ieee چیست

ieee چیست

برخی از سایت ها، توضیحات کامل و کافی را در مورد برخی علائم اختصاری، ارائه نمی دهند. یکی از علائم اختصاری در دنیا، که به زبان فارسی، اطلاعات کمی در مورد آن وجود دارد، ieee  می باشد. علامت های اختصاری همواره نشان دهنده کلمات خاص، موسسات و یا سازمان های دولتی و یا غیر دولتی در سراسر دنیا هستند. در ایران نیز کلمات اختصاری مانند گاج، ناجا و… وجود دارند. شما برای دانستن این علائم اختصاری راه سختی در پیش ندارید و فقط کافیست آن را در اینترنت جستجو کنید. سایت ژورنال یاب قصد دارد تا اطلاعات کامل در مورد این علامت اختصاری را در اختیار شما قرار دهد‌. شما می توانید با مطالعه ادامه این مقاله، توضیحات جامع در رابطه با ieee  را کسب کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد چاپ مقاله isi با ما تماس بگیرید.

Ieee  چیست؟

مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک (The Institute of Electrical and Electronics Engineers) یا به اصطلاح IEEE در سال 1963 از پیوستن دو انجمن مهندسی برق و مهندسی رادیو در کشور ایالات متحده امریکا تشکیل گردید. اساسنامه IEEE، سازمان را بدین صورت تعریف کرده است: “سازمانی علمی و آموزشی، به سوی تعالی در ابعاد تئوری و عملی در زمینه های برق، الکترونیک، مخابرات و مهندسی کامپیوتر و نیز علوم کامپیوتر و شاخه های وابسته مهندسی، علمی و هنری.” IEEE یک سازمان بین المللی حرفه ای بوده که تخصصی در زمینه مهندسی برق و کامپیوتر فعالیت می کند. مهمترین استانداردها در زمینه تجهیزات الکترونیکی شبکه، توسط این سازمان ارائه می گردد. IEEE.

برای چاپ مقاله در مجلات IEEE از این مطلب دیدن نمائید.

مشاوره رایگان چاپ مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

در اواخر قرن هجده میلادی و با ظهور نيروی عظیم الکتریسیته توسط دانشمندان و مخترعان بزرگي همچون توماس اديسون و نيكلا تسلا خلأ يك انجمن قدرتمند علمي مرتبط با برق کاملاً حس گردید. به همین جهت دانشمندان و صنعتگران وقت در سال 1884 میلادی نسبت به تأسیس مؤسسه مهندسان برق امریکا (به اختصار AIEE) مبادرت ورزیدند.

نکات نگارش مقاله علمی پژوهشی که به نوشته شما اعتبار می بخشد را در این مطلب بخوانید.

هدف از تأسیس این انجمن «ترویج هنر و علوم مرتبط با تولید و استفاده از برق و رفاه افراد شاغل در این صنایع با استفاده از روابط اجتماعی، خواندن و بحث در مورد مقالات حرفه‌ای و گردش و به هم پیوستن اطلاعات به دست آمده با استفاده از انتشار در میان اعضا» اعلام شد. از جمله مشهورترین بنیانگذاران این انجمن نیکلا تسلا، توماس آلوا ادیسون، الیهو تامسون، ادوین هوتسون و ادوارد وستون بودند. نخستین رییس این انجمن نیز «نوروین گرین» رییس شرکت وسترن یونیون تلگراف امریکا بود.

برای دانستن 5 نکته مهم نگارش مقاله علمی پژوهشی این مقاله را بخوانید.

نزدیک به سه دهه بعد، با پیشرفت چشمگیر تکنولوژ‌های مخابراتی و بی‌سیم، پیشگامان الکترونیک رادیویی در سال 1912 مؤسسه مهندسان رادیو را در ایالت نیویورک تأسیس کردند. مؤسسه مهندسان رادیو که به اختصار IRE نامیده شد؛ برخلاف AIEE که تمام تمرکز آن در داخل امریکا بود، به فعالیت‌های بین‌المللی می‌پرداخت. دیری نپایید که پژوهشگران و بنیانگذاران دو مؤسسه AIEE و IRE به این نتیجه رسیدند که بسیاری از فعالیت‌ها و تحقیقات دو مؤسسه مشابه یکدیگر بوده و عملکردی یکسان دارند. بر همین اساس در سال 1963 از به هم پیوستن AIEE و IRE، مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک یا همان IEEE شکل گرفت.

عضویت در ieee

عضویت در ieee  دارای چهار مرتبه مختلف است و متناسب با شرایط افراد، اقدام به عضو گیری آن ها می نماید. در ادامه این چهار مرتبه علمی، برای شما بیان خواهد شد. 

برای اطلاع از پذیرش مقاله به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

عضو دانشجویی:

این نوع عضویت که هزینه سالیانه آن 27 دلار امریکا است، مناسب برای کلیه‌ی دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی است که مشغول تحصیل در دانشگاه‌ها و مؤسسات معتبر آموزش عالی هستند.

برای چاپ مقاله در مجلات علمی پژوهشی به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

 عضو عادی:

این نوع عضویت که هزینه سالیانه آن 162 دلار امریکا است، مناسب برای اساتید و صنعتگران می‌باشد.

عضو ارشد:

برحسب فعالیت‌های علمی مستمر در مؤسسه IEEE و دستاوردهای شایان علمی، اعضای عادی به این درجه ارتقا می‌یابند. این درجه از عضویت در IEEE با مرتبه علمی دانشیاری در نظام دانشگاهی ایران تقریباً همسان است.

برای آشنایی بیشتر با سابمیت مقاله علمی پژوهشی با شماره واتس آپ ما در ارتباط باشید.

عضو همکار:

با افزایش مدت عضویت در IEEE و همچنین ارائه پژوهش‌های علمی و بین المللی مستمر می‌توان به درجه همکاری که عالی‌ترین درجه این مؤسسه است، نائل آمد. دستیابی به این درجه منوط به کمک چشمگیر و نقش مهم در پیشبرد ارتقا و کاربرد علوم و فناوری در دنیای معاصر است به گونه‌ای که منجر به افزایش قابل توجهی در کیفیت و ارزش‌های جوامع بشری شود.

برای کسب اطلاعات اکسپت مقاله علمی پژوهشی با شماره های درج شده تماس بگیرید.

موسسه ieee  یک موسسه بین المللی است و فاقد از تابعیت دانشمندان و متخصصان فعال در این زمینه اقدام به عضو گیری می نماید. این موسسه در ایران نیز دارای نمایندگی می باشد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع فعالیت ها و مقالات به چاپ رسیده در این سازمان، به سایت ژورنال یاب مراجعه نمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com