
مراحل نوشتن مقالات تحقیقی
در صفحه “مقالات تحقیقی” در مورد ویژگیهای این نوع از مقالات توضیح داده شده است. در این مطلب تمرکز ما روی مراحل نوشتن مقالات تحقیقی و نحوه نوشتن این مقالات است. اگر نمیدانید که چگونه مقاله تحقیقی بنویسید، این مطلب را مطالعه کنید.
برای شناخت انواع مقاله از نظر محتوا این مطلب را مطالعه کنید.
خدمات تخصصی ژورنال یاب

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم
کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله
شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی
کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.
مراحل نوشتن مقالات علمی و تحقیقی
ممکن است نوشتن مقالات علمی برای بسیاری از پژوهشگران و دانشجویان، تجربهای سخت باشد؛ اما اگر در این راه برنامهریزی شده عمل کنید، مشکلات و سردرگمیهای کمتری پیشروی شما خواهد بود.
برای دریافت لیست مجلات علمی پژوهشی شیمی این مطلب را مطالعه کنید.
برای نگارش مقالات پژوهشی و تحقیقی مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید:
1. انتخاب یک سوال تحقیق
برای شروع تحقیقات خود، ابتدا باید یک سوال تحقیقاتی را انتخاب کنید. برای این کار شما باید مقالات و کتب منتشر شده در زمینه تحقیقاتی خود را مطالعه کنید. مطالعه منابع اطلاعاتی جدید کمک میکند تا برای برخی از مشکلات موجود در زمینه موردعلاقه خود ایدهای ارائه دهید. قبل از تصمیمگیری راجع به موضوع و سوال تحقیق، امکانسنجی کرده و بررسی کنید که امکان دسترسی به منابع اطلاعاتی، انجام آزمایش، تحقیقات میدانی و کتابخانهای وجود داشته باشد.
برای دانلود چند نمونه از فرمت مقاله علمی پژوهشی به این مطلب مراجعه کنید.
2. مطالعه مروری
پس از مشخص شدن سوال تحقیق خود، مطالعه مروری کامل و گسترده را شروع کنید. جدیدترین و بهروزترین مقالات، پایان نامهها و کتب را دانلود کرده و مطالعه کنید. ممکن است شما نیاز به پیگیری رفرنسها و نقلقولهای بیان شده در این منابع اطلاعاتی داشته باشید. همچنین ممکن است در این مرحله نیاز باشد تا اطلاعاتی مانند گزارشهای رسمی و دولتی و دادههای آنلاین نیز مورد بررسی قرار گیرد.
3. انجام تحقیقات
با توجه به موضوع انتخابی خود، آزمایشها لازم را انجام داده و تحقیقات میدانی و کتابخانهای را شروع کنید. در هر مرحله تمام مشاهدات و یافتههای خود را یادداشت کرده تا بتوانید در متن مقاله خود گزارش دهید.
4. نگارش مقاله
با توجه به قواعد و ساختار مقاله نویسی، متن کامل مقاله را نوشته و آن را به فرمت و استاندارد تعیین شده از طرف ژورنال دربیاورید.
برای دانستن نحوه نگارش مقالات علمی مهندسی عمران این مطلب را مطالعه کنید.
در مجلات علمی، مقالات مختلفی منتشر میشوند؛ مقالات تحقیقی ازجمله مقالات مهمی هستند که در این مجلات چاپ میشوند. برای نگارش مقالات پژوهشی و تحقیقی، نویسندگان باید تحقیقات خود را در مورد یک موضوع خاص از طریق انجام تحقیقات میدانی، آزمایشات، نظرسنجیها، مشاهدات و غیره انجام داده و یافتههای مطالعه خود را از طریق مقالات پژوهشی و تحقیقی گزارش دهند. در این مطلب تلاش کردهایم تا ویژگیها و نحوه تشخیص و نگارش مقالات تحقیقی را توضیح دهیم.
نحوه نگارش مقاله زمین شناسی را در این مطلب بخوانید.
ویژگیهای مقالات تحقیقی
- مقالات تحقیقی مقالاتی هستند که در آن گزارشی از یک پژوهش، که توسط خود نویسنده مقاله انجام شده، ارائه میشود.
- در مقالات تحقیقاتی، محققان فرضیه یا سوال تحقیق خود و یا هدف مطالعه را توصیف میکنند.
- در چنین مقالاتی، محققان روشهای تحقیق خود را با جزئیات توضیح داده و نتایج تحقیقات را کاملاً دقیق گزارش میدهند.
- در این نوع از مقالات، محققان نتایج خود را تفسیر و مفاهیم احتمالی را مورد بحث قرار میدهند.
لیست مجلات علمی پژوهشی زمین شناسی را در این صفحه ببینید.
نحوه تشخیص مقالات تحقیقی
سوالی که ممکن است پیش بیاید این است که چگونه تشخیص دهیم که یک مقاله، مقاله تحقیقی است یا نه. چند شاخص کلیدی وجود دارد که به شما کمک میکند تا سریع تشخیص دهید که مقاله موردنظر شما بر اساس تحقیق و پژوهش نوشته شده یا نه. فاکتورهایی که باید برای تشخیص نوع مقاله در نظر بگیریم، عبارتند از:
1.بهعنوان بخشهای مختلف مقاله توجه کنید. هر مقاله پژوهشی و تحقیقی شامل بخشهای زیر است:
- پیشینه تحقیق
- مواد و روشها (روش تحقیق)
- بحث و نتیجهگیری
- نتایج
2. چکیده مقاله را مطالعه کنید. در چکیده مقاله خلاصهای از تمام بخشهای مقاله بیان میشود. با مطالعه این بخش میتوانید متوجه شوید که نویسنده کار تحقیقاتی انجام داده یا نه.
برای نوشتن مقاله مروری سیستماتیک با ما تماس بگیرید.
نحوه نگارش مقالات تحقیقی
انجام تحقیق و نوشتن یک مقاله در مورد آن میتواند دلهرهآور باشد. در ابتدا بیشتر محققان احساس سردرگمی کرده و در مورد موضوع تحقیق و نحوه پیادهسازی آن، مطمئن نیستند. بااینحال، اگر گامبهگام پیشروید، شما قادر خواهید بود تا ایدهای مناسب برای انجام تحقیق و نوشتن مقاله بهدست آورده و خودتان مقاله علمی تحقیقی بنویسید.
در صفحه ” مراحل نوشتن مقالات تحقیقی” نحوه نگارش این قبیل مقالات بهطور مفصل توضیح داده شده است. به این صفحه مراجعه کنید تا بتوانید یک مقاله تحقیقی به نام خود نوشته و منتشر کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ادبیات تحقیق و مقالات مروری سیستماتیک این مطلب را مطالعه کنید.