انتخاب بهترین مجله برای چاپ مقاله

انتخاب بهترین مجله برای چاپ مقاله

بعد از نگارش مقاله، بدون شک همه پژوهشگران و دانشجویان به دنبال بهترین مجله برای چاپ مقاله هستند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است که بهترین مجله چه مجله‌ای است و برای ارزیابی و مقایسه مجلات و انتخاب بهترین مجله برای چاپ مقاله باید چه معیارهایی را در نظر گرفت. در این پست از موسسه ژورنال یاب به دنبال پاسخ به این سوالات هستیم.

اگر میخواهید در مورد چاپ مقاله برای دفاع دکتری بیشتر بدانید این مطلب را مطالعه کنید.

مشاوره رایگان چاپ مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

انتخاب بهترین مجله برای چاپ مقاله

در انتخاب بهترین مجله برای چاپ مقاله به زمینه تحقیقاتی و کیفیت مقاله خود توجه کنید. اگر مجله‌ای را انتخاب کنید که سطح علمی مجله خیلی بالاتر از کیفیت مقاله شما باشد، داوران آن مجله بدون شک مقاله شما را ریجکت می‌کنند. پس اولین نکته در انتخاب مجله، سطح علمی مقاله‌تان است.

اما به‌طورکلی می‌توان موارد زیر را به‌عنوان معیارهای انتخاب بهترین مجله برای چاپ مقاله بیان کرد:

·         ایمپکت فاکتور بالا

مجلاتی که دارای ایمپکت فاکتور بالا بوده و دارای نمایه اسکوپوس (Scopus) هستند، از جمله بهترین مجلات برای چاپ مقاله در هر رشته‌ای هستند. اما توجه کنید که چاپ مقاله در مجلاتی که ایمپکت فاکتور بالا دارند، تقریباً زمان‌بر بوده و ممکن است بیشتر از یک سال فرآیند داوری در این مجلات طول بکشد. اگر قصد دارید تا مقاله خود را سریع منتشر کنید، بهتر است مجلات با ایمپکت فاکتور پایین‌تر را انتخاب کنید.

البته منظور از ایمپکت فکتور یا ضریب تاثیر همان مجلات JCR هستند که از Q1 تا Q4 دسته بندی می شوند. مجلات اسکوپوس هم دارای ضریب تاثیر SJR هستند و همانند JCR از Q1 ا Q4 دسته بندی می شوند. 

برای آشنایی با چاپ مقاله Q1 از این مطلب دیدن نمائید.

سایت ژورنال یاب یکی از منابع مهم برای محققان و دانشجویان است که به آن‌ها در انتخاب مجلات مناسب برای انتشار مقالات کمک می‌کند. اعتبار این سایت بر اساس شاخص‌های تاثیر مجلات، تعداد مقالات منتشر شده در مجلات مختلف و سایر عوامل مرتبط تعیین می‌شود.

شاخص‌های تاثیر مجلات یکی از عوامل مهم در اعتبار سایت ژورنال یاب است. این شاخص‌ها نشان می‌دهند که چقدر مقالات منتشر شده در یک مجله توسط سایر محققان استناد شده‌اند. بنابراین، مجلاتی که تاثیر بیشتری دارند، اعتبار بیشتری در سایت ژورنال یاب دارند. این اعتبار به محققان کمک می‌کند تا مجلات با تاثیر بالا را برای انتشار مقالات خود انتخاب کنند و از انتشار در مجلات کم اعتبار خودداری کنند.

تعداد مقالات منتشر شده در مجلات مختلف نیز به عنوان یک شاخص اعتبار در سایت ژورنال یاب مورد استفاده قرار می‌گیرد. مجلاتی که تعداد مقالات بیشتری در آن‌ها منتشر شده است، اعتبار بیشتری در سایت ژورنال یاب دارند. این اعتبار به محققان کمک می‌کند تا مجلاتی را که بیشترین تعداد مقالات مرتبط با حوزه تحقیقاتی خود را در آن‌ها پیدا می‌کنند، انتخاب کنند.

