چاپ مقاله علمی پژوهشی در مجلات مورد تایید

چاپ مقاله علمی پژوهشی در مجلات مورد تایید

چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی معتبر در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا بسیار مهم است. بسیاری از پژوهشگران در مقطع فوق لیسانس و دکتری به نوشتن مقاله به منظور بالا بردن رزومه می پردازند.

یکی از فعالیت هایی که بسیاری از محققین به دنبال آن هستند، چاپ مقاله علمی پژوهشی می باشد. امروزه مجلات زیادی وجود دارند که اقدام به چاپ مقاله علمی پژوهشی شما می نماید. در واقع این مجلات برای همین کار منتشر می‌شوند و به صورت روزانه، هفتگی، ماهیانه یا سالیانه اقدام به چاپ مقاله علمی پژوهشی شما می نمایند. چاپ مقاله علمی پژوهشی در مجلات، دارای روش‌های متعددی می باشد. شما با دانستن این روش، امکان چاپ مقاله خود در مجلات مختلف را بالا می برید. 

سایت ژورنال یاب یکی از بزرگترین و تخصصی ترین سایت های فعال در زمینه یافتن مجلات و پذیرش و چاپ مقالات مختلف می باشد. این سایت قصد دارد در ادامه روش چاپ مقاله علمی پژوهشی، چاپ مقاله در مجلات داخلی و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی را برای شما بیان کند. شما می توانید پس از مطالعه این مطالب، تا حد زیادی با چگونگی چاپ مقاله در مجله علمی پژوهشی آشنا شوید.

همچنین در صورتی که نیاز به کسب اطلاعات بیشتر داشته باشید و قصد واگذاری اخذ پذیرش و چاپ مقاله خود را به ژورنال یاب دارید، می توانید با متخصصان فعال در سایت ژورنال یاب مشورت کرده و راهنمایی های لازم را از آنها دریافت کنید. این موسسه به شما در یافتن مجلات و اخذ پذیرش مقالات شما کمک زیادی می کند.

برای آگاهی از اخذ مجوز تاسیس مجله اسکوپوس با شماره های درج شده تماس بگیرید.

 بنابراین شاهد تلاش های این عزیزان در این شرایط خواهیم بود که باید مراحلی را برای چاپ مقاله علمی پژوهشی و ایندکس مقاله ی خود طی کنند. مقاله هایی که طبق اصول نوشته شده باشند می توانند در مجلات بین المللی چاپ شوند. به مجلات علمی ژورنال گفته می شود که همانطور که می دانید هر مجله دارای اصول و ساختار خاص خود هستند. برای چاپ مقاله علمی پژوهشی در هر نوع مجله ای باید اطلاعات لازم درباره ی شیوه ی نگارش و… را کسب کنید. 

اگر می خواهید بدانید ieee چیست این مطلب را مطالعه کنید.

مشاوره رایگان چاپ مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

صفر تا صد چاپ مقاله علمی پژوهشی

برای چاپ یک مقاله علمی پژوهشی باد مراحل زیر طی شوند:

نگارش مقاله علمی پژوهشی

نگارش یک مقاله علمی پژوهشی یک فرآیند پیچیده و حساس است که نیازمند دقت و تمرکز بالا است. در این مقاله، مراحل اصلی نگارش یک مقاله علمی پژوهشی را بررسی خواهیم کرد. از نگارش اولیه تا انتخاب مجله و دریافت گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی و چاپ مقاله علمی پژوهشی.

مرحله اول در نگارش یک مقاله علمی پژوهشی، تعیین موضوع است. برای انتخاب موضوع مناسب، باید به دقت تحقیق کنید و موضوعی را انتخاب کنید که جدید و جالب باشد و بتوانید به آن پرداخت کنید. سپس، باید یک سوال پژوهشی مشخص کنید که می‌خواهید در مقاله خود پاسخ دهید.

بعد از تعیین موضوع و سوال پژوهشی، باید به جمع‌آوری اطلاعات و منابع مرتبط با موضوع بپردازید. برای این کار، می‌توانید از کتابخانه‌ها، پایگاه‌های داده علمی و منابع اینترنتی استفاده کنید. حتماً باید از منابع قابل اعتماد استفاده کنید و اطلاعات را به دقت بررسی کنید.

بعد از جمع‌آوری اطلاعات، باید به تدوین ساختار مقاله بپردازید. یک مقاله علمی پژوهشی معمولاً شامل مقدمه، روش‌شناسی، نتایج، بحث و نتیجه‌گیری است. در مقدمه، باید موضوع را معرفی کنید و سوال پژوهشی را مطرح کنید. در بخش روش‌شناسی، باید روشی که برای جمع‌آوری داده‌ها و تجزیه و تحلیل آن‌ها استفاده کرده‌اید را توضیح دهید. در بخش نتایج، باید داده‌های خود را ارائه کنید و در بخش بحث، باید نتایج را تفسیر کنید و با نتایج دیگر مطالعات مقایسه کنید. در نهایت، در بخش نتیجه‌گیری، باید به سوال پژوهشی پاسخ دهید و نتایج خود را خلاصه کنید.

برای اطلاع از هزینه چاپ مقاله scopus از این مطلب دیدن نمائید.

بعد از تدوین ساختار مقاله، باید به نگارش متن بپردازید. در نگارش متن، باید از عبارات انتقالی استفاده کنید تا جریان متن را برای خواننده روان کنید. همچنین، باید از لغات و اصطلاحات علمی مناسب استفاده کنید و جملات خود را به دقت و با دقت بنویسید.

بعد از نگارش متن، باید به ویرایش و تصحیح مقاله بپردازید. در این مرحله، باید از اشتباهات گرامری و املایی جلوگیری کنید و جملات خود را به دقت بررسی کنید.

انتخاب مجله علمی پژوهشی

در فرآیند چاپ مقاله علمی پژوهشی، یکی از مراحل حیاتی و مهم، انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقاله است. انتخاب درست مجله، تأثیر بسزایی بر پذیرش و چاپ مقاله شما خواهد داشت. در این بخش، به بررسی مواردی که باید در نظر داشته باشید تا بتوانید مجله مناسبی را برای ارسال مقاله خود انتخاب کنید، می‌پردازیم.

اولین موردی که باید در نظر داشته باشید، موضوع مقاله شما است. بررسی کنید که موضوع مقاله شما با موضوعات مورد پذیرش مجله انتخابیتان همخوانی دارد یا خیر. اگر مقاله شما در حوزه‌ای است که مجله مورد نظر شما در آن حوزه فعالیت می‌کند، احتمال پذیرش مقاله شما بیشتر است.

دومین موردی که باید در نظر داشته باشید، سطح علمی مجله است. بررسی کنید که مجله مورد نظر شما چه سطحی از مقالات را پذیرش می‌کند. برخی مجلات به مقالات پژوهشی با سطح بالا تخصص دارند، در حالی که برخی دیگر به مقالاتی با سطح کمتر اختصاص داده شده‌اند. انتخاب مجله‌ای که سطح علمی مقاله شما را پذیرش کند، می‌تواند احتمال پذیرش مقاله شما را افزایش دهد.

