درخواست چاپ تضمینی مقاله JCR
برای چاپ تضمینی مقاله JCR ، باید مقاله شما معیارهای داوران مجلات JCR را داشته باشد. داوران این مجلات بسیار سختگیر بوده و به هر مقالهای اکسپت نمیدهند. ازآنجاکه بیشتر دانشجویان و فارغالتحصیلان به دنبال چاپ مقاله در مجلات ISI ایمپکتدار هستند، هر روز بر تعداد مقالات سابمیت شده به این مجلات افزوده میشود. درنتیجه چاپ مقاله در این مجلات کاری آسان نیست.
نشریات JCR در master list پایگاه علمی web of science قرار دارند که هر ساله متناسب با عملکرد نشریات این لیست به روز می شود. JCR در ایران با عنوان نشریات با ایمپکت فکتور (IF) شناخته می شوند. این نشریات بسیار تخصصی می باشند و روال بررسی مقاله در آنها پیچیدگی خاص خود را دارد. همچنین استانداردهای مقاله نویسیس در آنها با استانداردهای مقاله نویسی در نشریات علمی پژوهشی تفاوت زیادی دارد. نکته مهمی که باید به آن دقت کنید این است که ایمپکت فکتور مورد انتظار در دانشگاه ها همین ضریب تاثیر JCR می باشد و نباید در دام فریب نشریات و موسساتی افتاد که این ضریب تاثیر را در ایمپکت های گلوبال global تعریف می کنند.
برای اینکه بتوانید شانس خود را برای چاپ مقاله در مجلات JCR افزایش دهید و اگر میخواهید چاپ مقاله شما در مجلات JCR تضمین شده باشد، این پست از موسسه ژورنال یاب را مطالعه کنید.
مشاوره رایگان چاپ مقاله JCR
شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.
مراحل چاپ تضمینی مقاله JCR
برای چاپ مقاله JCR مراحل زیر را انجام دهید:
1. انتخاب مجله برای چاپ تضمینی مقاله JCR
مجله خود را با دقت انتخاب کنید. همانطور که در صفحه “مقاله JCR چیست؟” توضیح داده شد، موسسه تامسون هر سال مجلات را بررسی کرده و لیست مجلات JCR را بهروزرسانی و منتشر میکند. جدیدترین لیست مجلات JCR ایرانی مورد تائید موزارتین را در بخش زیر مشاهده می کنید.
اگر مجلهای را برای سابمیت پیش نویس (Manuscript) مقاله خود انتخاب کردهاید و نمیدانید که آیا آن ژورنال jcr است یا نه، نخست ISI بودن مجله را چک کنید. در صفحه ” تشخیص isi بودن مجله” از سایت ژورنال یاب، نحوه بررسی isi بودن ژورنال با تصویر توضیح داده شده است.
کسب اطلاعات بیشتر در مورد چگونگی درآوردن مقاله از پایان نامه در این مطلب امکان پذیر است.
اگر هدف شما چاپ مقاله JCR در نشریاتی بین المللی نیز باشد ژورنال یاب این خدمات را ارئه می دهد. کافی است با ما تماس بگیرید.
ویژگیهای لیست مجلات دارای ایمپکت فاکتور
لیست مجلات دارای ایمپکت فاکتور (Impact Factor) ابزار ارزشمندی برای پژوهشگران و دانشگاهیان است که به آنها کمک میکند تا مجلات با کیفیت و معتبر را شناسایی کنند. این لیست شامل اطلاعاتی است که میتواند در تصمیمگیری برای ارسال مقالات و ارزیابی تأثیر مجلات مفید باشد. در ادامه ویژگیهای کلیدی این لیست بهطور خلاصه و آموزشی توضیح داده شده است.
- ایمپکت فاکتور: شاخص اصلی برای ارزیابی تأثیر و اعتبار مجلات.
- رتبهبندی Quartiles: دستهبندی کیفی مجلات بر اساس تأثیر.
- دستهبندیهای موضوعی: تقسیم مجلات به حوزههای علمی مختلف.
- شاخصهای اضافی: ارزیابی جامعتر مجلات از طریق شاخصهای دیگر.
- اطلاعات مجله: جزئیات مهم درباره هر مجله.
- ابزارهای جستجو: قابلیت جستجو و فیلتر کردن برای یافتن مجلات مناسب.
