سرفصل کارگاه مقاله نویسی

کارگاه مقاله نویسی یکی از  مفید ترین کارگاه ها برای کسب مهارت در دوران تحصیلات تکمیلی است. در رزومه تحصیلی و کاری داشتن مقاله یک امتیاز بزرگ محسوب می‌شود. به همین دلیل یکی از دغدغه‌های دانشجویان به ویژه در مقطع دکتری نگارش مقاله است. و یکی از سوال هایی که همواره دانشجویان با آن مواجه هستند، چگونگی نوشتن مقاله است. چون هیچ کلاس و دوره‌ای در دانشگاه وجود ندارد که مهارت‌های نوشتن مقاله را به دانشجو آموزش دهد. در برخی از مراکز کارگاه مقاله نویسی برگزار می‌شود. و به افراد نحوه نگارش مقاله آموزش داده می‌شود.

برای کسب اطلاعات اکسپت مقاله با شماره های درج شده تماس بگیرید.

هدف از کارگاه مقاله نویسی

چاپ مقاله در مجلات معتبر، یک کار دشوار برای بسیاری از دانشگاهیان است. گرچه دانشگاهیان از مزایای چاپ مقاله آگاهی دارند، اغلب به علت این که نمی‌دانند چگونه مقاله بنویسند، نمی‌توانند مقاله چاپ کنند. اغلب دانشجویان با نوشتن پایان نامه آشنا هستند، اما ممکن است از نگارش مقاله چیزی ندانند. به طور کلی می‌توان گفت، کارگاه های مقاله نویسی چارچوب آموزشی برای تمام دانشجویان و دانشگاهیان است. با این کارگاه‌ها، دانشجویان چشم‌اندازهای روشن و ماهرانه نوشتن مقاله را می‌آموزند. که سبب موفقیت‌های علمی آنان در مراحل بعدی تحصیلی و کاری می‌شود. هدف از این کارگاه ها، آموزش نکات مقاله نویسی است.

5 نکته مهم نگارش مقاله علمی پژوهشی
ادامه مطلب

برای اطلاع از پذیرش مقاله به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

معرفی بهترین و مناسب ترین مجلات برای مقاله شما

شما می توانید فرایند جستجو و یافتن مجله مناسب مقاله خود را به تیم تخصصی ژورنال یاب بسپارید. این کار تاثیر بسیار زیادی در پذیرش مقاله شما دارد.

استخراج، ترجمه، ویراستاری و سنجش عدم سرقت ادبی

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج، ترجمه تخصصی، ویراستاری علمی و ساختاری و قرایند های کنترلی از قبیل سنجش عدم سرقت علمی در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله شما برای مجله با ضمانت خدمات انجام شده

شما می توانید فرایند ارسال و یا اصطلاحاََ سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ژورنال یاب با بهره گیری از متخصصان توانا و با سابقه درخشان این کار را انجام می دهد.

ویژگی‌های کارگاه‌ آموزشی مقاله نویسی

اغلب کارگاه های آموزشی مقاله نویسی یک روزه و چند روزه هستند. کسانی که در کارگاه های آموزشی تدریس می‌کنند، معمولاً افرادی با تجربه هستند و اغلب چندین مقاله نگارش کرده‌اند. در کارگاه های آموزشی راهنمایی‌هایی صریحی برای نوشتن مقاله پژوهشی و مقاله ISI ارائه می‌شود. این آموزش ها شامل نوشتن چکیده تا نگارش نتیجه‌گیری است. در نهایت، شرکت‌کنندگان در انجام تجزیه و تحلیل و ارائه مقالات پژوهشی پیشنهادی خود مهارت کافی را کسب می‌کنند. این کارگاه مقاله نویسی طراحی شده است تا دانش‌پژوهان بتوانند دانش نگارش مقاله را کسب کنند. و بتوانند در فضای پژوهشی و بین‌المللی با دیگران رقابت کنند.

سرفصل‌های کارگاه‌ های مقاله نویسی

در کارگاه مقاله نویسی معمولاً موارد زیر آموزش داده می‌شود:

  • نحوه نگارش متن مقاله
  • فرآیند چاپ مقاله
  • برنامه‌ریزی برای چاپ
  • انتخاب ژورنال
  • مکاتبه با ادیتور و ژورنال و اکسپت و ریجکت

موسسه ژورنال یاب برگزارکننده کلاس‌های مقاله نویسی به صورت عمومی و خصوصی است.