برای مشاهده لیست مجلات علمی پژوهشی از این مطلب دیدن نمائید.

سومین موردی که باید در نظر داشته باشید، محدوده مجله است. بررسی کنید که مجله مورد نظر شما چه نوع مقالاتی را پذیرش می‌کند. برخی مجلات فقط مقالات اصلی را پذیرش می‌کنند، در حالی که برخی دیگر مقالات مروری، گزارش کوتاه و نامه به سردبیر را نیز پذیرش می‌کنند. انتخاب مجله‌ای که محدوده مقاله شما را پذیرش کند، می‌تواند احتمال پذیرش مقاله شما را افزایش دهد.

چهارمین موردی که باید در نظر داشته باشید، شیوه ارسال مقاله است. بررسی کنید که مجله مورد نظر شما مقالات را به چه شیوه‌ای دریافت می‌کند. برخی مجلات از طریق سیستم آنلاین خود مقالات را دریافت می‌کنند، در حالی که برخی دیگر از طریق ایمیل یا پستی مقالات را دریافت می‌کنند. انتخاب مجله‌ای که شیوه ارسال مقاله شما را راحت‌تر کند، می‌تواند فرآیند ارسال مقاله را برای شما آسان‌تر کند.

برای انتخاب نشریه علمی پژوهشی مناسب مقاله خود از بخش جستجوی نشریات ژورنال یاب اقدام به بررسی و انتخای مجله نمائید.

پذیرش مقاله علمی پژوهشی

پس از اتمام نگارش مقاله علمی پژوهشی، مرحله بعدی در انتشار آن، پذیرش مقاله توسط یک مجله علمی است. در این بخش، ما به شما نحوه پذیرش مقاله علمی پژوهشی را توضیح خواهیم داد.

اولین قدم برای پذیرش مقاله، انتخاب مجله مناسب است. برای این کار، باید با موضوعات مورد علاقه و تخصصی مجلات علمی آشنا شوید. همچنین، باید به عواملی مانند شهرت و رتبه بندی مجله، زمان پذیرش مقالات و هزینه های انتشار توجه کنید. پس از انتخاب مجله، باید دستورالعمل های نگارش و ارسال مقاله را به دقت مطالعه کنید.

برای اطلاع از پذیرش مقاله ISI از این مطلب دیدن نمائید.

بعد از ارسال مقاله، مجله آن را بررسی می کند. در این مرحله، مقاله شما توسط یک یا چند داور مستقل مورد ارزیابی قرار می گیرد. داوران نقدها، پیشنهادات و نظرات خود را درباره مقاله به مجله ارائه می دهند. بر اساس نتیجه ارزیابی داوران، مجله تصمیم می گیرد که مقاله را پذیرش، رد یا درخواست تغییرات ارسال کند.

در صورتی که مقاله شما پذیرفته شود، مجله به شما یک گواهی پذیرش می دهد. این گواهی معمولاً شامل اطلاعاتی مانند عنوان مقاله، نام نویسندگان، نام مجله و تاریخ پذیرش است. این گواهی می تواند به عنوان مدرکی از پذیرش مقاله شما در اختیار شما قرار گیرد.

بعد از دریافت گواهی پذیرش، شما باید برای چاپ مقاله خود در مجله، هزینه های انتشار را پرداخت کنید. هزینه های انتشار معمولاً شامل هزینه های چاپ، صفحه بندی و هزینه های مربوط به تهیه نسخه نهایی مقاله است. پس از پرداخت هزینه ها، مقاله شما برای چاپ در مجله آماده می شود.

برای پذیرش مقاله PubMed از این مطلب دیدن نمائید.

در نهایت، مقاله شما در مجله چاپ می شود و به صورت رسمی منتشر می شود. این به شما امکان می دهد تا مقاله خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و به جامعه علمی معرفی کنید.

دریافت گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی

دریافت گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی یکی از مراحل مهم در فرآیند چاپ مقاله است. این گواهی نشان می‌دهد که مقاله شما توسط یک مجله علمی پذیرفته شده است و آماده برای چاپ است. در این بخش، به شما نحوه دریافت گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی را آموزش می‌دهیم.

اولین قدم برای دریافت گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی، ارسال مقاله به یک مجله علمی است. قبل از ارسال، مطمئن شوید که مقاله شما به طور کامل نگارش شده است و هیچ اشکالی در آن وجود ندارد. همچنین، مطالعه دقیق دستورالعمل‌های نگارشی و فرمت مجله مورد نظر خود را انجام دهید و مقاله را بر اساس آنها آماده کنید.

بعد از ارسال مقاله، مجله علمی آن را بررسی می‌کند. این بررسی شامل ارزیابی محتوا، ساختار، روش‌شناسی و نتایج مقاله است. در این مرحله، ممکن است نیاز به اصلاحات و تغییراتی در مقاله داشته باشید. در صورتی که مقاله شما پذیرفته شود، مجله علمی به شما یک گواهی پذیرش ارائه می‌دهد.

برای دریافت گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی، ابتدا باید به ایمیل خود مراجعه کنید. معمولاً مجله علمی از طریق ایمیل با شما تماس می‌گیرد و اعلام می‌کند که مقاله شما پذیرفته شده است. در این ایمیل، اطلاعات مربوط به گواهی پذیرش، مانند شماره مقاله و تاریخ پذیرش، ذکر می‌شود.

بعد از دریافت ایمیل پذیرش، باید به سایت مجله علمی مراجعه کنید و وارد حساب کاربری خود شوید. در اینجا، ممکن است بخواهید اطلاعاتی مانند نام و نشانی خود را برای دریافت گواهی پذیرش وارد کنید. سپس، مجله علمی گواهی پذیرش را برای شما تهیه و ارسال می‌کند.

دریافت گواهی پذیرش مقاله علمی پژوهشی نشان می‌دهد که مقاله شما توسط یک مجله علمی پذیرفته شده است و آماده برای چاپ است. این گواهی می‌تواند به عنوان مدرکی از ارزش علمی مقاله شما در ادامه مسیر تحقیقاتی و حرفه‌ایتان مورد استفاده قرار گیرد.

هزینه چاپ مقاله علمی پژوهشی

چاپ مقاله علمی پژوهشی یکی از مراحل مهم در فرآیند انتشار نتایج تحقیقات علمی است. این مرحله، همچنین هزینه‌هایی را نیز به همراه دارد که برای پژوهشگران مهم است. در این مقاله، به بررسی هزینه‌های مرتبط با چاپ مقاله علمی پژوهشی می‌پردازیم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد هزینه چاپ مقاله در مجلات داخلی از این مطلب دیدن نمائید.

