فرمت مقاله علمی پژوهشی

فرمت مقاله علمی پژوهشی

فرمت مقاله علمی پژوهشی بر مبنای روش‌های علمی است. هدف از رعایت فرمت مجلات این است که مطالب در این مقالات علمی به نحویی سازمان‌دهی شوند که خواننده بتواند به‌سرعت نکات مهم و مطالب اصلی مقاله را درک کند. اگر مقاله ارسالی به ژورنالی مطابق با فرمت تعیین شده مجله نباشد، داوران مجلات مقاله را در همان مرحله اول ریجکت می‌کنند. ازاین‌رو رعایت فرمت مجله پیش از سابمیت مقاله از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در ادامه این مطلب در مورد جزئیات فرمت مقالات علمی توضیح داده و چند نمونه از این فرمت‌ها در انتهای مطلب ارائه شده است.

برای دانستن نحوه نگارش مقالات علمی مهندسی عمران این مطلب را مطالعه کنید.

مشاوره رایگان چاپ مقاله

شماره همراه خود را وارد نمائید. کارشناسان ما با شما تماس می گیرند.

خدمات تخصصی ژورنال یاب

analytics

انتخاب مجله، استخراج، ترجمه، ویراستاری و پلاجیاریسم

کلیه خدمات مربوط به آماده سازی مقاله شما از قبیل استخراج ، ترجمه، ویراستاری علمی و ساختاری و سنجش عدم سرقت علمی و انتخاب مجله در ژونال یاب به شما ارائه می گردد.

domain registration

ارسال مقاله برای مجله با سطح دلخواه شما و اخذ پذیرش و چاپ مقاله

شما می توانید فرایند سابمیت مقاله خود را به متخصصان ژورنال یاب بسپارید. ما پذیرش و چاپ مقاله شما در مناسب ترین مجله با سطح دلخواه شما را تضمین میکنیم.

viral marketing

تاسیس و راه اندازی نشریه علمی

کلیه مراحل تاسیس نشریه علمی از اخذ مجوز تا راه اندازی سامانه های مدیریت نشریات و دریافت ایندکس های معتبر از قبیل علمی پژوهشی، ISI، Scopus، ISC و تبلیغات دریافت مقاله را برای شما انجام میدهیم.

فرمت مقاله در مجلات علمی پژوهشی

بعد از نگارش مقاله، نوبت به تنظیم فرمت و سازمان‌دهی بخش‌های مختلف مقاله می‌رسد. به‌طورکلی هر مجله‌ای دارای استایل مخصوص به خود است و شما باید مقاله خود را به فرمت مجله‌ای که می‌خواهید به آن ارسال کنید، دربیاورید. قبل از سابمیت مقاله، فرمت و استایل مجله را مطالعه کنید. این کار می‌تواند فرآیندی خسته‌کننده باشد، به‌خصوص اگر مجله‌ای مقاله شما را ریجکت کرده و شما مجبورید تا فرمت مقاله خود را تغییر داده تا به مجله دیگری ارسال کنید.

 

برای مشاهده لیست مجلات علمی پژوهشی عمران به این صفحه مراجعه کنید.

 

فرمت تمام مقالات علمی شامل عنوان، چکیده، مقدمه، روش‌ها، بحث و نتیجه‌گیری، نتایج و منابع است. عنوان بخش‌‌ها در مقالات انگلیسی (Abstract, Introduction, Method, Result and Discussion, Conclusion, Reference) همیشه با حروف بزرگ نوشته شده و بلافاصله بعد از عنوان، محتوای آن بخش قرار می‌گیرد. بعد از اتمام هر بخش، عنوان و محتوای بخش بعدی در همان صفحه بدون هیچ فاصله‌ای نوشته می‌شود.

 

نحوه نگارش مقاله زمین شناسی را در این مطلب بخوانید.

دانلود نمونه فرمت مقاله علمی پژوهشی

برخی از مجلات در مورد نحوه نام‌گذاری نمودارها، شکل‌ها و جدول‌ها و موارد دیگر دستورالعمل خاصی دارند که متفاوت از ژورنال دیگر است. ازاین‌رو برای تنظیم فرمت مقاله‌تان به سایت مجله موردنظر خود مراجعه کنید. در مجلات فارسی در قسمت “راهنمای نویسندگان” و در ژورنال‌های خارجی در قسمت “Guide for author” در مورد فرمت مقالات ارسالی توضیح داده شده و معمولاً یک قالب آماده تحت عنوان Template به‌صورت ورد یا لاتکس ارائه شده است. بهتر است این فایل را دانلود کرده و پاراگراف به پاراگراف مقاله خود را در قالب آماده مهیا شده کپی کنید.

برای آشنایی با انواع ویراستاری مقاله از این مطلب دیدن نمائید.

5/5 - (1 امتیاز)

مشاوره رایگان

شماره  همراه خود را در کادر وارد نمائید. تیم پشتیبانی ما با شما تماس می گیرند.

ایمیل

info [at] journalyab [dot] com