کارگاه آموزشی مقاله نویسی پیشرفته

داشتن مهارت مقاله نویسی برای دانشجویان و دانشگاهیان اهمیت به سزایی دارد. دانشجویان کارشناسی ارشد برای گرفتن 2 نمره پایان نامه و دانشجویان دکتری برای گرفتن مجوز دفاع از پایان نامه و قویی کردن رزومه تحصیلی و شغلی و دانشگاهیان برای ارتقا شغلی، باید مهارت‌های لازم برای نوشتن مقاله را داشته باشند. هر چه مقاله‌ای که آن‌ها می‌نویسند، قویی‌تر باشد و در مجلات با ضریب تاثیر و ایمپکت فاکتور بالاتر چاپ کنند، آن‌ها امتیاز بیشتری در مصاحبه‌های شغلی و تحصیلی می‌گیرند. با روش‌های مقاله نویسی پیشرفته می‌توان مقاله‌ای خوب نوشت که در مجلات معتبر داخلی و خارجی چاپ کرد.

افزایش سایتیشن مقاله چیست؟
ادامه مطلب

روش‌های مقاله‌ نویسی پیشرفته

اولین نکته‌ای که در نوشتن مقاله باید توجه کنید این است که از منابع و سایت‌های علمی معتبر استفاده کنید. برای اطلاع بیشتر در مورد نحوه جستجو منابع معتبر به لینک معرفی سایت‌های علمی پژوهشی مراجعه کنید. برای نگارش متن، تا جایی که می‌توانید مقاله خود را واضح و قابل درک بنویسید. به طور مثال اگر شما آزمایشی را انجام داده‌اید، آن را تا جایی که می‌توانید به طور واضح توضیح دهید تا خواننده بداند که چگونه شما آن آزمایش را انجام داده‌اید و خود آن خواننده بتواند آن آزمایش را در آزمایشگاه دوباره تکرار کند.

شما باید توضیح دهید که چگونه داده‌ها را جمع‌آوری کرده‌اید، چگونه آن را تجزیه و تحلیل کرده‌اید، چه آزمون‌های آماری انجام شده، و غیره. متن مقاله باید روان و قابل فهم نوشته شود. برای یادگیری بهتر اصول مقاله نویسی می‌توانید در کارگاه مقاله نویسی که در دانشگاه‌ها و موسسات معتبر برگزار می‌شود، شرکت کنید.

برای اطلاع از پذیرش مقاله به صفحه ی ارتباط با ما مراجعه کنید.

کارگاه آموزشی مقاله نویسی پیشرفته

به طور کلی، کارگاه آموزشی یک برنامه آموزشی برای معرفی و آموزش مهارت‌ها و تکنیک‌های عملی به شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌ها است. این کارگاه‌ها جلسات آموزشی کوتاهی هستند که ممکن است از 45 دقیقه تا دو روز طول بکشد. در کارگاه‌های مقاله نویسی، نحوه نوشتن مقاله آموزش داده می‌شود.

کارگاه‌های آموزشی مقاله نویسی پیشرفته، معمولاً کوچک هستند و 6 تا 15 نفر در این کارگاه‌ها شرکت می‌کنند. و این فرصت برای شرکت‌کنندگان در این کارگاه‌ها فراهم می‌شود تا بتوانند بهتر اصول و قواعد مقاله نویسی را یاد بگیرند. برای این که این کارگاه‌ها موثر باشد و بتوانید بعد از سپری دوره مقاله نویسی پیشرفته، قادر به نگارش مقاله باشید،  قبل از شرکت در کارگاه حتماً در اینترنت در مورد مقاله نویسی تحقیق کنید و نوشتن مقاله را امتحان کنید تا با نقاط ضعف خود آشنا شوید. شرکت کردن در این کارگاه‌ها بدون دانش اولیه، کارایی لازم را نخواهد داشت.

برای آشنایی بیشتر با ژورنال یاب  با ما در تماس باشید.

تماس با ما:
ایمیل:
آدرس:
استان: تهران، شهرستان : تهران، بخش : مرکزی، شهر: تهران، محله: فردوس، خیابان بیست متری ولیعصر، خیابان شهید محمد کاظم اعتمادیان، پلاک: 18.0، سبحان، 1، طبقه: 3، واحد: 13،

با ما در ارتباط باشید

    کلیه حقوق پلتفرم ژورنال یاب متعلق به موسسه ژرف اندیشان رستاک میباشد
    امتیاز دهید