اولین هزینه مرتبط با چاپ مقاله علمی پژوهشی، هزینه نگارش و تدوین مقاله است. برای نگارش یک مقاله علمی پژوهشی، نیاز به زمان و تلاش برای جمع‌آوری اطلاعات، تحلیل داده‌ها و نوشتن متن است. این هزینه معمولاً به عنوان هزینه غیرمستقیم در نظر گرفته می‌شود، زیرا پژوهشگران برای انجام این فعالیت‌ها حقوق و دستمزد دریافت نمی‌کنند.

برای اطلاع از هزینه چاپ مقاله ISI از این مطلب دیدن نمائید.

هزینه دیگری که در این فرآیند وجود دارد، هزینه انتخاب مجله است. پژوهشگران باید مجله‌ای را برای ارسال مقاله خود انتخاب کنند که با موضوع پژوهششان همخوانی داشته باشد و در مجله‌های معتبر و با تأثیر بالا منتشر شود. برخی از مجلات برای ارسال مقاله هزینه اشتراک یا هزینه انتشار مقاله را دریافت می‌کنند. این هزینه معمولاً برای پوشش هزینه‌های نگارش، تدوین و نشر مقاله استفاده می‌شود.

برای اطلاع از هزینه چاپ مقاله Q1 از این مطلب دیدن نمائید.

هزینه بعدی که در این فرآیند وجود دارد، هزینه دریافت گواهی پذیرش مقاله است. بعد از ارسال مقاله به مجله، ممکن است نیاز به اصلاحات و تغییراتی باشد تا مقاله برای چاپ نهایی آماده شود. برخی از مجلات برای ارسال گواهی پذیرش هزینه‌ای را دریافت می‌کنند. این هزینه معمولاً برای پوشش هزینه‌های مربوط به ارزیابی و بازبینی مقاله استفاده می‌شود.

در نهایت، هزینه چاپ مقاله علمی پژوهشی نیز وجود دارد. بعد از پذیرش مقاله توسط مجله، باید هزینه چاپ مقاله را پرداخت کنید. این هزینه معمولاً برای پوشش هزینه‌های چاپ، توزیع و نشر مقاله استفاده می‌شود. هزینه چاپ مقاله ممکن است بسته به مجله و نوع چاپ (چاپ رنگی یا سیاه و سفید) متفاوت باشد.

مشاوره رایگان نگارش مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

چاپ مقاله علمی پژوهشی از پایان نامه

همانطور که می دانید استخراج مقاله از روی پایان نامه وجود دارد. البته استخراج مقاله از پایان نامه کار آسانی نیست بلکه دارای اصول خاصی است که باید کاملا به صورت صحیح رعایت شود.

وقتی حرف از استخراج مقاله از پایان نامه می زنیم دقیقا منظورمان بیرون کشیدن تحقیق است. مطالب و داده هایی که از بخش های مختلف پایان نامه گرفته می شوند بسیار دارای اهمیت هستند. استخراج با نگارش بسیار تفاوت دارد. شما در صورت نگارش مقاله می توانید مطالب جدیدی را بر آن بیافزایید. اما در استخراج مقاله نیازی به انجام این کار نیست.

بسیاری از دانشجویان و پژوهشگران به فکر این هستند تا مقالاتی را از پایان نامه های دکتری و ارشد استخراج کنند. اگر شما بتوانید در این راستا گام های درستی بردارید قطعا می توانید یک مقاله ی علمی داشته باشید. بسیاری از پژوهشگران بر اساس یافته های پایان نامه در سطح ملی و بین المللی با انتشار و استخراج مقاله از پایان نامه توانسته اند بسیار در این زمینه پیشتاز باشند. در حقیقت شما با این مورد می توانید در صورت اقدام به پیدا کردن شغل رزومه ی خود را تقویت کنید.

برای آشنایی بیشتر با سابمیت مقاله ISI با ما در ارتباط باشید.

برای استخراج مقاله از پایان نامه قطعا نیاز دارید که به نوشتن مقدمه در استخراج مقاله، نوشتن پیشینه پژوهشی در استخراج مقاله، نوشتن پیشینه تحقیق در استخراج مقاله، نوشتن روش پژوهش در استخراج مقاله، نوشتن بحث و نتیجه گیری در استخراج مقاله، نوشتن منابع در استخراج مقاله از پایان نامه.

همانطور که می بینید این پروسه نیاز به وقت بسیاری دارد که شما باید در راستای آن تلاش کنید و وقت بگذارید. بنابراین انجام دادن این شاید زمان بر باشد، شاید استرس را در شما ایجاد کند، اما شما می توانید با کمی صبر و حوصله و تمرین این کار را انجام دهید. البته بهتر از قبل از شروع حتما با کسانی که در این زمینه فعالیت دارند مشورت بگیرید.

برای اینکه بدانید کدام فونت مناسب نوشتن پایان نامه است این مطلب را مطالعه کنید.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

روش چاپ مقاله علمی پژوهشی

چاپ مقاله علمی پژوهشی دارای مراحل مختلفی می باشد. این مقالات باید از روش های مشخصی در مجلات علمی پژوهشی چاپ شوند. روش چاپ مقاله علمی پژوهشی، یکی از مهم ترین بخش های چاپ مقاله می باشد که شما باید به آن آشنا باشید. باید بدانید که تمامی روش های چاپ مقاله علمی پژوهشی دارای مراحل یکسان می باشند.  ژورنال یاب قصد دارد در ادامه، مراحل چاپ مقاله علمی پژوهشی را برای شما بیان نماید. شما می توانید با دانستن این مراحل، اقدام به چاپ مقاله علمی پژوهشی نمایید‌:

انتخاب مجله مناسب برای ارسال مقاله

مقالات علمی پژوهشی، در زمینه های مختلفی فعالیت می کنند. هر کدام از این مجلات، فقط مقاله هایی با موضوع مرتبط را چاپ می کنند. بنابراین شما باید دقت کنید و موضوع مناسب را برای ارسال مقاله به مجله، انتخاب کنید.

مطالعه دقیق راهنمای نویسنده و بررسی الزامات قالب‌بندی مقاله

هر کدام از مجلات مختلف، دارای راهنمای چاپ مقالات مختلفی می باشند که نیازمند این است که نکات مختلفی در نگارش و ارسال مقاله رعایت شود. شما باید این راهنما را مطالعه کرده و طبق آن اقدام کنید. 

نگارش مقاله با توجه به راهنمای نویسنده

پس از اینکه راهنمای هر مجله را مطالعه کردید، باید طبق نظر مدیران مجله، اقدام به نگارش مقاله نمایید تا امکان چاپ مقاله شما وجود داشته باشد‌. 

ارسال مقاله به مجله

مرحله بعدی در روش چاپ مقاله علمی پژوهشی، این است که پس از نگارش مقاله، آن را برای بررسی و داوری به مجله مورد نظر ارسال کنید. این مجله بررسی های لازم را انجام خواهد داد. 