عوامل دیگری نیز در تعیین اعتبار سایت ژورنال یاب نقش دارند. به عنوان مثال، سابقه فعالیت سایت، تعداد کاربران فعال و نظرات مثبت کاربران درباره سایت، همگی به اعتبار سایت کمک می‌کنند. همچنین، رابطه سایت با مجلات معتبر و همکاری با آن‌ها نیز می‌تواند اعتبار سایت را افزایش دهد.

در نهایت، استفاده از سایت ژورنال یاب برای انتخاب مجله مناسب برای انتشار مقالات بسیار مفید است. با استفاده از این سایت، محققان و دانشجویان می‌توانند به راحتی مجلاتی را که با حوزه تحقیقاتی خود مرتبط هستند، پیدا کنند و اعتبار آن‌ها را بررسی کنند. همچنین، این سایت به آن‌ها امکان می‌دهد تا مقالات مرتبط با حوزه تحقیقاتی خود را در مجلات با تاثیر بالا منتشر کنند و به این ترتیب، به افزایش اعتبار و شهرت خود در عرصه تحقیقات کمک کنند.

اگر به دنبال راهی برای چاپ سریع مقاله هستید با ما در ارتباط باشید.

·         انتشار مجله در سطح ملی یا بین‌المللی

نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که آیا مجله در سطح ملی منتشر می‌شود یا در سطح بین‌المللی. مجلاتی که در سطح بین‌المللی منتشر می‌شوند، مخاطبان بیشتری داشته و احتمال دیده شدن مقاله شما در این مجلات بیشتر است. هرچند بسیاری از دانشجویان برای تکمیل رزومه پژوهشی خود نیاز به چاپ مقاله در نشریات داخلی و ملی از قبیل مجلات علمی وزارتین و یا کنفرانس های ملی دارند. برای جستجوی نشریات علمی وزارتین به صفحه جستجوی نشریات وارد شوید.

اطلاعات بیشتر  نحوه تحلیل آماری مقاله

·         مجله پیر ریویو

چاپ مقاله در مجلات پیر ریویو (Peer-review) یکی از فعالیت‌های مهم در جامعه دانشگاهی است. فرآیند داوری در این مجلات بسیار دقیق بوده و پیش از چاپ، مقاله شما چند بار توسط محققان متخصص در حوزه تحقیقاتی‌تان مورد بررسی قرار می‌گیرد. نظرات بیان شده توسط این محققان به بهبود مقاله شما کمک خواهد کرد.

برای مشاهده مجلات پیر ریویو روی لینک زیر کلیک کنید.

ژورنال یاب فارسی – ابزاری برای جستجو و انتخاب مجله

در این مبحث، به سایت ژورنال یاب فارسی اشاره می‌کنیم که به محققان و دانشجویان ایرانی امکان دسترسی به مجلات علمی بین‌المللی را می‌دهد. این سایت اطلاعات مفیدی درباره مجلات مختلف، شاخص‌های تاثیر و اعتبار مجلات و سایر اطلاعات مرتبط را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

ژورنال یاب فارسی یک سایت است که به محققان و دانشجویان ایرانی امکان دسترسی به مجلات علمی بین‌المللی را می‌دهد. این سایت اطلاعات مفیدی درباره مجلات مختلف، شاخص‌های تاثیر و اعتبار مجلات و سایر اطلاعات مرتبط را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

با توجه به اهمیت دسترسی به مجلات علمی برای پژوهشگران و دانشجویان، سایت ژورنال یاب فارسی به عنوان یک منبع قابل اعتماد و معتبر برای جستجوی مجلات علمی شناخته می‌شود. این سایت امکان جستجو بر اساس عنوان مقاله، نویسنده، کلمات کلیدی و دیگر معیارهای مرتبط را فراهم می‌کند. همچنین، اطلاعاتی درباره شاخص‌های تاثیر مجلات و اعتبار آن‌ها نیز در این سایت قابل دسترسی است.

