نحوه ادیت مقاله انگلیسی

نحوه ادیت مقاله انگلیسی

هنگامی که شما به یک مجله خارجی یا مجله داخلی، مقاله ارسال می کنید باید منتظر نتیجه داوری ژورنال باشید. بعد از چند روز و یا چند ماه سردبیر مجله در قالب یک ایمیل نتیجه بررسی مقاله را برای شما ارسال می کند. این مدت زمان برای مجلات مختلف، متفاوت است. یکی از پاسخ‌های احتمالی ادیتور مجله، ریوایز و ادیت مقاله است. در این صورت شما باید با توجه به کامنت‌هایی که داور مقاله بیان کرده، مقاله را ویرایش کنید. در ادامه در مورد اهمیت ادیت مقاله و مدت زمان ریوایز مقاله بیشتر توضیح داده خواهد شد.

برای مشاهده لیست مجلات علمی پژوهشی علوم انسانی این مطلب را مطالعه کنید.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

اهمیت ادیت مقاله انگلیسی یا فارسی

ریوایز و ادیت مقاله به شما کمک می‌کند تا کیفیت مقاله را افزایش دهید. چرا که داوران مجلات، افرادی متخصص در رشته شما هستند و آنها به دقت مقاله شما را بررسی کرده‌اند. معمولا در ایمیلی که سردبیر به نویسنده مسئول مقاله ارسال می‌کند، هیچ محدودیت زمانی برای ویرایش مقاله تعیین نمی‌کند. اما برخی از مجلات هم یک محدودیت زمانی برای ارسال مقاله ریوایز شده، مشخص می‌کنند. بعد از این که ویراستاری مقاله را انجام دادید، باید دوباره مقاله را به سردبیر مجله ارسال کنید.

اطلاعات بیشتر  نمونه پاسخ به داوران مقاله

توجه کنید که ریوایز مقاله تضمینی برای اکسپت نهایی مقاله نیست و ممکن است مقاله شما ریجکت شود. اما اگر همه تغییرات و کامنت‌هایی را که ادیتور از شما خواسته روی مقاله اعمال کنید، احتمال ریجکت مقاله شما کاهش می‌یابد.

برای دیدن مقالات پرتال پرتال جامع علوم انسانی به صفحه این مطلب مراجعه کنید.

مدت زمان نتیجه ریوایز مقاله

معمولا مجله، مقاله ریوایز شده را به همان داوری که پیش از این مقاله را بررسی کرده، ارسال می‌کند. با توجه به این که داور قبلا مقاله شما را یکبار بررسی کرده و با محتوای مقاله شما آشنا است، بنابراین بررسی مقاله ریوایز شده نباید بیش از حد طول بکشد. اما اگر این مدت زمان بیش از یک ماه طول کشید، شما می‌توانید به سردبیر مجله ایمیل بزنید و به طور مودبانه در مورد این که چه زمانی نتیجه را اعلام خواهند کرد، سوال کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد الگوریتم های رمزنگاری این مطلب را مطالعه کنید.

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com