
ISSN مجلات چیست ؟
در این مقاله می خواهیم بدانیم که ISSN مجلات چیست ؟ ISSN یک شماره منحصربهفرد و یک کد بینالمللی است که برای شناسایی نشریه چاپی یا الکترونیکی (مجله) که در فواصل زمانی معین و یا نامعین منتشر میشوند، استفاده میشود.
ISSN یک عبارت هشت کاراکتری است که 7 کاراکتر اول اعدادی بین 0 تا 9 است و کاراکتر آخر میتواند 0 تا 9 و یا x باشد. معمولاً بین چهار رقم اول و چهار رقم دوم یک خط تیره قرار داده میشود.
مثلاً عدد ” 0546-1144 ” issn یک ژورنال شیمی با عنوان “NEW JOURNAL OF CHEMISTRY ” است و
“2249-555x” آیاسان مجلهای با عنوان ” INDIAN JOURNAL OF APPLIED RESEARCH ” است.
خدمات تخصصی ژورنال یاب

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم
کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله
شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی
کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.
ISSN شمارهای منحصر به فرد
نکته قابل توجه این است که هر نشریه و مجلهای یک issn منحصر به فرد دارد و امکان ندارد که دو ژورنال یک issn داشته باشند.
برخی مجلات وجود دارند که هم نسخه چاپی دارند و هم نسخه الکترونیکی. با توجه به این که هر مجلهای باید issn منحصربهفرد خود را داشته باشد، از این رو issn نسخه چاپی یک مجله با issn نسخه الکترونیکی همان مجله با هم فرق میکند. چراکه این دو نسخه در دو رسانه مختلف منتشر میشوند.
آیاسان نسخه چاپی مجلات را با pISSN و آیاسان نسخه الکترونیکی مجلات را با eISSN نشان میدهند.
چگونگی نوشتن مقاله رشته ادبیات فارسی را در این مطلب بخوانید.
مزیت آی اس ان مجلات
در اکثر مواقع وقتی نام یک ژورنال را در اینترنت سرچ میکنیم، چندین مجله در صفحه نمایش نشان داده میشود. برای این که مطمئن شویم که آن مجله همان ژورنالی است که به دنبال آن هستیم، حتماً issn مجله را چک کنید. به این صورت که نام مجله را در جعبه جستجو گوگل تایپ کرده و روی آیکون سرچ کلیک کنید. سپس روی نام چند مجله اولی که گوگل نمایش میدهد، کلیک کنید. در این صورت به صفحه اینترنتی مجله وارد میشوید.
مجلات معمولاً در قسمت بالای صفحه اینترنتیشان issn رو مینویسند. اگر نتوانستید پیدا کنید، دکمه Ctrl و دکمه F روی صفحه کلید را با هم فشار دهید. سپس یک جعبه جستجو در صفحه باز میشود. در این جعبه کلمه “issn” را تایپ کرده و سپس دکمه اینتر در صفحه کلید را فشار دهید. در اینصورت قسمتی از صفحه اینترنتی مجله که کلمه issn نوشته شده با علامت هایلایت نشان داده میشود. عدد روبهرو issn صفحه اینترنتی را با issn مجله موردنظر خود چک کنید. اگر این دو عدد یکی بود، آن مجلهای که در صفحه نشان داده شده، همان ژورنال موردنظر شما است.
لیست مجلات علمی پژوهشی رشته ادبیات فارسی را در این مطلب بخوانید.