مقاله اخلاق در پژوهش

مقاله اخلاق در پژوهش

برای عرضه درست دستاوردهای حاصل از (پشتیبانی) پژوهش به جامعه‌ی علمی، می‌بایست قوانین اخلاق در پژوهش (Ethics) با دقت و درست رعایت شود تا به اشتباه دچار خطا نشویم.

یکی از اصول مهم اخلاق در پژوهش، ارجاع درست به پژوهش‌های دیگران می‌باشد. در واقع اگر به نحوی از مقاله دیگران، در مقاله استفاده شده است باید به طور کامل به آن مقاله ارجاع داده شود. اگر جمله‌ای بدون هیچگونه تغییر و عیناً از مقاله دیگری کپی شود، نه تنها در انتهای جمله باید نام مرجع اصلی مقاله ذکر شود و در قسمت مراجع نیز مشخصات مقاله به طور کامل نوشته شود، بلکه باید کل جمله نیز در داخل گیومه «…» قرار بگیرد تا نشان داده شود این جمله از شما نیست و شما صرفاً آنرا نقل قول کرده‌اید.

برای معرفی پابلیشرهای مجلات معتبر خارجی به این صفحه معرفی کنید.

مشاوره پذیرش و چاپ مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

اما اگر جمله عیناً کپی نشده است و به بیان بهتر با کلمات و عبارت‌های جدید، مفهومی را که در مقاله دیگری عنوان شده است، از دیدگاه خود بازنویسی می‌کنید نیازی نیست که جمله را در داخل گیومه قرار دهید. فقط کافی است در انتهای آن جمله، نام مرجع اصلی ذکر شده و در قسمت مراجع نیز مشخصات کامل مقاله نوشته شود.

اطلاعات بیشتر  راهنمای کاربردی استفاده از گوگل اسکولار چیست؟

در اینجا تاکید می‌گردد که اگر جمله عیناً از مقاله دیگری کپی شود و شما آنرا در داخل گیومه قرار ندهید (فقط مرجع آنرا نوشته‌اید) دچار خطا شده‌اید. با توجه به امکاناتی که از طرف مجله برای داوران مقالات قرار داده می‌شود به سادگی می‌توان این خطا را فهمید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد نمایه ی استنادی به این صفحه مراجعه کنید.

اگرچه سایت‌های تخصصی همچون سایت www.plagiarism.com برای کشف اینگونه خطاها وجود دارد، اما می‌توان از سایت گوگل نیز استفاده کرد. با نوشتن جملات در قسمت جستجوی گوگل، می‌توان به سادگی تمام مقالاتی را پیدا نمود که این جملات در آن‌ها عیناً تکرار شده است. چون در این حالت از طرف نویسندگان رعایت امانت نشده، داوران به صحت و اعتبار نتایج مقاله نیز شک کرده و مقاله ارسالی پذیرفته نخواهد شد.

در صورتیکه نتایج مقاله نیز از مقاله دیگری کپی شده باشد، در این صورت نام تمامی نویسندگان مقاله وارد لیست سیاه (Black list) شده و باعث بدنامی آنان می‌شود که به شدت به اعتبار علمی نویسندگان لطمه می‌زند. از آنجا که بیشتر مجلاتی که بر روی موضوعات تخصصی، مقاله چاپ می‌کنند کنسرسیوم‌های مشترک دارند، نام نویسندگان متقلب برای تمامی مجلات ارسال شده و به این ترتیب مجلات حتی از داوری مقالاتی که توسط هر یک از این نویسندگان نوشته می‌شود، خودداری می‌کنند.

برای دریافت خدمات چاپ مقالات با ما در ژورنال یاب تماس بگیرید.

بنابراین اکیدا توصیه می‌شود که هرگز به (پشتیبانی) این کار مبادرت نکنید. لازم به ذکر است حتی اگر مقاله پذیرفته شود و پس از آن مشخص شود که نتایج مقاله از مقاله دیگری کپی شده است، مقاله باطل شده و از انتشار بیشتر آن جلوگیری می‌شود. ضمن آنکه نام نویسندگان وارد لیست سیاه متقلبین می‌شود.

در مورد شکل‌های استفاده شده در مقاله نیز می‌بایست مراقب باشید. در صورتیکه می‌خواهید از شکل مقاله دیگری در مقاله خود استفاده کنید، می‌بایست از نویسندگان مقاله و یا مسئولین مجله اجازه بگیرید. در این حالت در انتهای زیرنویس آن شکل، علاوه بر نوشتن مرجع اصلی، عبارتی همچون with permission نیز نوشته می‌شود.

اطلاعات بیشتر  برون سپاری پایان نامه

برای دریافت خدمات مشاوره نگارش مقاله با ما در ژورنال یاب تماس بگیرید.

دو نوع رایج تقلب (Plagiarism)، ساختن جعلی نتایج (Data fabrication) و یا دستکاری نتایج برای رسیدن به نتیجه مطلوب (Data falsification) می‌باشد. در حالت Data fabrication، نویسنده با فرض (پشتیبانی) مثلا پنج آزمایش و به دست آوردن پنج نتیجه از آزمایشات، طوری در مقاله وانمود می‌کند که گویی ده آزمایش را (پشتیبانی) داده و ده نتیجه آزمایش بدست آورده و آن‌ها را در مقاله گزارش می‌کند. در واقع در این حالت، نویسنده به صورت جعلی اطلاعات را ایجاد کرده و نتایج حاصل را در مقاله گزارش می‌کند.

در حالت Data falsification ، نویسنده نتایج به دست آمده را به گونه‌ای تغییر داده و عددسازی می‌کند که نتایج به وضعیت درست و مطلوب نزدیک باشند.

برای اطلاع از قیمت نوشتن مقاله از پایان نامه با ما تماس بگیرید.

در این مورد، آزمایش و نتایج جدیدی جعل نشده است بلکه نویسندگان نتایج واقعی به دست آمده را طوری انحراف و تغییر داده‌اند که مشابه حالت مورد انتظار باشد. دقت شود که تقلب و تخلف در مقالات بسیار ناپسند بوده و به اعتبار علمی تمامی افرادی که در کشور مشغول پژوهش و تحقیق هستند، لطمه می‌زند و موجب بدنامی فرهنگمان می‌شود. لذا از تمامی پژوهشگران و به ویژه دانشجویان درخواست می‌شود که به هیچ عنوان در (پشتیبانی) پژوهش و نوشتن مقاله، از مسیر درست علمی خارج نشوند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کنفرانس یا ژورنال با ما تماس بگیرید.

لیست مجلات نامعتبر وزارت علوم را در این صفحه ببینید.

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com