سفارش چاپ مقاله ایمپکت دار

سفارش چاپ مقاله ایمپکت دار

چاپ مقاله ایمپکت فکتور دار (IF) به معنی چاپ مقاله در مجلات master list پایگاه علمی web of science که ضریب تاثیر دارند گفته می شود. چاپ مقاله ایمپکت دار برای دانشجویان دکتری الزامی می باشد. همچنین اگر قصد مهاجرت تحصیلی در مقطع دکتری به دانشگاه های خارج از کشور را دارید و قصد دریافت فاند یا بورسیه تحصیلی را نیز دارید، چاپ مقاله با ایمپکت بالا و یا حداقل دو مقاله ایمپکت دار تاثیر بسیار زیادی دارد.

داشتن پذیرش مقاله ایمپکت فکتور را تاثیر بسیار زیادی نیز در مصاحبه دکتری دارد. برای مصاحبه دکتری شما نیاز به داشتن امتیاز هایی می باشید که مقالات با ایندکس های مختلف امتیاز متفاوتی دارند. امتیاز مقاله چاپ شده در نشریه ایمپکت دار بیشترین امتیاز را دارد. پس در صورتی که قصد خار جمعی از تائید خود در مصاحبه دکتری را دارید حتما به پذیرش و چاپ مقاله در نشریات ایمپکت دار فکر کنید.

ما در ژورنال یاب در کوتاه ترین زمان مقاله شما را در بهترین مجلات دارای ایمپکت فکتور به چاپ می رسانیم. کافی است از خدمات چاپ مقاله ژورنال یاب دیدن نمائید.

چاپ مقاله در حقیقت به فرآیندی گفته می شود که طی آن پژوهشگر با تکیه بر علم خود و نویسندگان همکار اقدام به ریسرچ در یک موضوع خاص با نوآوری منحصر به فرد می کند و ضمن نگارش تحقیق صورت گرفته در قالب فرمت مقاله، اقدام به ارسال یا سابمیت مقاله به کنفرانس ا مجله متناسب با موضوع موردنظر می کند تا بعد از بررسی توسط داوران و با تایید ادیتور یا سردبیر مجله مقاله پذیرش یا اکسپت و سپس چاپ یا پابلیش شود.

برای اینکه بدانید فرضیه چیست این مطلب را مطالعه کنید.

مشاوره رایگان چاپ مقاله ایمپکت دار

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

انواع چاپ مقاله ایمپکت دار

چاپ برای مقاله ژورنالی

چاپ یک مقاله در مجله بسته به نوع مجله دارای اهمیت است. اینکه ژورنال یا مجله موردنظر در کجا ایندکس شده است سبب می شود کیقیت مقاله چاپ شده از اهمیت بالا یا پایینی برخوردار باشد. ایندکس های مختلفی وجود دارد که از جمله آن می توان به مجله علمی تخصصی، علمی ترویجی، علمی پژوهشی، کشورهای جهان اسلام (ISC)، اسکوپوس، پابمد، ISI و … اشاره کرد.

برای دیدن پایگاه مقالات علمی پژوهشی به این صفحه مراجعه کنید.

چاپ مقاله ISI ایمپکت دار

مقالات چاپ شده در مجلات ISI دارای بالاترین کیفیت ممکن در بین سایر نشریه ها می باشند و دارای اهمیت و امتیاز ویژه ای برای مصاحبه ها یا ارتقای شغلی و تحصیلی می باشند. البته در بین مجلات ISI تفاوت زیادی دیده می شود و عوامل مختلفی در انتخاب مجله موردنظر تاثیر می گذارد. از جمله این عوامل می توان به پابلیشر آن مجله، تیم ادیتوری، تخصصی بودن مجله در یک موضوع خاص، ضریب تاثیر یا ایمپکت فاکتور و درجه کیفیت یا کوالیتی آن مجله نام برد.

اطلاعات بیشتر  مشاوره نگارش مقاله علمی پژوهشی

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقالات پییر ریویو (Peer review) این مطلب را مطالعه کنید.