بررسی اولیه مقاله توسط سردبیر مجله

سردبیر مجله، اولین کسی است که مجله شما را بررسی می کند و در صورتی که مشکلات عمده ای در آن وجود نداشته باشد، برای داوری بهتر به داوران مجله ارسال می نماید. 

ارجاع مقاله به داوران برای بررسی دقیق تر

داوران مجلات، اغلب افراد ماهری هستند که اقدام به بررسی دقیق مقاله می کنند و در صورت نیاز برای اصلاحات به شما ارجاع می دهند. 

ارسال نسخه نهایی مقاله به مجله برای چاپ

در این مرحله شما پس از ایجاد تغییرات خواسته شده، مجددا مقاله را به مجله ارسال می کنید و مجله اقدام به چاپ مجله شما می نماید. 

در هر صورت، بسته به مجله مورد نظر و الزامات آن، روش های چاپ مقاله علمی پژوهشی فوق ممکن است متفاوت باشد. همچنین، برای به دست آوردن اطلاعات دقیق تر، می‌توانید به وب‌سایت ژورنال یاب مراجعه کنید.

چاپ مقاله در مجلات داخلی 

چاپ مقاله در مجلات داخلی مزایای زیادی برای صاحب مقاله خواهد داشت. این امر موجب می شود که بسیاری از دانشجویان و اساتید، اقدام به چاپ مقاله در مجلات داخلی نمایند. در ادامه مزایای چاپ مقاله در مجلات داخلی برای شما بیان می شود. 

دسترسی سریعتر به مخاطبین داخلی

چاپ مقاله در مجلات داخلی، به محققان و افراد علاقه مند در داخل کشور فرصت می‌دهد تا به صورت سریع و آسان به نتایج پژوهش شما دسترسی پیدا کنند و از آن بهره‌مند شوند.

 شناخت و شهرت

چاپ مقاله در مجلات داخلی، به شما امکان می‌دهد تا شناخت خود را در بین محققان و افراد علاقه‌مند در داخل کشور ارتقا دهید و در عین حال، شهرت خود را در دنیای علمی داخلی بالا ببرید.

 فرصت‌های همکاری

چاپ مقاله در مجلات داخلی، می‌تواند به عنوان یک فرصت برای ایجاد همکاری با محققان و متخصصان دیگر در داخل کشور باشد. این فرصت می‌تواند به رشد شبکه‌ی حرفه‌ای شما کمک کند و از طریق آن، ایده‌ها و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

لیست مجلات علمی پژوهشی علوم قرآنی را می توانید در این صفحه ببینید.

دسترسی سریعتر به مخاطبین داخلی

چاپ مقاله در مجلات داخلی، به محققان و افراد علاقه مند در داخل کشور فرصت می‌دهد تا به صورت سریع و آسان به نتایج پژوهش شما دسترسی پیدا کنند و از آن بهره‌مند‌ شوند. 

چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی 

چاپ مقاله در بسیاری از مجله ها امکان پذیر است. اما چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی، وجه بهتری دارد و موجب افزایش سطح کیفی و ارتقای رتبه علمی شما می گردد. اما چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی، کمی پیچیده بوده و نیازمند تخصص می باشد. بنابراین اگر تجربه کمی در چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی دارید، بهتر است به سایت ژورنال یاب مراجعه کنید. دلیل این امر این است که این سایت، می تواند اطلاعات کاملی در این زمینه در اختیار شما قرار دهد و شما را در این مسیر همراهی کند. 

مجلات معتبر برای چاپ مقاله

برای اینکه بتوانید به مقاله ی خود ارزش بدهید بهتر است که حتما آن را در یک ژورنال و یا مجله علمی معتبر چاپ کنید. برای دادن رزومه در زمینه اپلای تحصیلی، یا گرفتن شغل، می توانید علم خود را در این راستا نشان دهید تا بتوانید راحت تر آن شغل و یا آن اپلای تحصیلی از آن خود کنید. بنابراین این نکته را همیشه در نظر داشته باشید.

برای ارتباط با ژورنال فایندر به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

در مجلات داخلی باید اشاره داشته باشیم به سه دسته بندی اسکوپوس، آی اس آی و پاب مد.

این سه دسته مجلات از جمله مجلاتی هستند که دانشجویان بسیاری به منظور اعتبار علمی و جهانی دادن به مقاله ی خود به آن معنا می بخشند.

مقالات اسکوپوس از جمله مقالاتی هستند که از موسسه گرفته شده اند و به چاپ می رسند. رشته های علمی بسیاری را این مجله زیر نظر خود پوشش می دهد.

آی آس آی هم فکر می کنیم به گوش شما خورده باشد که یکی از پایگاه های جامع مقالات علمی است. در این مجله از داده های مرتبط به مقالات استاندارد و مهمی از طرف دانشگاه ها و مراکز مهم و معتبر علمی اعطا شده است. چاپ مقاله در این حوزه به معنی اعتبار بخشیدن آن به کار شما است و می توانید مقالات استانداردی را در این مجله ببنید که به چاپ رسیده است.

پاب مد هم یکی دیگر از پایگاه علمی در زمینه پزشکی است که بسیار معتبر است. در این پایگاه داده می توانید مقالات پزشکی را ببینید که اگر تحقیقاتی در این زمینه دارید بتوانید از منابع خوبی استفاده کنید.

مقالاتی که از این پایگاه در نظر گرفته می شود و مورد پذیرش قرار می گیرند، به آن مقالات پاب مد می گویند.

برای اینکه بدانید تفاوت jsr با impact factor چیست این مطلب را مطالعه کنید.

چاپ مقالات ترجمه شده

اگر می خواهید مقاله مورد نظر خود را در مجلات ایرانی که در ای اس ای و ای اس سی نمایه شده است، چاپ کنید بهتر است که به ترجمه تخصصی و فوق العاده حرفه بپردازید. 

مجلات داخلی ای اس ای مقالات را به صورت فارسی و انگلیسی مورد پذیرش قرار می دهند.  بنابراین مقاله شما باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد و یا باید دستورالعمل های مجله را مطالعه کنید تا متوجه شوید مقاله را به چه زبانی پذیرش می کنند. مقاله را باید ترجمه کنید و برای چاپ در مراحل بعدی سابمیت کنید.

سعی کنید مقالات را با کیفیت خوبی ترجمه کنید تا به مشکل برنخورید. زیرا در صورت نداشتن کیفیت در مرحله داروی اعتباری نخواهند داشت و امتیازی به آن تعلق نمی گیرد. برای چاپ مقالات خود حتما از شخصی کمک بگیرید که دانش کافی در این حیطه را دارد.

برای هماهنگی های لازم در خصوص ایندکس مقاله با شماره های ما در تماس باشید.