برای مشاهده لیست مجلات SJR از این مطلب دیدن نمایید.
استفاده از لیست مجلات JCR میتواند به شما کمک کند تا مجلات معتبر را برای انتشار مقالات علمی خود شناسایی کنید و به تصمیمگیری آگاهانهتری درباره انتشار و ارزیابی علمی دست یابید.
لیست مجلات JCR
لیست مجلات JCR با مشخصات آنها که مورد تایید وزارتین می باشد.
Annals of Functional Analysis
Journal of Industrial Engineering International
Journal of Agricultural Science and Technology
International Journal of Environmental Research
Journal of Industrial Engineering and Management Studies
Iranian Journal of Science and Technology A:Science
Cell Journal
Civil Engineering Infrastructures Journal
علوم و مهندسی آب و فاضلاب
پژوهش های باستانشناسی ایران
پژوهش های ژئومورفولوژی کمی
Scientia Iranica
چشم انداز مدیریت دولتی
Iranian Red Crescent Medical Journal
مجله علمی پژوهان
Journal of Nutrition, Fasting and Health
Iranian Journal of Fuzzy Systems
Journal of Computational Applied Mechanics
فیزیولوژی گیاهان زراعی
Journal of the Iranian Mathematical Society
International Journal of Environmental Research
مسائل اجتماعی ایران
پژوهش های سلولی و مولکولی
Journal of the Persian Gulf Marine Sciences
Pollution
فیض
Applied Food Biotechnology
International Journal of Environmental Science and Technology
پیشرفت های حسابداری
Iranian Journal of Science and Technology -Transaction of Electrical Engineering
Iranian Polymer Journal
مطالعات برنامه درسی آموزش عالی
یافته های نوین زمین شناسی کاربردی
Journal of Nuts
زیست شناسی دریا
Iranian Journal of Science and Technology -Transaction of Civil Engineering
Iranian Journal of Health Sciences
زمین شناسی مهندسی(انجمن مهندسی زمین شناسی ایران)
Mathematical Sciences
Veterinary Research Forum
International Journal of Civil Engineering
Journal of Advances in Environmental Health Research
سیاست جهانی
Journal of the Iranian Chemical Society JICS
Iranian Journal of Science and Technology -Transaction of Mechanical Engineering
Banach Journal of Mathematical Analysis
Global Journal of Environmental Science and Management
ژئومکانیک نفت
Journal of Electrical and Computer Engineering Innovations (JECEI)
مطالعات باستان شناسی
Iranian Journal of Pediatric Hematology and Oncology
اقیانوس شناسی
Journal of Herbmed Pharmacology
Bulletin of the Iranian Mathematical Society
Journal of Artificial Intelligence and Data Mining
Journal of Nanostructure in Chemistry
Journal of Wildlife and Biodiversity
سلامت و بهداشت
مطالعات برنامه درسی
اگر مجله شما isi نبود، آن مجله JCR هم نیست. اما اگر آن ژورنال ISI بود، برای بررسی JCR بودن آن، فایل pdf بالا را دانلود کرده و بعد از باز کردن فایل، دو دکمه ctrl و F روی صفحهکلید را همزمان با هم فشار دهید. در جعبه جستجو باز شده، نام مجله موردنظر خود را تایپ کرده و دکمه اینتر روی صفحهکلید را فشار دهید. اگر نام مجله بهصورت هایلایت شده در فایل pdf نشان داده شد، آن مجله jcr است. و اگر مجله شما در این لیست نبود، آن مجله JCR نیست و ISI listed است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سفارش چاپ مقاله علمی پژوهشی با ما در تماس باشید.
بعد از انتخاب مجله، به ایمپکت فاکتور آن حتماً توجه کنید. هر نویسندهای میتواند در مورد کیفیت مقاله خود قضاوت کند. پس مجلهای انتخاب کنید که در حد کیفیت مقاله شما باشد. اگر مقاله شما در سطح متوسط بوده و آن را به ژورنالی با ایمپکت فاکتور بالا ارسال کنید، قاعدتاً داوران آن مجله مقاله شما را ریجکت میکنند.
اگر در شهرهای مختلف به دنبال موسسه چاپ مقاله می گردید می توانید به موسسه چاپ مقاله در شیراز مراجعه کنید.