برای استفاده از سایت ژورنال یاب فارسی، ابتدا باید به آدرس journalyab.com مراجعه کنید. سپس می‌توانید با استفاده از قسمت جستجو، عنوان مجله یا گروه علمی مورد نظر خود را وارد کنید. سایت سپس نتایج مرتبط را نمایش می‌دهد و شما می‌توانید با کلیک بر روی هر نتیجه، به صفحه مجله مربوطه هدایت شوید.

علاوه بر جستجو بر اساس عنوان مجله و یا گروه علمی، سایت ژورنال یاب فارسی امکان جستجو بر اساس کلمات کلیدی را نیز فراهم می‌کند. با وارد کردن کلمات کلیدی مورد نظر، سایت نتایج مرتبط را نمایش می‌دهد و شما می‌توانید به راحتی به مقالات مورد نظر خود دسترسی پیدا کنید.

علاوه بر امکان جستجو، سایت ژورنال یاب فارسی اطلاعات مفیدی درباره شاخص‌های تاثیر مجلات و اعتبار آن‌ها را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این اطلاعات می‌تواند به پژوهشگران و دانشجویان کمک کند تا مجلات مناسب برای انتشار مقالات خود را انتخاب کنند و بازخورد و تاثیر مقالات خود را بررسی کنند.

در نهایت، سایت ژورنال یاب فارسی به عنوان یک منبع قابل اعتماد و معتبر برای دسترسی به مجلات علمی بین‌المللی برای محققان و دانشجویان ایرانی بسیار مفید است. با استفاده از این سایت، کاربران می‌توانند به راحتی به مقالات مورد نیاز خود دسترسی پیدا کنند و از اطلاعات مفیدی درباره شاخص‌های تاثیر و اعتبار مجلات بهره‌برداری کنند.

مشاوره رایگان انتخاب مجله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

معیارهای انتخاب مجله مناسب برای مقاله

معیارهای انتخاب مجله مناسب برای مقاله

در بیشتر اوقات انتخاب مجله، آیین نگارش و قالب مقاله را تحت تاثیر قرار می‌دهد. هنگام انتخاب یک مجله، به پرسش‌های زیر دقت کنید: حیطه کاری و اهداف این مجله چیست؟ هر مجله اهداف و حیطه کاری (Scope) مختص خود دارد.

مهم‌ترین معیار برای انتخاب مجله، هماهنگی موضوع مقاله با اهداف و حیطه کاری آن مجله می‌باشد. نمی‌توان مقاله پژوهشی را به مجله‌ای فرستاد که فقط مقالات مروری چاپ می‌کند. یا فرستادن یک مقاله تئوری به مجله‌ای که فقط مقالات کاربردی چاپ می‌کند درست نیست.

ضریب تاثیر یا IF (Impact Factor) را در این مطلب بخوانید.

در سایت مجلات در قسمت اهداف و حیطه کاری (Aims and Scopes)، حیطه علمی و کاری مجله نوشته شده است. هماهنگی موضوع مقاله با حیطه کاری مجله بسیار مهم است و لذا توصیه اکید می‌شود که از سایت مجله، قسمت «اهداف و حوزه کاری» را مطالعه و بررسی کنید.

در صورتیکه مقاله به مجله‌ای ارسال شود که با حوزه کاری آن هماهنگی ندارد، پس از چند روز و حتی چندین هفته، پیغامی مبنی بر ناهماهنگی موضوع مقاله با حیطه کاری مجله (out of scope) از طرف مجله به نویسندگان ارسال می‌شود و مقاله بدون داوری، رد می‌شود. در این حالت بدون کسب نتیجه‌ای، چند هفته وقت تلف شده است. به همین منظور بهتر است که ابتدا مجلات مرتبط با موضوع مقاله انتخاب گردد.

برای اطلاع از نحوه داوری مقالات علمی پژوهشی این مطلب را بخوانید و برای مشاوره با ما تماس بگیرید.

