نحوه چاپ مقاله در مجلات خارجی معتبر

برای چاپ مقاله در مجلات خارجی، مقاله را باید به زبان انگلیسی نگارش کرد. چرا که زبان اصلی بسیاری از مجلات بین‌المللی، زبان انگلیسی است. بعد از نوشتن مقاله انگلیسی، یکی از مهم‌ترین جنبه‌های چاپ مقاله، انتخاب یک مجله مناسب است. که در ادامه معیارهای انتخاب مجله مناسب و نحوه چاپ و ارسال مقاله به مجلات خارجی را توضیح می‌دهیم.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مقاله اختلالات نوشتن با ما در تماس باشید.

روش انتخاب مجله

برای چاپ مقاله در نشریات داخلی و خارجی باید مجله مناسبی را انتخاب کرد. فهرستی از مجلات خارجی مناسب با رشته خود تهیه کنید. برای این کار ژورنال ها و منابعی که برای جمع‌آوری داده‌ها و اطلاعات مقاله خود مطالعه کرده‌اید را بررسی کنید. و یا می‌توانید در سایت www.scimagojr.com رشته خود را سرچ کنید تا تمام مجلات معتبر در رشته شما در صفحه نمایش نشان داده شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ضریب تاثیر مجلات علمی پژوهشی این مطلب را مطالعه کنید.

نحوه چاپ مقاله در مجلات
ادامه مطلب

سایت مجلات

مجلاتی را که تهیه کردید، بررسی کنید و موارد زیر را در سایت مجلات مطالعه کنید.

  1. محدوده کاری مجله (scope)؛ حتماً موضوع مقاله باید با هدف و حیطه کاری مجله یکی باشد وگرنه مقاله ریجکت می‌شود. مقالات چاپ شده در مجله را بررسی کنید. و ببینید که مقالاتی با موضوعات مشابه مقاله شما در این مجله چاپ شده است یا نه.
  2. ایمپکت فاکتور مجله؛ در سایت impactfactor.ir حتماً ISSN مجله را چک کنید. یکی از معیارها برای مقایسه مجلات ایمپکت فاکتور مجلات است.
  3. هزینه چاپ مقاله (publication fee, charge) را چک کنید.
  4. حتماً به نمایه مجله هم توجه کنید که معمولاً در سایت ژورنال مطرح می‌شود. و یا با وارد کردن ISSN مجله در سایت ایمپکت فاکتور، شما می‌توانید نمایه ژورنال هم چک کنید. که نمایه‌های معتبر بین‌المللی مورد تائید وزارت علوم عبارتند از (web of science (WOS و Journal citation report JCR و Scopus . که هر کدام از این نمایه‌ها یک امتیاز خاص در مصاحبه‌های مختلف دارند. برای مثال چاپ مقاله با نمایه JCR ، WOS و نمایه Scopus به ترتیب 10، 7 و 6 نمره از امتیاز مصاحبه دکترا را به خود اختصاص داده است.

    برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد هزینه چاپ مقاله در مجلات خارجی با ما تماس بگیرید.



  5. ببینید که آیا مجله داوری پییر ریویو دارد یا نه. هدف بسیاری از پژوهشگران چاپ مقاله در مجلاتی است که فرآیند داوری پییر ریویو دارند. پییر ریویو می‌تواند فرآیندی طولانی و اغلب خسته‌کننده باشد؛ اما انتشار نهایی مقاله در چنین مجلاتی به طور مؤثری کار شما را تایید می‌کند و می‌تواند به پیشرفت حرفه شما کمک کند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

معرفی بهترین و مناسب ترین مجلات برای مقاله شما

شما می توانید فرایند جستجو و یافتن مجله مناسب مقاله خود را به تیم تخصصی ژورنال یاب بسپارید. این کار تاثیر بسیار زیادی در پذیرش مقاله شما دارد.

استخراج، ترجمه، ویراستاری و سنجش عدم سرقت ادبی

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج، ترجمه تخصصی، ویراستاری علمی و ساختاری و قرایند های کنترلی از قبیل سنجش عدم سرقت علمی در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

چاپ مقاله ISI
ادامه مطلب

ارسال مقاله شما برای مجله با ضمانت خدمات انجام شده

شما می توانید فرایند ارسال و یا اصطلاحاََ سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ژورنال یاب با بهره گیری از متخصصان توانا و با سابقه درخشان این کار را انجام می دهد.

ارسال مقاله به مجلات خارجی

سابمیت مقاله یا به صورت آنلاین هست یا به صورت ایمیلی. در سایت مجله حتماً در مورد نحوه ارسال مقاله توضیح داده شده است. بعد از انتخاب مجله به سایت مجله مراجعه کنید و نحوه سابمیت مقاله را چک کنید. در سابمیت ایمیلی، معمولاً به ادیتور مجله با عنوان manuscript submission ایمیل زده می‌شود و  مقاله نوشته شده در ایمیل پیوست می‌شود.

برای آشنایی بیشتر با سابمیت مقاله با شماره واتس آپ ما در ارتباط باشید.

پاسخ‌های احتمالی ادیتور مجله به مقاله و بررسی انواع آن

تصمیم‌هایی که مجلات در مورد مقاله سابمیت شده می‌گیرند، متفاوت است. وقتی شما مقاله خود را سابمیت می‌کنید، ممکن است چند نوع جواب دریافت کنید.

ممکن است مقاله شما در حد استانداردهای مجله نباشد و یا اصلاً در حوزه کاری مجله نباشد و مطابق با فرمت و چارچوب مجله نگارش نشده باشد. که در این صورت ادیتور مقاله شما را همان‌جا و پیش از داوری ریجکت می‌کند.

که به این نوع ریجکت شدن اصطلاحاً  Desk rejection می‌گویند. ممکن است مقاله شما به تغییرات احتیاج داشته باشد که در این صورت شما پاسخی مبنی بر ریوایز و سابمیت دوباره (Revise & Resubmit) دریافت می‌کنید. که این به معنی است سردبیر و داور مجله فکر می‌کند که نقصی در مقاله شما وجود دارد که با رفع آن مقاله شما قابل چاپ خواهد شد. بعد از ریوایز کردن باید دوباره مقاله را به ژورنال سابمیت کنید تا دوباره مورد بررسی قرار گیرد. و یا این که مقاله شما برای چاپ پذیرفته و اکسپت می‌شود.

برای اطلاع از پذیرش مقاله به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

تماس با ما:
ایمیل:
آدرس:
استان: تهران، شهرستان : تهران، بخش : مرکزی، شهر: تهران، محله: فردوس، خیابان بیست متری ولیعصر، خیابان شهید محمد کاظم اعتمادیان، پلاک: 18.0، سبحان، 1، طبقه: 3، واحد: 13،

با ما در ارتباط باشید

    کلیه حقوق پلتفرم ژورنال یاب متعلق به موسسه ژرف اندیشان رستاک میباشد
    امتیاز دهید