فرآیند داوری مجلات jcr بسیار زمانبر است و ممکن است ماهها طول بکشد تا نتیجه داوری به شما ارسال شود. پس اگر سطح مقاله شما با سطح مجله یکی نباشد، وقت شما تلف خواهد شد. درنتیجه در انتخاب مجله دقت کافی داشته باشید.
2. مراجعه به سایت مجله JCR
در سایت مجلات JCR، دستورالعملهایی برای نویسندگان ارائه شده است که باید آن قوانین در محتوا، متن و ساختار مقاله سابمیت شده، رعایت شده باشد. ازآنجاکه هر مجلهای دستورالعمل منحصربهفردی دارد، در اینجا نمیتوان یک ساختار کلی را بیان کرد. به همین دلیل، بهتر است به سایت مجله موردنظر خود مراجعه کرده و پیش نویس (Manuscript) مقاله را به فرمت علمی آن مجله دربیاورید.
برای آشنایی با لیست مجلات معتبر برای چاپ مقاله این مطلب را مطالعه کنید
3. سابمیت مقاله JCR
ارسال مقاله به مجلات JCR معمولاً بهصورت اینترنتی است. به این معنی که باید نخست در سایت مجله ثبتنام کرده و یک صفحه کاربری به نام نویسنده مسئول مقاله ایجاد کنید. در صفحه کاربری ایجاد شده، قسمتی به ارسال مقاله (Submit) اختصاص داده شده است. روی گزینه Submit کلیک کنید. در این قسمت باید چند مرحله را طی کنید تا سابمیت مقاله شما با موفقیت انجام شود. این مراحل عبارتند از آپلود جداگانه افیلیشن نویسندگان، آپلود چکیده مقاله، مشخص کردن تعداد نمودارها و جداول، آپلود متن کامل مقاله و موارد مشابه.
برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد انجام شبیه سازی مقاله با متلب مقاله مربوطه را مطالعه کنید
نکات مهم در پذیرش مقاله JCR
انتخاب ژورنال JCR متناسب با رشته
انتخاب نشریه JCR را شاید بتوان گفت مهمترین نکته در پذیرش مقاله JCR است. طبق نشرسنجی های موسسات بین المللی علمی، حدود 40 درصد از ریجت مقاله JCR در نشریات به دلیل انتخاب اشتباه مجله بوده است. قبل از ارسال مقاله برای مجله JCR حتما حداقل مقالات یک سال اخیر چاپ شده در آن را بررسی نمائید و مطمئن شوید که موضوع و زمینه کاری شما اشتراک زیادی با مقالات چاپ شده داشته باشد. از ابزارهای ژورنال فایندر elsevier و web of science استفاده کنید و مقالات خود را برای نشریه ای ارسال کنید که حداقل 25 درصد تشابه محتوایی با مقاله شما داشته باشد.
جدول امتیازات تضمینی مقالات دکتری را در این مطلب ببینید.
نگارش کاورلتر cover letter برای مجله JCR
نگارش کاورلتر بسیار اهمیت بالایی در تائید اولیه مقاله شما توسط سردبیر نشریه دارد. ژورنال های JCR همانند سایر مجلات ISI و اسکوپوس و حتی نشریات داخلی علمی پژوهشی از یک رویه یک سان در بررسی اولیه مقالات بهره می برند و آن این است که سردبیر نشریه تنها کاورلتر شما را مطالعه می کند تا از مناسب بودن مقاله شما برای برررسی در مراحل بعد توسط داوران مطمئن شود. در مقاله جداگانه ای نحوه نگارش کاور لتر را توضیح داده ایم که پیشنهاد میکنیم مطالعه نمائید.
پیگیری از ژورنال JCR
برای پیگیری از مجلات JCR متناسب با مرحله ای که مقاله قرار دارد حتما به مسئول مربوطه ایمیل بزنید. حتما متن ایمیل شما آکادمیک باشد و طرح سوالات غیر رسمی و یا تحت فشار قراردادن هیئت تحریریه و یا پافشاری روی یک بازنگری اشتباه خودداری نمائید. متن نامه خود را حتما با ابزارهای موجود مثل Grammarly بررسی نمائید. در مقاله جداگانه ای استفاده از گرامرلی برای اصلاح مقاله را توضیح داده ایم، آن را مطالعه کنید.
برای آموزش نحوه پیگیری وضعیت مقاله از این مطلب دیدن نمائید.