هنگامی که مقاله‌ای را برای فرآیند چاپ مقاله ISI برای مجله ارسال می‌کنید، سردبیر و داوران پس از دریافت مقاله، یک پرسش بسیار مهم و اساسی مطرح می‌نمایند: آیا اطلاعات این مقاله به اندازه کافی مهم و جدید هست که ارزش چاپ شدن داشته باشد؟ برای پاسخ به این پرسش مهم می‌بایست خود را در جایگاه سردبیر و یا داوران بگذارید که می‌خواهند مقاله را بخوانند. سپس تلاش کنید صادقانه پاسخ دهید. آن‌ها از خود می‌پرسند چرا این مقاله را چاپ کنیم؟ بایستی مطمئن باشید که مقاله شما پاسخ می‌دهد: چون این مقاله، یافته جدید و ارزشمندی مرتبط با حیطه کاری مجله ارایه می‌کند!

سایت های درخواست مشاوره مقاله نویسی را در این مطلب بیابید.

پس از متقاعد کردن خود در پاسخ به این پرسش اساسی و اینکه تصمیم گرفته‌اید دستاوردهای خود را در قالب یک مقاله به جامعه علمی عرضه کنید، باید به مخاطبان مقاله فکر کنید. بسیاری از نویسندگان این مساله را در نظر نمی‌گیرند و به افرادی که قرار است مقاله را مطالعه کنند، فکر نمی‌کنند. شما مقاله می‌نویسید، چون می‌خواهید دیگران آنرا بخوانند و از نتایج تحقیق شما آگاه شوند! پس تلاش کنید از همان ابتدا، مقاله را در جهتی هدایت کنید و به مجله و یا کنفرانسی بفرستید که در نهایت توسط افرادی که شما مایلید، خوانده شود و مورد استفاده قرار گیرد.

برای دریافت یوزر و پسوردهای دانشگاهی با ما تماس بگیرید.

امروزه مجلات، تعداد زیادی مقاله دریافت می‌کنند در حالیکه تعداد بسیار کمی را پذیرش و چاپ می‌کنند. چون از ارسال مقاله تا تصمیم‌گیری نهایی مبنی بر پذیرش یا رد مقاله چندین ماه زمان لازم است، پس مطمئن شوید که مجله درستی را برای ارسال مقاله انتخاب کرده‌اید. مجلات معتبر، نرخ رد مقاله بیشتری دارند. توصیه می‌شود در انتخاب مجله واقع‌بین بود و همه عوامل را پیش از ارسال مقاله در نظر بگیرید.

برای شناسایی انواع ژورنال ها از نظر اعتبار به این مطلب مراجعه کنید.

چاپ برای مقاله کنفرانسی

چاپ برای مقاله در کنفرانس ها یا همایش های ملی یا بین المللی می تواند ضمن یکسو کردن تحقیقات پژوهشگران، نتایج کار آنها را به صورت عملی در اختیار صنعتگران قرار دهد تا ادامه کار آنها در زندگی مردم عادی مشهود شود. البته چاپ یک مقاله در کنفرانس ها از نظر علمی کیفیت پایین تری نسبت به مجلات ژورنالی دارد.

برای اینکه بدانید ایمپکت فاکتور چیست این مقاله را مطالعه کنید و برای دریافت مشاوره با ما تماس بگیرید.

فرآیند چاپ مقاله در مجلات با ایمپکت فاکتور

چاپ مقاله در مجلات با ایمپکت فاکتور به منظور کسب اعتبار علمی و دیده شدن بیشتر تحقیق انجام می‌شود. این فرآیند شامل مراحل زیر است:


1. انتخاب موضوع و مجله

  • موضوع دقیق و نوآورانه: موضوع باید به‌روز و مرتبط با حوزه تخصصی‌تان باشد.
  • مجله مناسب: مجله‌ای را پیدا کنید که با موضوع مقاله شما همخوانی داشته باشد و ایمپکت فاکتور خوبی دارد. بررسی کنید که آیا مقالات مشابه در آن منتشر شده است یا خیر.
اطلاعات بیشتر  چاپ مقاله در مجلات با داوری آسان

برای انتخاب موضوع مقاله از این مطلب دیدن نمایید.


2. نگارش مقاله

  • ساختار استاندارد: مقاله باید شامل عنوان، چکیده، مقدمه، روش‌ها، نتایج، بحث، و مراجع باشد.
  • رعایت دستورالعمل‌ها: به فرمت‌بندی و سبک نگارش مجله دقت کنید.
  • وضوح و دقت: مقاله باید واضح و بدون اشتباهات نگارشی باشد. از ابزارهای زبان مانند Grammarly برای بهبود کیفیت نگارش استفاده کنید.