در چند دهه گذشته لطف خداوند با ما همراه بوده است تا بتوانیم چند نمایه علمی دیگری در کشور خودمان و در این پایگاه ها داشته باشیم تا به مقاله خود اعتبار دهیم. بنابراین می توانیم اشاره کنیم به دانشجویان و محققین بسیاری که در این دسته قرار می گیرند و مهارت بسیاری در زمینه ی مطالعه و پژوهش دارند. 

برای اطلاع از هزینه چاپ مقاله ISC این مطلب را مطالعه کنید.

چاپ مقاله در مجلات داخلی

همانطور که می دانیم بسیاری از پژوهشگران در زمینه ی چاپ مقالات همه ی تلاش خود را می کنند تا بتوانند موفق شوند. در صورت چاپ مقاله در مجلات داخلی می توانید نامه پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی را که مورد تایید وزرات علوم است را دریافت کنید، این موضوع نشان دهنده ی این خواهد بود که شما یک پژوهشگر و محقق هستید.

چاپ مقاله در مجلات داخلی می تواند برای معافیت از سربازی برای نخبگانی باشد که در صورت چاپ و اکسپت مقاله در مجلات علمی مورد تایید وزرات علوم قرار گرفته اند. چاپ مقاله در مجلات داخلی باعث می شود تا بتوانید در بسیاری از دانشگاه های مهم و بزرگ کشور بتوانید جذب هیئت علمی شوید. چاپ مقاله در مجلات داخلی باعث می شود بتوانید ارتقا رتبه کسب کنید. چاپ مقاله در مجلات داخلی باعث می شود بتوانید با تایید وزرات علوم در رشته های علوم انسانی و هنر بدون کنکور دعوت به مصاحبه شوند.

علاوه بر ترجمه اختصاصی مقاله شما در چاپ مقاله در مجلات داخلی نیاز دارید که حتما ویراستاری مقاله انجام گیرد. مقالاتی که از از یک زبان دیگر ترجمه می شوند باید ویراستاری انجام بگیرید زیرا  در برخی موارد در ترجمه از نکات نگارشی و از دستورات زبانی و گرامر درستی پیروی نمی شود، بنابراین باید متن را به درستی ارائه داد تا ایرادات آن برطرف شود. کل متن مقاله را باید از نظر کیفیت و اعتبار بررسی کنید، این کار را با نداشتن وقت کافی می توانید به ویراستار اختصاص دهید. در مرحله بعد از ویراستاری باید پارافریاز مقاله را هم مورد بررسی قرار دهید.

پارافرایز مقاله زمانی مورد بررسی قرار می گیرد که در برخی موارد مقالات علمی دیگر به سرقت متن دیگر مقالات می پردازند. بنابراین برای اینکه خیالتان بابت اعتبار متن مقاله از این نظر راحت باشد می توانید این مقالات را در مجلات علمی پژوهشی چاپ کنید. همچنین لازم به ذکر است که در برخی از موارد امکان دارد که تشابهت علمی پیش بیاید، بنابراین این عمل کاملا از نظر علمی غیر اخلاقی است بنابراین باید سعی داشته باشید که برای رعایت این اصول پارافرایز مقاله را به درستی اعمال کنید.

برای آشنایی بیشتر با ژورنال یاب  با ما در تماس باشید.

چاپ مقاله در مجلات داخلی باید مورد دیگری را که مورد بررسی قرار دهید، فرمت بندی مقاله است. از آن جایی که باید مقاله شما در مجلات معتبر سابمیت شود، نیاز است که فرمت بندی مقاله طبق خواست مجله به درستی رعایت شود. فرمت و ساختار مقاله یک موضوع بسیار مهمی است که نباید آن را فراموش کنید. زیرا برای پذیرش مقاله یکی از موضوعاتی که در مجله مورد بررسی قرار می دهند فرمت بندی است. این مورد را حتما مورد بررسی قرار دهید.

چاپ مقاله در مجلات داخلی یک موضوع بسیار مهم برای هر پژوهشگری است که بتواند در یک مجله معتبر به دلیل اهمیت پروژه آن را به چاپ برساند، بعد از گذراندن این موارد می توانید مقاله خود را سابمیت کنید، اگر طبق دستورات مجلات باشد، خیلی زود مقاله شما آماده چاپ می گردد.

هزینه چاپ مقاله علمی پژوهشی در مجلات داخلی

یکی از مهم ترین مواردی که ذهن بسیاری از پژوهشگران و دانشجویان را به خود مشغول می سازد هزینه های ناشی از چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی است. هزینه چاپ نرخ ثابتی ندارد و در هر ژورنال متنوع است. در برخی از نشریات داخلی و خارجی، هزینه چاپ مقاله به صورت رایگان انجام می گیرد در برخی از موارد هم هزینه ای وجود دارد. هزینه چاپ در نشریات داخلی از 400 هزار تومان تا 3 میلیون تومان هم می رسد که  باید پرداخت کنید. البته هزینه های انتشار مقاله در مجلات خارجی به نسبت هزینه ژورنال داخلی بسیار بیشتر است. هزینه ی چاپ در ژورنال های خارجی به ارز خارجی محاسبه می شود

بنابراین شاید از نظر شما گران تر باشد. هزینه ای که باید برای ژورنال های خارجی بپردازید از 5 تا 10 میلیون تومان است. در برخی از موارد گران تر در برخی دیگر از موارد ارزان تر است. هزینه های دیگری علاوه بر چاپ مقاله در مجلات داخلی وجود دارد که این موضوع کاملا بستگی به شما از نظر مهارتی دارد که به چه صورت مقاله ی خود را نوشته اید. اگر می خواهید از نظر اصول نگارش آن را بررسی کنید، نیاز به هزینه ویراستار دارید.

برای اطلاع از نحوه رفع اشکالات حوزه پژوهش مقاله با ما تماس بگیرید.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

نحوه چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی داخلی

مقالات ، یکی از ابزارهایی است که افراد با نوشتن آن به دنبال راهی برای گرفتن امتیاز در مرحله مصاحبه دکترا می روند که برای کسب این امتیاز می بایست مقاله را در یکی از مقالات معتبر به چاپ برسانند . چاپ مقاله در مجلات علمی ، یکی از رایج ترین روش هایی است که افراد به دنبال آن می روند . اولین و مهمترین کاری که افراد باید در این زمینه انجام دهند این است که یک مقاله خوب و معتبر برای چاپ مقاله علمی پژوهشی خود پیدا نمایند .

افراد می توانند پس از دفاع از پایان نامه خود و کسب نمره تاییدیه ، مقاله ای را از آن استخراج نمایند و و به دنبال چاپ مقاله در مجلات علمی بروند . مجلات علمی شامل چند بخش علمی –پژوهشی ، علمی –ترویجی و … می باشد . در این مقاله با روش ها و مراحل چاپ مقاله در مجلات علمی بیشتر آشنا می شویم .

چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی یکی از روش های کسب امتیاز برای ارتقای شغلی و تحصیلی می باشد.

فرایند چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی

برای چاپ مقاله در مجلات علمی باید فرایندهایی را طی نمود که این فرآیندها به شرح زیر می باشند :
1 . ابتدا نویسنده یا نویسندگان مقاله (معمولا تا دونفر مجاز به نوشتن یک مقاله می باشند ) باید یک مجله علمی معتبر را پیدا نمایند .
2 . دومین فرآیند چاپ مقاله در مجلات علمی این است که نویسنده مقاله بایستی مقاله را به مجله مورد نظر ارسال نماید .
3 . سومین فرایند این است که مقاله توسط متخصصان مربوط به رشته ی مورد نظری که مقاله در رابطه با آن می باشد ، مورد بررسی و ارزیابی قرار می گیرد .
4 . اگر مقاله مورد نظر صلاحیت کافی برای چاپ را داشته باشد ، توسط متخصصان به مرحله بعد فرستاده می شود.
5 . در مرحله پنجم چاپ مقاله در مجلات علمی ، مقاله را داوران مختلفی بررسی می نمایند و هرکدام نظر خود را بیان می کنند و در نهایت تایید یا عدم تایید می زنند .

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ریویژن مقاله با ما تماس بگیرید.
آشنایی با انواع مقالات :
مقالات برای چاپ و ارسال به مجلات به چندین بخش تقسیم می شوند که مهمترین نوع این تقسیم بندی به شرح زیر می باشد :

مقاله علمی – پژوهشی

نوشتن هر مقاله توسط افراد سبب می شود که ذهن فرد بر روی مباحث علمی جدیدی باز شود و سبب تحول جدیدی در عرصه علمی می گردد . در مقاله علمی – پژوهشی ، نوعی نوآوری و ابتکار علمی انجام می گردد و به بررسی نتایج تحقیقاتی که قبلا انجام گرفته است ، پرداخته نمی شود و در این مقالات همچنین به دنبال یافتن راه حل هایی برای حل مشکلاتی که در مقالات مطرح می شود ، می باشند . هر مقاله علمی – پژوهشی دارای بخش های مختلفی می باشد که این بخش ها به شرح زیر می باشند :
* عنوان اصلی مقاله
* چکیده
* کلمات کلیدی اصلی
* مقدمه
* مبانی نظری
* روش های استفاده شده در پژوهش
* بخش نتایج
* بخش نتیجه گیری
* بخش تقدیر و تشکر
* مراجع و منابع استفاده شده
* ضمیمه
* موارد تکمیلی .
نکاتی که در نوشتن مقالات علمی _ پژوهشی به آن توجه شود در وهله اول این است که عنوان مقاله نباید زیاد طولانی باشد که شانس قبولی را برای گذراندن مراحل چاپ مقاله در مجلات علمی را داشته باشد . همچنین نویسنده مقاله باید به تمام نکات و مراحل نوشتن مانند بخش چکیده ، بخش روش های استفاده شده در مقاله ، مقدمه و … توجه نمایند. برای چاپ مقاله در مجلات علمی به ویژه مقالات علمی – پژوهشی می بایستی مراحلی را طی نمود که این مراحل تقریبا همان مراحلی است که برای به چاپ رساندن مقالات دیگر می باشد .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد فرآیند ویراستاری یک مجله و نیز دریافت خدمات ویراستاری با ما تماس بگیرید.

مقالات مروری

نوعی دیگر از مقالات که قبل از چاپ مقاله در مجلات علمی انجام می گیرد ، مقالات مروری می باشند که این مقالات بیشتر جنبه ی ایجاد درک و فهم را برای افراد دارند و اطلاعات موثری را در مورد یک موضوع خاص به طور موثر و خلاصه بیان می نماید .

مقالات علمی – ترویجی

این گونه مقالات که سطحی پایین تر از مقالات علمی _ پژوهشی دارند و در هنگام چاپ مقاله در مجلات علمی نسبت به مقالات علمی – پژوهشی شانس کمتری برای چاپ دارند . این گونه مقالات بیشتر یک موضوع خاص را در حیطه زمانی معین بررسی می نمایند و یا از دیگر منابع و مقالاتی که به چاپ رسیده چکیده ای را ارائه می نماید ولی این کار را با تخصص و مهارت خاصی انجام می دهند .

مزایای چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی

چاپ مقاله در مجلات علمی دارای منافع و مزایای زیادی برای نویسندگان مقالات می باشد که از جمله این مزایا می توان موارد زیر را بیان نمود :
1 . چاپ مقاله در مجلات علمی در وهله اول سبب می گردد که فرد نویسنده امتیاز نخبه بودن و محقق بودن را بگیرد .
2 . سبب کسب امتیاز برای قبولی در مصاحبه دکتری می شود و افرادی که مقالاتشان به چاپ می رسد نسبت به رقبای خود شانس بیشتری دارند .
3 . همچنین چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی برای آن دسته از افرادی که قصد دارند جذب هیأت علمی دانشگاه ها شوند و یا ارتقا رتبه یابند ، امتیاز خیلی خوبی محسوب می گردد .
4 . چاپ مقاله در مجلات علمی در جذب افراد در مشاغل و ادارات مختلف بسیار موثر می باشد .
مراحل مورد نظر در ارسال مقاله برای چاپ مقاله در مجلات علمی :
برای چاپ مقاله در مجلات علمی باید مراحلی را طی نمود :
1 . درصورتی که مقالات بخواهند در مجلات علمی خارجی به چاپ برسند ، می بایست به صورت کاملا تخصصی ترجمه شوند .
2 . ویرایش فنی و نگارشی مقاله به لحاظ شباهت با دیگر مقالات .
3 . انتخاب یک مجله علمی مناسب و معتبر .
4 . از دیگر مراحل چاپ مقاله در مجلات علمی این است که متن مقاله را به صورت فرمت خواسته شده ی مجله انتخابی تبدیل گردد .
5 . ارسال نهایی مقاله .
پس از طی این مراحل از چاپ مقاله در مجلات علمی داوران و متخصصان به بررسی مقاله ارسال شده می پردازند و در صورت تایید همه داوران مقاله به چاپ می رسد ولی در صورت تایید نشدن از سوی یک نفر آن ها مقاله یا به چاپ نمی رسد و به طور کلی رد می شود و یا برای ویرایش و بازبینی مجدد ارجاع داده می گردد.