ضریب تاثیر

از دیگر معیارهای مهم برای انتخاب مجله، ضریب تاثیر یا IF: Impact factor است. ضریب تاثیر برای یک مجله در سال 1955 توسط اوژن گارفیلد، بنیانگذار موسسه اطلاعات علمی (Institute for Scientific Information :ISI) مطرح شد. ضریب تاثیر ابتدا به صورت دستورالعملی در گزینش بهترین مجلات و نمایه‌های استنادی علوم (Scientific Citation Index:SCI) در موسسه اطلاعات علمی مورد استفاده قرار گرفت.

فرایندهای تکمیلی ارسال نامه به سردبیر مجله برای چاپ مقاله را در این مطلب بخوانید.

ضرایب تاثیر نشریات نمایه شده در SCI در گزارش‌های استنادی نشریات (JCR: Journal Citation Report) هر سال در ماه ژوئن منتشر می‌شود. علاوه بر موسسه ISI، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نیز به تعیین ضریب تاثیر نشریات جهان اسلام، به ویژه کشور ایران می‌پردازد. بنابراین در ایران و برخی از کشورهای اسلامی، علاوه بر ضریب تاثیر ISI به ضریب تاثیر ISC نیز بها داده می‌شود.

اطلاعات بیشتر  امتیاز مقاله برای عضویت در بنیاد ملی نخبگان

برای اطلاع از موارد مهم اخلاق در پژوهش این مطلب را مطالعه کنید.

هزینه مربوط به چاپ مقاله در مجله

از معیارهای دیگر برای انتخاب مجله مناسب، هزینه مربوط به چاپ مقاله در مجله می‌باشد. اگر بخواهیم مقاله به صورت رایگان در اختیار همگان و بدون هیچگونه محدودیتی قرار گیرد که اصطلاحاً open access نامیده می‌شود باید هزینه چاپ مقاله (Publication fee) توسط نویسندگان پرداخت شود.

در این حالت پس از پذیرش مقاله، در هنگام پر کردن فرم‌های مربوط به چاپ مقاله در آن مجله، گزینه open access را انتخاب می‌نمایید. هزینه چاپ مقاله در مجلات مختلف متفاوت است و معمولاً چند صد دلار می‌باشد.

برای معرفی پابلیشرهای مجلات معتبر خارجی به این صفحه معرفی کنید.

برخی از مجلات فقط مقالات را به صورت open access چاپ می‌کنند که این مجلات open access نامیده می‌شوند. بیشتر مجلات (Institute of Physics) IOP، open access هستند. در این حالت نویسندگان پس از پذیرفته شدن مقاله، می‌بایست هزینه چاپ مقاله را پرداخت کنند و گزینه دیگری وجود ندارد.

از آنجا که اینگونه مقالات به صورت رایگان در اختیار همه قرار می‌گیرد، تعداد ارجاعات به آن‌ها نیز افزایش می‌یابد. به این معنی که افراد بیشتری از این مقاله استفاده می‌کنند و در مقاله خود ارجاع می‌دهند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نمایه ی استنادی به این صفحه مراجعه کنید.

توانمندی علمی شورای سردبیری

برای هماهنگی های لازم در خصوص ایندکس مقاله با شماره های ما در تماس باشید.

برای کسب اطلاعات اکسپت مقاله با شماره های درج شده تماس بگیرید.

یافتن مجله مناسب برای مقاله

جستجوی مجله مناسب برای چاپ مقاله

جستجو و یافتن مجله مناسب برای مقاله ای که قصد چاپ کردن آن را دارید بسیار مهم است. چاپ مقاله در مجلات معتبر از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. چراکه اعتبار مجله تعیین‌کننده ارزش و اعتبار مقاله شما در محافل علمی و پژوهشی است. ازاین‌رو یافتن مجله مناسب مهم‌ترین گام برای چاپ مقاله است. اما متأسفانه، هیچ نرم‌افزار و ابزار ساده‌ای برای یافتن مجله مناسب برای مقاله و انتشار تحقیقات وجود ندارد. به همین دلیل انتخاب مجله مناسب برای انتشار مقاله می‌تواند یک چالش برای پژوهشگران و دانشگاهیان، به‌ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا، باشد. اما فاکتورهایی وجود دارند که با در نظر گرفتن آن‌ها، شما می‌توانید یک مجله مناسب و معتبر انتخاب کنید.

