نحوه چاپ مقالات تاریخی

نحوه چاپ مقالات تاریخی

نحوه چاپ مقالات تاریخی و نوشتن مقالات تاریخی، نخست باید یک موضوع مناسب انتخاب شود. اگر نمی‌دانید که چگونه یک موضوع مناسب برای نگارش مقاله تاریخی انتخاب کنید، این مطلب را بخوانید. در این مطلب مراحل انتخاب موضوع برای نگارش مقاله تاریخی تا چاپ آن توضیح داده شده است.

چگونه یک موضوع برای نگارش مقاله تاریخی انتخاب کنیم؟

انتخاب موضوع  مهم‌ترین گام‌ در نوشتن مقاله علمی و پژوهشی است. برای انتخاب یک موضوع تاریخی مناسب، باید چند مرحله را طی کنید که در ادامه این مراحل را توضیح می‌دهیم.

لیست مجلات علمی پژوهشی رشته تاریخ را در این مطلب بخوانید.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

1.      علاقه پژوهشگر

نخست حوزه‌ای را که به آن علاقه‌مند هستید را انتخاب کنید (اگر موضوعی را انتخاب کنید که به آن علاقه‌ای ندارید، به احتمال زیاد خوانندگان دیگر نیز به آن علاقه‌مند نخواهند بود). از طرف دیگر فرض کنید که شما علاقه‌مند به موضوعی مانند جنگ داخلی باشید. توجه کنید که چنین موضوعاتی، مفاهیمی گسترده دارند و برای انجام تحقیق در مورد این موضوعات شما با خیل عظیمی از اطلاعات مواجه خواهید شد. ازاین‌رو در گام بعدی شما باید موضوع خود را محدود کنید.

اگر میخواهید بدانید sjr مجلات چیست و چگونه آن را پیدا کنیم این مطلب را مطالعه کنید.

2.      محدود کردن موضوع

برای چاپ مقالات تاریخی، پس از رسیدن به این مرحله سعی کنید موضوع تحقیق خود را با یک سوال مطرح کنید. برای محدود کردن موضوع انتخابی، سوالی مانند “آیا شما علاقه‌مند به مقایسه، تغییر و تحولات اجتماعی و یا بررسی علت جنگ هستید؟” را از خود بپرسید. با پرسیدن سوالات مختلف شما ابعاد گوناگونی از یک موضوع را می‌توانید مشخص کنید. ولی باید یک بعد و سوالی را که بیشتر از همه به آن علاقمندید را انتخاب کنید.

به عنوان مثال فرض کنید که شما تصمیم گرفته‌اید تا مقاله‌ای در مورد استفاده و کاربرد فیلم‌های دهه 1930 بنویسید. شما ممکن است این موضوع را با این سوال مطرح کنید: در فیلم‌های دهه 1930 چه چیزهایی ارزش شناخته شده‌اند؟ یا شما ممکن است یک سوال کاملاً متفاوت بپرسید: استاندارد زندگی در فیلم‌های دهه 1930 چیست؟

البته سؤال‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌توانستید راجع به این موضوع بپرسید، اما این دو سوال به وضوح نشان می‌دهد که چگونه در یک موضوع کلی ممکن است دو مقاله مختلف نوشته شود. در نتیجه می‌توان گفت که در هر مقاله‌ای تنها یک جنبه و یک سوال از یک موضوع کلی مورد بررسی قرار می‌گیرد و چند جنبه یا همه جوانب یک موضوع را نمی‌توان در یک مقاله (که حاوی چند صفحه بیشتر نیست) مورد بررسی قرار داد.

چگونگی نوشتن مقاله رشته ادبیات فارسی را در این مطلب بخوانید.

3.      دسترسی به اطلاعات

حتماً زمانی که موضوع را انتخاب می‌کنید، چک کنید که دسترسی به اطلاعات مربوط به آن موضوع را داشته باشید. برای مثال بررسی کنید که آیا آمار و ارقامی وجود دارد؟ آیا به نامه‌های شخصی بین افراد در زمان‌های گذشته در طول نگارش مقاله نیازی خواهید داشت؟ چه اطلاعات پیش‌زمینه‌ای باید وجود داشته باشد؟ اگر شما نمی‌دانید که چگونه این اطلاعات خاص را پیدا کنید، حتماً از کتابدار کتابخانه‌های معتبر و یا استاد خود بخواهید تا شما را راهنمایی کنند. اگر به منابع اطلاعاتی مرتبط دسترسی ندارید، جنبه دیگری از موضوع را مورد بررسی قرار دهید.

 

لیست مجلات علمی پژوهشی رشته ادبیات فارسی را در این مطلب بخوانید.

 

ساختار مقالات تاریخی

بعد از طی این مراحل و انتخاب موضوع، منابع اطلاعاتی معتبر را مطالعه کرده و داده‌های به دست آمده را یادداشت کنید. توجه کنید که ساختار مقالات تاریخی متفاوت از مقالات دیگر است. به طور کلی یک مقاله تاریخی دارای سه زیر بخش زیر است:

  • مقدمه: این بخش شامل توضیح موضوع، بیان مسئله و سوال تحقیق است.
  • پیشینه تحقیق: مقالات و کتب مرتبط قبلی بررسی  شده و مفاهیم و زمینه‌های تاریخی در این بخش از مقاله شرح داده می‌شود.
  • نتیجه‌گیری: در این بخش خلاصه‌ای از مطالب بیان شده و توضیح داده می‌شود که چگونه موضوع بررسی شده به مسایل جاری مرتبط است.

دانلود کتب، پایان نامه و مقالات تاریخی

هر پژوهشگری برای نگارش بخش پیشینه تحقیق باید مقالات، پایان نامه و کتب دیگر محققان را مطالعه کرده و از نتایج آن‌ها در مقاله خود استفاده کند.

برای دانلود رایگان مقالات تاریخی به صفحه “مقالات جدید” مراجعه کنید.

برای دانلود رایگان پایان نامه‌ به صفحه “دانلود متن کامل پایان نامه” مراجعه کنید.

 

برای چاپ مقاله در مجله علمی پژوهشی دانشگاه تهران با ما تماس بگیرید.

 

برای دانلود رایگان کتب انگلیسی به صفحه “دانلود کتاب و مقاله رایگان ” مراجعه کنید.

چاپ مقالات تاریخی

بعد از این که مقاله خود را نوشتید، یک مجله مناسب برای چاپ مقاله خود انتخاب کنید. برای مشاهده لیست مجلات داخلی به  صفحه ” لیست مجلات تاریخی مورد تایید وزارت علوم ” مراجعه کنید.

 

برای مشاوره نگارش مقالات علمی پژوهشی با ما تماس بگیرید.

5/5 - (1 امتیاز)

افزودن دیدگاه

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.