نکته ای که بسیار اهمیت دارد ، این است که مراحل چاپ مقاله در مجلات علمی و داخلی هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند ولی تنها عاملی که سبب یک فرق اندک در مراحل آن ها می شود ، این است باید مقاله ای که قرار است برای مجلات خارجی ارسال گردد به زبان اصلی ترجمه گردد سپس ارسال شود .
آشنایی با تقسیم بندی مجلات و نشریات :

برای چاپ مقاله در مجلات علمی ، قبل از هرچیز می بایست یک مجله یا نشریه مناسب پیدا نمایند که به لحاظ نوع این مجلات به دو دسته اصلی تقسیم می گردند که این تقسیم بندی به صورت زیر می باشد:

1 . نشریه یا مجله عمومی

در این نوع نشریه مدت زمان لازم برای پذیرش اولیه مقالات بین چهارده روز تا بیست و هشت روز می باشد و یک نوع نشریه بین رشته ای محسوب می گردد .همچنین مدت زمان لازم برای چاپ مقاله در مجلات علمی -عمومی بین بیست و هشت روز تا چهل روز می باشد که در این فاصله زمانی مقالات ارسال شده از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار می گیرند و پس از این بررسی ها یا تایید می شوند یا رد می شوند و یا برای بازبینی مجدد ارجاع داده می شوند.

2. نشریه یا مجله تخصصی

نشریه تخصصی به نشریاتی گفته می شود که فقط مقالاتی که در حیطه خاصی باشند را پذیرش می نماید ، مثلا ممکن است مجله ای فقط مقالات رشته مدیریت ، اقتصاد ، ادبیات فارسی ، تاریخی و اجتماعی و … را پذیرش نماید و هیچگاه یک مجله تاریخی _ اجتماعی مقالاتی را که در حیطه ادبیات یا مدیریت باشد ، پذیرش نمی کند . مدت زمانی که برای چاپ مقاله در مجلات علمی و تخصصی نیاز است حدود شش تا هشت هفته می باشد و مدت زمانی که برای پذیرش اولیه مقاله در نشریات تخصصی لازم است ، بین بیست و هشت روز تا چهل روز می باشد .

جدا از نوع نشریات شرایطی برای پذیرش و چاپ مقاله در مجلات علمی ( چه تخصصی و چه عمومی ) وجود دارد که از جمله این شرایط می توان موارد زیر را ذکر نمود :
* مقالات ارسال شده به هرکدام از مجلات می بایست در حیطه و تخصص آن مجله باشد .
* قبلا در جای دیگری به چاپ نرسیده باشد .
* مطابق با قلم و نگارش آن نشریه باشد .

چاپ مقاله در مجلات علمی جدا از معتبر شدن مقاله نوشته شده به لحاظ علمی ، جایگاه فرد را به لحاظ شغلی و کاری بالاتر می برد و یکی از بهترین روش های کسب امتیاز و پیشی گرفتن از رقبا در مصاحبه دکترا می باشد که همین عامل سبب شده است افراد به دنبال مقاله نویسی بروند .

برای چاپ مقاله در مجلات علمی بایستی فرآیندها و مراحل زیادی را طی نمود .

برای بررسی مقاله ژورنالی نکات مهم آن را در این مطلب بخوانید.

اهمیت شناخت چاپ مقاله علمی پژوهشی

چاپ مقاله در مجله علمی پژوهشی، یا بطور کلی چاپ هرگونه مقاله علمی پژوهشی در هر مجله ای، یکی از مهم ترین اهداف محققین، دانشجویان و اساتید می باشد. این کار یکی از راحت ترین روش های مطرح شدن در جوامع علمی می باشد. سایت ژورنال یاب تلاش کرده است تا در این بخش شما را با چاپ مقاله علمی پژوهشی آشنا کند. در صورتی که نیازمند راهنمایی بیشتر هستید، با مشاوران این شرکت تماس بگیرید.

مشاوره رایگان چاپ مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

ساختار مقاله علمی پژوهشی چگونه باید باشد؟

ساختار مقاله علمی پژوهشی در قبول یا رد شدن آن بسیار اهمیت دارد. داشتن مقاله علمی پژوهشی در رزومه علمی شانس شما را برای پذیرش در مقاطع بالاتر تحصیلی مثل دکترا را بسیار بالا می‌برد. ساختار مقاله علمی پژوهشی و بار علمی مقاله شانس موفقیت انتشار مقاله علمی پژوهشی را بسیار بالا می‌برد. برای نگارش مقاله آشنایی با اصول و قواعد مقاله نویسی یکی از الزامات مهم است.

تعریف مقاله علمی پژوهشی

آنچه در مقاله علمی پژوهشی باید مد نظر داشت نوآوری موضوع و نوآوری روش تحقیق است. در واقع تفاوت مقاله علمی پژوهشی با دیگر مقاله‌ها در همین مزیت نهفته است. نویسنده مقاله علمی پژوهشی در واقع از داده‌های خامی که خودش به دست آورده استفاده می‌کند. رسالت مقاله علمی پژوهشی تجزیه و تحلیل این داده‌هاست؛ بنابراین نویسنده بر داده‌های مقالات و محققان متکی نیست.

مقاله علمی پژوهشی برای پاسخگویی به یک نیاز جدید تدوین و نگارش می‌شود. نیاز یا فرضیه‌ای که قبلاً پاسخی برای آن پیدا نشده یا راه‌حل‌های ارائه شده برای آن مشکل شک برانگیز و ناکافی است.

نویسنده مقاله باید یک موضوع یا یک مشکل که قبلاً درباره آن راه حلی ارائه نشده انتخاب کند. سپس با داده‌هایی که خود او آن‌ها را به دست می‌آورد شروع به نگارش مقاله کند. فراموش نکنید نباید در نگارش مقاله علمی پژوهشی تمرکزی روی یافته‌ها و داده‌های دیگر محققان داشته باشید.

تقسیم بندی ساختار مقاله علمی پژوهشی

ساختار مقاله علمی پژوهشی باید ویژگی‌هایی داشته باشد تا در داوری‌های سخت گیرانه مجله‌ها سربلند شود. در ادامه به بررسی مهم‌ترین آن‌ها می‌پردازیم:

عنوان

ابتدایی‌ترین قسمت از ساختار مقاله علمی پژوهشی بوده و بیان کننده ماهیت یک مقاله است. موضوع یک مقاله خواننده مقاله را تشویق می‌کند که مقاله را بخواند. شما نویسنده عزیز باید موضوع را طوری انتخاب کنید که خواننده جذب آن شده و به خواندن مقاله ادامه دهد.

بهترین زمان برای انتخاب عنوان مقاله زمانی است که نگارش مقاله به اتمام رسیده باشد. برای دانشجویان ارشد معمولاً عنوان مقاله همان موضوع پایان نامه است. یک عنوان خوب باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:

  • بیان کننده ایده اصلی مقاله باشد.
  • هدف اصلی مقاله در آن نهفته باشد.
  • عنوان باید حاوی کلمات کلیدی مقاله باشد.
  • عنوان نباید جمله باشد همچنین نباید عبارتی سؤالی باشد.
  • بهتر است عنوان زیادی کوتاه یا زیادی بلند نباشد. طول ایده آل عنوان باید چیزی بین سیزده تا پانزده واژه داشته باشد.

