چگونگی تهیه مقاله دانشجویی

چگونگی تهیه مقاله دانشجویی

هر چه تعداد مقالاتی که در مورد موضوعی چاپ کره‌اید بیشتر باشد، شما اعتبار بیشتری کسب خواهید کرد و به عنوان متخصص در آن زمینه خاص شناخته می‌شوید. در واقع چاپ مقاله می‌تواند نردبان موفقیت باشد و به شما این فرصت را می‌دهد که در مصاحبه‌های کاری و تحصیلی نسبت به افرادی که هیچ مقاله‌ای ندارند، برتری داشته باشید و ارتقا پیدا کنید. چرا که دانشگاه‌ها و سازمان‌ها به کار تحقیقاتی شایسته‌ای که نوآوری داشته باشند توجه ویژه‌ای می‌کنند. بنابراین تهیه مقاله از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

برای دریافت مشاوره در مورد انتخاب بهترین موضوع برای مقاله نویسی با ما در تماس باشید.

مراحل تهیه مقاله

وقتی که یک دانشجو یا یک پژوهشگر مقاله خود را در یک مجله علمی معتبر چاپ می‌کند، اعتماد به نفس پیدا می‌کند. چرا که بعد از ماه‌ها تحقیق، مطالعه و انجام آزمایش‌های گوناگون میوه و نتیجه کار خود را می‌بیند. هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی را که احساس می‌کنید را درک کند.

اما سوالی که مطرح می‌شود این است که برای چاپ مقاله در مجلات معتبر باید چه مراحلی را طی کرد. برای پاسخ به این سوال باید توجه داشت که مجلات خوب، مقالات باارزش و خوب را چاپ می‌کنند. برای تهیه یک مقاله خوب مراحل زیر را انجام دهید:

برای اطلاع از پذیرش مقاله به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

گام اول: انتخاب موضوع مقاله

موضوعی را انتخاب کنید که به اندازه کافی برای شما جذاب باشد تا بتوانید چند هفته تا چند ماه روی آن تمرکز داشته باشد. همچنین به نیازهای مخاطبان خود توجه کنید و موضوع خود را طوری انتخاب کنید که عنوان مقاله، خواننده را جذب کند. در مورد چیزی که هیچ پیش‌زمینه و اطلاعاتی ندارید، مقاله ننویسید. نوشتن مقالات در مورد چیزی که کاملاً ناآشنا هستید، بی‌معنی است. برای مثال وقتی که شما حتی نمی‌دانید که یک مکعب روبیک چیست چگونه می‌توانید حل آن را به دیگران توضیح دهید.

برای آشنایی بیشتر با سابمیت مقاله با شماره واتس آپ ما در ارتباط باشید.

گام دوم: انجام تحقیق

تحقیق و بررسی‌هایی در مورد پیشینه تحقیق انجام دهید و سعی کنید اطلاعاتی از قبیل تعاریف کلیدواژه‌ها، اطلاعات آماری، تعاریف افراد متخصص در مورد اصطلاحات، داستان‌های کوتاه و مختصر در مورد پدیده‌های مرتبط را جمع‌آوری کنید. سعی کنید در مورد همه‌چیزهای مرتبط با موضوع انتخابی خود اطلاعات جمع‌آوری کنید.

از منابع اطلاعاتی معتبر استفاده کنید تا داده‌هایی که در مقاله خود بیان می‌کنید دقیق باشند. چرا که یافته‌های تحقیق شما ممکن است سبب بهبود سیاست‌ها شود و سیاست‌گذاران از نتایج تحقیقات شما در سیاست‌های خود در اداره حکومت استفاده کنند. اطلاعات منابعی که برای جمع‌آوری استفاده می‌کنید را بنویسید و در پایان مقاله در قسمت منابع و رفرنس ذکر کنید.

برای اطلاع از پذیرش مقاله به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

گام سوم: نوشتن مقاله

برای نوشتن مقاله، تصور کنید که شما خواننده این مقاله هستید. چه سوالاتی را می‌خواهید در طول مقاله پاسخ داده شود. همه آن‌ها را لیست کنید و در نوشتن مقاله خود تلاش کنید تا به سوالات پاسخ داده شود. این که مقاله شما شامل چه بخش‌هایی باشد به این بستگی دارد که آیا مقاله شما مقاله‌ای علمی پژوهشی خواهد بود و یا مقاله آی اس آی.

جهت هماهنگی های لازم در خصوص مقاله قابل چاپ در مجلات  isi به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

ساختار مقاله علمی

در حالت کلی همه مقالات شامل عنوان، چکیده، مقدمه، روش تحقیق، بحث و نتیجه‌گیری، نتایج و منابع هستند. توجه کنید مقدمه‌ای که می‌نویسید کوتاه و دقیق باشد. کمتر کسی مقدمه طولانی و بلند را می‌خواند، پس سعی کنید مقدمه‌ای خلاصه در مورد آنچه مقاله شما پوشش می‌دهد بنویسید.

از اصطلاحات و عبارات توصیفی در نگارش مقاله خود استفاده کنید. مخاطبان شما نمی‌توانند ذهن شما را بخوانند و تا جایی که امکان دارد به طور واضح و ساده اصطلاحات و آزمایش‌ها را توضیح دهید تا برای همه قابل فهم باشد. پاراگراف‌های خود را طوری بنویسید که به هم مرتبط باشند.

برای دریافت مشاوره در مورد نحوه ارائه مقاله isi با ما تماس بگیرید.

چگونه مقاله خوب بنویسیم

مقاله مانند گفتگو مستقیم با خواننده است. پس برای نوشتن یک مقاله بهتر است نویسنده، مخاطب و سلیقه او را شناسایی کند. در نگارش مقاله، اولین جملات خود را تا جایی که امکان دارد ساده و قابل فهم بنویسید که توجه مخاطب را به مقاله جذب کند. پاراگراف‌ها را خیلی طولانی ننویسید.

پاراگراف بزرگ در آغاز یک مقاله یک مانع بزرگ برای جذب مخاطب است. چراکه خواننده قبل از این که متوجه شود که آیا مقاله واقعاً جالب است و دربردارنده اطلاعاتی است که او در پی آن است یا نه و آیا مقاله ارزش خواندن دارد یا نه، با یک مانع مواجه می‌شود. از عنوان‌های فرعی برای کوتاه کردن پاراگراف‌های خود استفاده کنید.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد چاپ مقاله isi با ما تماس بگیرید.

نرم افزار ویراستیار و نرم افزار گرامرلی (Grammarly)

اشتباهات گرامری و املایی کمتر در نگارش مقاله، تاثیر به سزایی در کیفیت مقاله دارد. پس در نگارش مقاله خود سعی کنید اشتباهات گرامری و املایی کمتری داشته باشید. پس از این که مقاله خود را نوشتید می‌توانید از نرم‌افزارهایی که وجود دارد برای کاهش این اشتباهات استفاده کنید. برای ویرایش مقالات فارسی می‌توانید از نرم‌افزار ویراستیار (Virastyar) و برای مقالات انگلیسی می‌توانید از  نرم افزار گرامرلی grammarly استفاده کنید. این نرم افزارها برای آفیس وورد بوده و پس از نصب در محیط وورد ظاهر می‌شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و دانلود بهترین نرم افزار ویرایش انگلیسی مقالات می توانید به این صفحه مراجعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com