پذیرش خود دارید با ما در ژورنال یاب تماس بگیرید تا کمتر از یک ماه پذیرش مقاله ISI را برای مقاله شما دریافت نمائیم.

برای دریافت مشاوره در مورد نحوه ارائه مقاله isi با ما تماس بگیرید.

نگارش و چاپ مقاله ISI و ISC

موسسه ژورنال یاب مجموعه ای علمی پژوهشی با کادری با تجربه و متخصص است که از سال 1387 فعالیت خود را به همت جمعی از دانشجویان با انگیزه ی دانشگاه های صنعتی و تهران آغاز نموده است. با توجه به وسعت فعالیتهای موسسه ژورنال یاب دپارتمانهای مختلفی در آن شکل گرفته که دپارتمان تخصصی مقالات یکی از مهمترین آنهاست. با توجه به اهمیت اجتناب ناپذیر داشتن مقالات تخصصی برای محققین و دانشجویان، بخش مقالات این موسسه از زمان تاسیس، هدف خود را فعالیت در زمینه مشاوره جهت نگارش و چاپ مقاله ISI در ژورنالهای معتبر بین المللی قرار داده و موفق گردیده است با استفاده از پتانسیل طیف وسیعی از متخصصین این هدف را دنبال نماید.

از این روی، موسسه ژورنال یاب با ایجاد دو سامانه تخصصی یکی در بخش نگارش مقالات تحت عنوان سیمانا و دیگری در بخش چاپ تضمینی مقالات تحت عنوان سیمادا و بر مبنای ارائه کار با کیفیت، درستکاری و مسئولیت پذیری مفتخر است تا با کمک به محققین و دانشجویان جوان کشور فرآیند طولانی نگارش و چاپ مقالات را تسهیل و تسریع نماید و خدمات ذیل را با کیفیتی بسیار بالا و در زمانی کوتاه به دانشجویان و محققین گرانقدر داخل و خارج از کشور ارائه کند:

خدمات در حوزه نگارش مقالات

  • انتخاب موضوع و نگارش حرفه ای مقاله در تمامی رشته ها و موضوعات و به دو زبان انگلیسی و فارسی.
  • استخراج مقاله از رساله یا تز و یا سایر متون پژوهشی.
  • بازنویسی مقالاتی که در داوری یک یا چند ژورنال تخصصی رد (reject) شده اند.
  • تبدیل مقالات فارسی به مقالات استاندارد انگلیسی توسط متخصصین انگلیسی زبان و با در نظر گرفتن ترمینولوژی هر رشته.
  • ویرایش و اعمال اصلاحات بر روی مقالات فارسی یا انگلیسی آماده و انطباق آنها با استانداردهای محتوایی و ساختاری لازم برای ژورنالهای معتبر .
  • نگارش مقالات در سطوح متوسط تا بسیار بالا بسته به سطح کار پژوهشی صورت گرفته.
  • نگارش انواع مقالات از جمله مقالات علمی ترویجی، مقالات علمی پژوهشی، مقالات مروری(Review)، مقالات کنفرانسی(proceeding)،نگارش مقالات Survey، انواع مقالات از نوع Letter، انواع مقالات Communication ، فصول کتاب (Book Chapters) و … .
  • تصحیح و تکمیل مقالات نگارش شده.

خدمات در حوزه چاپ مقالات

  • چاپ مقالات در ژورنالهای ISC، ISI و انتشارات معتبری همچون Elsevier ، Springer، Taylor and Francis و …
  • انتخاب ژورنال مناسب با در نظر گرفتن معیارهایی همچون انطباق پذیری اهداف و حیطه فعالیت ژورنال و مقاله، ضریب تاثیر ژورنال، اعتبار ژورنال بر اساس Black List و White List وزارت علوم و دانشگاه آزاد، پروسه داوری ژورنالها و محدودیت زمانی متقاضی
  • مشاوره در زمینه چاپ مفالات
  • تغییر فرمت مقالات مطابق فرمتهای مورد قبول ژورنالها همچون APA، MLA، شیکاگو و …
  • ارسال مقالات برای ژورنالها و تسریع فرآیند داوری و پیگیری آن
  • پاسخ به سئوالات داوران و برطرف نمودن نقدهای مد نظر داوران
  • دریافت پذیرش نهایی
  • ارسال مقاله چاپ شده
4.8/5 - (23 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com