نویسنده یا نویسندگان با ذکر نویسنده مسئول و ذکر موسسه یا دانشگاه مربوطه

در این قسمت نام و نام خانوادگی مؤلفان، ایمیل آن‌ها و همچنین عنوان آن‌ها ذکر می‌شود. عنوان می‌تواند دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه فلان، عضو هیات علمی دانشگاه فلان و مانند این‌ها باشد.

چکیده

متنی است که با نوشتن آن خواننده را ترغیب به خواندن مقاله می‌کنید. در این قسمت از مقاله به زمان گذشته نگارش می‌شود و بیان کننده محتوای مقاله است.

کلیدواژه‌ها

کلیدواژه‌هایی هستند که با مقاله موردنظر ارتباط دارند و یافتن مقاله را برای پژوهشگران بعدی راحت‌تر می‌کند. بهتر است کلیدواژه ترکیبی از واژگان تخصصی و عمومی باشد.

مقدمه

مقدمه بیان کننده اهداف اصلی مقاله است. این قسمت بلافاصله پس از چکیده در مقاله می‌آید. در این قسمت سؤال اصلی پژوهش و ضرورت انتخاب موضوع مقاله مشخص می‌شود. مروری کوتاه می‌کنید بر مطالعات انجام گرفته توسط دیگران در رابطه با موضوع شما. در پایان مقدمه به بررسی فرضیه پژوهش می‌پردازید. در مقدمه مباحث کلی در ارتباط با موضوع خود را مورد بررسی قرار می‌دهید.

بهتر است افراد تازه کار ابتدا به نگارش مقاله پرداخته و پس از اخذ نتایج مقاله به مقدمه بپردازند؛ اما اساتید و افراد با تجربه که سابقه نوشتن مقالات زیادی دارند بهتر است ابتدا به نگارش مقدمه بپردازند. در این بخش به اهمیت موضوع پژوهش خود، خلائی که وجود دارد و همچنین چارچوب کلی پژوهش می‌پردازید.

بیان مسأله

در این قسمت هدف و انگیزه از انجام پژوهش توضیح داده می‌شود. همچنین عواملی که وجود آن‌ها زمینه ساز انجام این تحقیق شده است باید در این قسمت به آن پرداخته شود.

تبیین هدف

هدف مقاله باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  • به روشنی مشخص شده و کاملاً برای خواننده توصیف شود.
  • باید با بیان مسأله مقاله ارتباط کامل داشته باشد.
  • قابل ردیابی در متن باشد.
  • نویسنده در مقاله به آن برسد.

پرسش‌های پژوهش

پرسش‌ها و فرضیه‌ها مرتبط با هدف در این قسمت مطرح می‌شوند. باید به روشنی بیان شده و فاقد ابهام و کلی گویی باشند.

پیشینه پژوهش

در این قسمت از مقاله تحقیقات مشابه که قبلاً انجام شده‌اند مورد بررسی قرار می‌گیرند. از این قسمت با عنوان‌های «ادبیات تحقیق» و «سابقه تحقیق» نیز یاد می‌شود. در واقع منابعی است که با هدف و موضوع مقاله ارتباط دارد و محقق به آن‌ها مراجعه می‌کند.

معرفی پروژه

ویژگی‌های خاص پروژه که آن را از بقیه مطالعات همسان جدا ساخته و به آن اعتبار می‌بخشد.

روش شناسی

روش‌های گردآوری اطلاعات در ارتباط با نگارش مقاله نظیر کتابخانه‌ای، میدانی و …

ابزار پژوهش

ابزاری که برای اندازه گیری، انجام آزمایش، تحلیل داده‌ها و … در انجام تحقیق مورد استفاده قرار گرفته است.

جامعه پژوهش

به بررسی جامعه‌ای که مطالعه روی آن انجام گرفته و دلیل انتخاب آن می‌پردازد.

محدوده تحقیق و محدودیت‌ها

در این قسمت باید به بررسی محدودیت‌هایی که در انجام مطالعه انجام داده‌اید و همچنین آن دسته از عواملی که شما را محدود کرده‌اند. برای مثال به خاطر برخی مجوزها امکان ورود به برخی اماکن وجود نداشته و …

یافته‌ها

یافته‌ها می‌تواند به صورت معلوم یا مجهول نوشته شوند اما باید از افعال زمان گذشته در نوشتن آن‌ها استفاده کرد. یافته‌های می‌توانند به صورت جدول، نمودار یا شکل ارائه شوند. برای تصاویر باید شماره گذاری شود و توضیح مربوط به آن‌ها در پاورقی آورده شود.

تجزیه و تحلیل

در این قسمت اطلاعات و داده‌هایی که در راستای هدف تحقیق و راستی آزمایی فرضیه‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است بیان می‌شود.

نتیجه گیری

در اینجا نتایج حاصل از ارزیابی و تست فرضیه‌ها مورد بحث قرار می‌گیرد و شناخت حاصل از پژوهش در جهت کشف جدید بیان می‌شود.

شناسایی و تصدیق

در این قسمت از همه کسانی که به نوعی در انجام تحقیق یاری رسانده‌اند یا بخشی از هزینه‌های آن را تقبل کرده‌اند با ذکر نام و نام خانوادگی تقدیر و تشکر به عمل می‌آید.

منابع

تمامی منابع مورد استفاده در نگارش مقاله علمی پژوهشی به زبان انگلیسی، فارسی و دیگر زبان‌ها باید در این قسمت ذکر شوند. نام تمامی مقاله‌ها، مجلات، وب‌سایت‌ها و هر منبع دیگری باید به‌طور کامل ذکر شود.

دقت کنید مجلات علمی پژوهشی سبک متفاوتی برای نگارش این قسمت دارند و برای چاپ مقاله در آن‌ها باید از دستورالعمل‌های آن‌ها پیروی شود.

ضمایم

پایانی‌ترین قسمت ساختار مقاله علمی پژوهشی را تشکیل می‌دهد. اگر از برخی اشکال و اسناد ضروری نظیر نقشه، آمار، تصویر و نمودار استفاده کرده‌اید باید آن‌ها را ضمیمه مقاله کنید.

جمع بندی

شایان به ذکر است که داشتن مقاله علمی پژوهشی داخلی تأثیری در رزومه بین المللی شما برای مهاجرت تحصیلی به دیگر کشورها ندارد. برای تقویت رزومه بین المللی باید به فکر چاپ مقالات خود در مجلات ISI باشید. موسسه متفکران با مشاوره در چاپ مقالات موفق، آمادگی خود را برای ارائه مشاوره در نگارش مقاله علمی پژوهشی به شما دانشجویان عزیز اعلام می‌دارد. اگر سؤال بیشتری در ارتباط با ساختار مقاله علمی پژوهشی داشتید می‌توانید با تماس با تیم حرفه‌ای متفکران از مشاوره تیم حرفه‌ای ما بهره ببرید.

4.8/5 - (32 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.