نمونه نامه کاور لتر انگلیسی برای مقاله به سردبیر (Cover letter)

نامه به سردبیر یا همان Cover letter نامه‌ای است که به همراه مقاله برای سردبیر ژورنال ارسال می‌گردد. این نامه بسیار مهم است. بسیاری از مقالاتی که بدون این نامه به سردبیر ارسال می‌شوند بدون رسیدن به مرحله پییر ریویو(Peer Riview) و داوری، رد می‌گردند. اگر این حرف درست باشد می‌توان نتیجه گرفت که سردبیران به‌تنهایی قدرت زیادی را در پذیرفتن یا رد کردن مقاله دارند.

آن‌ها می‌توانند مقالات زیادی را قبل از رسیدن به مرحله پییر ریویو رد کنند. به این عمل Desk Rejection می‌گویند. یعنی مقالات همانجا روی میز سردبیر رد می‌شوند. ریجکت قبل از رسیدن به مرحله پییر ریویو بسیار سریع صورت می‌گیرد و درعین‌حال می‌تواند برای نویسنده بسیار دشوار باشد زیرا قادر نخواهد بود تا بازخوردی از ایرادات مقاله دریافت کند.

برای مشاوره و راهنمای نوشتن مقاله انگلیسی با ما تماس بگیرید.

لیست مجلات علمی ترویجی
ادامه مطلب

نمونه‌ای از نامه به سردبیر

نمونه نامه کاور لتر انگلیسی

خدمات تخصصی ژورنال یاب

معرفی بهترین و مناسب ترین مجلات برای مقاله شما

شما می توانید فرایند جستجو و یافتن مجله مناسب مقاله خود را به تیم تخصصی ژورنال یاب بسپارید. این کار تاثیر بسیار زیادی در پذیرش مقاله شما دارد.

استخراج، ترجمه، ویراستاری و سنجش عدم سرقت ادبی

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج، ترجمه تخصصی، ویراستاری علمی و ساختاری و قرایند های کنترلی از قبیل سنجش عدم سرقت علمی در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله شما برای مجله با ضمانت خدمات انجام شده

شما می توانید فرایند ارسال و یا اصطلاحاََ سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ژورنال یاب با بهره گیری از متخصصان توانا و با سابقه درخشان این کار را انجام می دهد.

البته شاید لازم نباشد که نامه تا این حد با جزئیات توضیح داده شود. نامه به سردبیر در حقیقت سردبیران را قانع می‌کند تا مقاله شما را برای داوری و پییر ریویو ارسال نمایند. اگر شما با ژورنالی کار می‌کنید که هر مقاله‌ای را برای پییرریویو ارسال می‌کنند یک نامه حداقلی هم می‌تواند مناسب باشد.

اما اگر ژورنال موردنظر شما بیشتر مقالات را قبل از پییر ریویو ریجکت می‌کند، شما باید در نامه به سردبیر به‌طور کامل توضیح دهید که چرا مقاله شما ارزش بررسی و داوری اولیه را دارد.

در بیشتر نامه‌ها، موارد (حداقلی)  وجود دارد که باید توضیح داده شود:

  • اینکه شما مقاله را برای ژورنال ارسال کرده‌اید تا بررسی و چاپ شود.
  • چرا ادعا می‌کنید که کارتان جدید، جالب‌توجه و مهم است.
  • چرا فکر می‌کنید این ژورنال مناسب مقاله شما است.
  • هر اطلاعات اضافی که می‌تواند برای ژورنال موردنظر مهم باشد.

برای یادگیری نحوه نوشتن مقاله علمی کوتاه این مطلب را مطالعه کنید.

بسیاری از ژورنال‌ها موارد ضروری دیگری را برای نامه به سردبیر الزامی می‌دانند. مثلاً ممکن است آن‌ها تائیدیه‌ای را بخواهند که نشان دهد تمام نویسندگان همکار، مقاله را خوانده و با ارسال آن به ژورنال موافق هستند. یا از شما بخواهند که منابع احتمالی را پیشنهاد دهید. قبل از اقدام به ارسال مقاله بخش “دستورالعمل‌هایی برای نویسندگان” را مطالعه کنید تا از شرایط و ضروریات ارسال نامه مطلع شوید.

نحوه انتخاب عنوان مقاله تحقیقی
ادامه مطلب

برای آموزش ویرایش پایان نامه با ویراستیار به این صفحه مراجعه کنید.

تماس با ادیتور قبل از سابمیت

در برخی موارد، تماس با ادیتور قبل از سابمیت و پرسیدن در خصوص کیفیت نامه ارسالی می‌تواند ایده خوبی باشد. البته ممکن است همه‌ی ژورنال‌ها با این روش موافق نباشند. زیرا ادیتورها زمان کافی برای پاسخ‌گویی به چنین ایمیل‌هایی را ندارند. اما ممکن است برخی ژورنال‌ها از این کار یعنی پرس‌وجو قبل از سابمیت (pre-submission enquiries)  استقبال کنند.

به‌هرحال اگر می‌خواهید یک pre-submission enquiry بنویسید توجه داشته باشید که نوشته شما مختصر و کوتاه باشد، همراه با  آن چکیده مقاله و نمودارهای مهم را ارسال نمایید و توضیح دهید که به نظر شما چرا این مقاله برای این ژورنال می‌تواند مناسب باشد. به‌ویژه هنگام نگارش، از خود بپرسید که سردبیر چه فکری در خصوص مقاله خواهد کرد. آیا ازنظر او این مقاله می‌تواند مناسب ژورنال باشد یا خیر؟

برای سفارش نوشتن مقاله علمی پژوهشی با ما تماس بگیرید.

گاهی اوقات سردبیران نکات خوبی را برای بهبود نوشته‌تان گوشزد می‌کنند. مثلاً ممکن است آن‌ها بگویند که کار تحقیقی‌تان به نظر جذاب است اما نیاز است تا ارتباط بین‌المللی شفاف‌تری داشته باشد تا بتوان آن را بررسی کرد. در این موارد، شما متوجه خواهید شد که حتی قبل از سابمیت چه اصلاحاتی می‌توانید بر روی مقاله انجام دهید تا مقاله پس از سابمیت به مرحله پییر ریویو برسد.

برای دانستن دلایل اصلی رد شدن مقاله این مطلب را بخوانید.

به‌هرحال بهتر است نامه به سردبیر بیشتر از یک صفحه نباشد و مؤثرتر خواهد بود اگر (در صورت امکان) در برگه‌های سربرگ‌دار مربوط به موسسه‌تان نوشته شود.

Source: https://writingajournalarticle.wordpress.com

تماس با ما:
ایمیل:
آدرس:
استان: تهران، شهرستان : تهران، بخش : مرکزی، شهر: تهران، محله: فردوس، خیابان بیست متری ولیعصر، خیابان شهید محمد کاظم اعتمادیان، پلاک: 18.0، سبحان، 1، طبقه: 3، واحد: 13،

با ما در ارتباط باشید

    کلیه حقوق پلتفرم ژورنال یاب متعلق به موسسه ژرف اندیشان رستاک میباشد
    4/5 - (1 امتیاز)