برای نگارش مقاله انگلیسی از این مطلب دیدن نمایید.


3. ارسال مقاله به مجله IF دار

  • نامه پوششی: یک نامه کوتاه بنویسید که مقاله و اهمیت آن را معرفی کند.
  • پورتال مجله: مقاله و مدارک مرتبط را از طریق پورتال آنلاین مجله ارسال کنید.
  • فرم‌های اخلاقی: فرم‌های مورد نیاز را تکمیل و ارسال کنید.

4. فرآیند بررسی

  • داوری همتا: مقاله توسط داوران متخصص در حوزه موضوعی بررسی می‌شود. آن‌ها نظرات و پیشنهادات خود را برای اصلاح مقاله ارائه می‌دهند.
  • پاسخ به بازخوردها: نظرات داوران را با دقت بررسی کنید و اصلاحات لازم را انجام دهید. پاسخ‌های شما باید به‌صورت دقیق و حرفه‌ای باشد.

5. نهایی‌سازی و انتشار

  • بازبینی نهایی: مطمئن شوید که تمامی اصلاحات درست اعمال شده‌اند.
  • تأیید نسخه نهایی: مقاله به‌صورت آنلاین و سپس چاپی منتشر می‌شود. لینک مقاله را برای اطلاع‌رسانی و ارجاع در شبکه‌های علمی به اشتراک بگذارید.

نکات کلیدی در چاپ مقاله در مجلات با IF

  • مطابقت با مجله: همیشه دستورالعمل‌ها و دامنه موضوعی مجله را به‌دقت مطالعه کنید.
  • کیفیت علمی: تمرکز بر کیفیت علمی و نگارشی مقاله داشته باشید.
  • پیگیری مستمر: وضعیت مقاله خود را به‌صورت منظم پیگیری کنید و آماده پاسخگویی به درخواست‌های اصلاحی باشید.

برای آشنایی با موضوع پروپوزال و پایان نامه از این مطلب دیدن نمایید.

ایمپکت فاکتور یا ضریب تاثیر در چاپ مقاله

ایمپکت فاکتور یک مجله ISI نمایانگر کیفیت مجلات می باشد. این ضریب هر چه بیشتر باشد کیفیت ژورنال بیشتر است. البته در رشته های مختلف مقدار این ضریب متفاوت است. به طور مثال ایمپکت مجلات پزشکی دارای رنج بالاتری نسبت به مجلات فنی و مهندسی است. دلیل این امر پیشینه طولانی تر علم و مجلات پزشکی می باشد.

چگونگی ترتیب نگارش مقاله را در این مطلب بخوانید.

مجلات ISI که دارای ضریب تاثیر صفر می باشند و یا اصطلاحا در master list نیستند از درجه اهمیت کمتری برخوردارند و در مصاحبه ها و موارد مشابه کمتر دیده می شوند. ایمپکت فکتور یا ضریب تاثیر انواع مختلفی دارد. نویسندگان باید دقت داشته باشند ضریب تاثیری که دارای اهمیت می باشد همان ایمپکت JCR می باشد و ایمپکت های معرفی شده از جمله گلوبال یا یونیورسال معیار مهمی نمی باشد.

مراحل چاپ مقاله در مجلات الزویر را در این مطلب بخوانید.

متاسفانه برخی از موسسات به دلیل عدم آشنایی با مجلات اقدام به چاپ نتایج تحقیقاتی پژوهشگران در مجلات پولی و در کشورهای هند، اروپای شرقی و … می کنند که این مجلات دارای ایمپکت صفر می باشند و با وجود اینکه در تامسون رویترز نمایه شده اند هنوز از طرف این موسسه تایید نشده اند.

تیم تخصصی علمی پژوهشی ژورنال یاب با مجلات مورد تایید وزارت علوم که دارای ایمپکت بالا می باشد کار می کند و توانسته است مقالات پژوهشگران را برای چاپ در این مجلات آموزش و مشاوره دهد.

برای دانستن نحوه نوشتن مقاله و پایان نامه این مطلب را بخوانید و برای مشاوره با ما تماس بگیرید.

4.8/5 - (18 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com