برای انتخاب موضوع مقاله اقتصاد این مطلب را مطالعه کنید.

مراحل یافتن مجله مناسب برای مقاله

توصیه می‌شود که نویسنده و پژوهشگر قبل از نگارش، مجله‌ای را برای چاپ مقاله خود انتخاب کند. زیرا هر مجله‌ای فرمت، قالب‌بندی و دستورالعمل‌های خاص خود را دارد و نحوه رفرنس‌دهی در مجلات مختلف، متفاوت است. ازاین‌رو برای صرفه‌جویی در وقت، پیشنهاد می‌شود که مقاله‌ی خود را با پیروی از دستورالعمل‌های مجله انتخابی خود، بنویسید. برای یافتن مجله مناسب باید فاکتورهای زیادی را در نظر بگیرید که در ادامه مهم‌ترین فاکتورها را بیان کرده و مراحل انتخاب مجله را به ترتیب توضیح می‌دهیم.

لیست مجلات بین المللی isi در رشته اقتصاد در این مقاله ذکر شده است.

1.      تهیه فهرستی از مجلات مناسب

در مرحله اول توصیه می‌شود که فهرستی از مجلات مناسب را انتخاب کرده و آن‌ها را اولویت‌بندی کنید. برای این کار نخست در اینترنت و وب‌سایت کتابخانه دانشگاه خود جستجو کرده و لیستی از مجلاتی که در حوزه کاری و زمینه تحقیقاتی شما فعالیت می‌کنند، تهیه کنید. همچنین شما می‌توانید به لیست مراجع بیان شده در انتهای مقاله بیس و یا پایان نامه خود (در صورت تهیه مقاله از پایان نامه) مراجعه کرده تا مجله‌ای مناسب انتخاب کنید.

برای آشنایی با نحوه استخراج مقاله از پایان نامه از این مطلب دیدن نمایید.

2.      محدود کردن فهرست مجلات

سپس این فهرست را براساس ارتباط حوزه کاری مجله با موضوع مقاله‌تان و همچنین با توجه به کیفیت مجلات، محدود کنید. منظور از بررسی کیفیت مجلات، توجه به ‏Sjr، اچ ایندکس مجله، ضریب تاثیر و ایمپکت فاکتور ژورنال‌ها است.

3.      مراجعه به وب‌سایت مجلات

سپس به وب‌سایت مجلات مراجعه کرده و آخرین نشریات آن‌ها را بررسی کنید. چک کنید که آیا آن مجله مقاله‌ای مشابه موضوع شما را در گذشته چاپ کرده است یا نه.

درحالی‌که کیفیت مجلات مهم هستند اما بهتر است مقاله خود را به ژورنال‌هایی که بیشترین کیفیت را داشته و در 5 رتبه اول لیست شما قرار دارند، ارسال نکنید؛ زیرا احتمال ریجکت شدن مقاله در این نشریه‌های معتبر زیاد است. هنگام ارسال مقاله به مجلات بسیار مهم است که مقاله خود را فقط به یک ژورنال ارسال کرده و از سابمیت هم‌زمان مقاله به چند ژورنال خودداری کنید. به‌این‌ترتیب نخست یک مجله را انتخاب کرده، مقاله خود را سابمیت کنید . منتظر جواب، نامه سردبیر مجله و نتیجه داوری بمانید. اگر مقاله شما برای چاپ در مجله ریجکت شد، در این صورت شما می‌توانید مقاله خود را به ژورنال دیگر ارسال کنید.

برای نگارش و چاپ مقالات برق با ما تماس بگیرید.

5/5 - (2 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com